1/26

591 32 6
                                    

Harry POV:
Bol som v neskutočnom šoku, díval som sa na svoje dievčatko. Na moje malé dievčatko, ktoré sa stane matkou. Ako mohol Liam nabúchať tak mladé dievča?

No v hĺbke svojho srdca som mu závidel. Závidel som mu každučký jeden deň, ktorý s ňou prežil, závidel som im rodinu. Závidel som mu tú nádhernú manželku ktorú má.

Díval som sa na tú nádhernú dospelú ženu , ktorá stala pri svojom manželovi a doširoka sa usmievala. Tie jej iskry v očiach boli neskutočne.

A ja som bol šťastný. Bol som šťastný , pretože v hĺbke svojho srdca som jej to prial. Prial som jej aby bola šťastný skýmkoľvek. Pretože ja som nebol hoden tak dobrého anjela.

Keď moje dievčatko začalo kráčať ku svojmu stolu a sadlo si, zadívala sa mi hlboko do očí a o pár sekúnd nato odvrátila zrak. Nevedel som čo mám robiť, nebol som schopný sa ani nadýchnuť. Bál som sa. Mal som strach. Ale z čoho? Z nej. Áno, z nej. Pretože som nevidel široký úsmev na jej plných perách, ktorý by venoval iba mne. Nevidel som rožžiarené oči, ktoré pred tým patrili iba mne. To všetko bolo Liamovo. Milovala ho. A ja som ostal sám. Sám v tme. Ako pred tým.

Selena POV:
,,Mami hladná som." Nahnevane som vydýchla a pozrela som sa na mamu. Tá len pokrutila hlavou a pozrela sa na otca , ktorý sa smial.

,,Už pól hodinu hovoríš iba o jedle Selena." Pretočil očami Niall.

,,Haha , si strašne vtipný, vieš to?" Zrazu sa vedľa mňa zjavil Liam a venoval mi dlhý bozk ma pery. Zasmiala som sa a pozrela som sa mu do očí.

,,Gratulujem ti láska, ale mohli by sme sa už najesť? Prosím."

,,Samozrejme , akože ti nedali papať?" Pokrútil hlavou a pomohol mi vstať a vydali sme sa ku švédskym stolom. Nabral mi všetko čo som si prosila.

Ihneď som si s tanierom sadla a najedla som sa dosýta. Moje bábätko bolo veľmi hladné. Naposledy sme jedli na obed a to už je viac ako 6 hodín.

,,Spokojná ?"všetci sa na mňa pozreli a okamžite som prikývla. Moje oči opäť zablúdili k Harrymu. Na jeho nádherných perách prevládal úsmev a díval sa mojim smerom. Keď si všimol, že som sa na neho dívala , okamžite odvrátil pohľad.

Z oka mi vytiekla jedla slza a okamžite som si ju utrela. Kiežby sa nikdy nič nestalo, kiežby ma miloval. Kiežby.

Prečo ma nemiluješ svetlo môjho života?

Prečo ma nehľadíš ty ale niekto iný?

Neprekáža ti, že patrím inému?

Neprekáža ti, že umieram túžbou za tebou?

Môj sladučký Harry.

Ty si iba moja nenaplnená láska.

,,Idem na toaletu." Vstala som od stola a chytila som si bruško. Rýchlym krokom som kráčala na dámske toalety , kde som dovolila svojim slzám vyjsť na povrch. Potichu som vzlykala a opierala som sa o umývadlo.

Prečo? Prečo musí byť on muž , pre ktorého by som umrela? Prečo?

,,Dievčatko.." začula som hlas. Hlas tak chrapľavý a sexy až to bolo choré. Hlas, ktorý som milovala a pri jeho počutí mi nabiehala husia koža.

Rýchlo som si utrela oči a otočila som sa. Moje oči sa stretli s tými najjasnejšími smaragdami. Krajšie oči neexistovali.

,,Nevolaj ma tak!" Nahnevane som sa na neho pozrela.

,,Chcem sa porozprávať.." zašepkal. Pomalým krokom sa začali ku mne približoval a ja som chcela cúvať, no nemala som kam. Cítila som z jeho dychu, že má dosť vypité.

,,Vypadni." Povedala som. Bol pri mne, jediné čo nás oddeľovalo, bolo moje bruško.

,,Čakáš jeho dieťa.."zašepkal. Ach , Harry. Keby si vedel. ,,Prečo si ma zradila?"spýtal sa. Nahlas som sa zasmiala a pozrela som sa mu do očí.

,,Prosím?! Ty úbožiak! Ako si dovoluješ hovoriť o zrade? Ty?!" Naštvane som sa na neho pozrela a vylepila som mu takú facku, až mi sčervenela ruka. Okamžite som do neho sotila a chcela som od neho odísť , ale zabránil mi v tom.

Silno ma stisol a vtlačil do jednej kabínky. Nechápavo som sa na neho pozrela. Začal si vyzliekať nohavice a ja som sa od neho snažila čo najskôr dostať.

,,Očistim ťa. Nebudeš mať po ňom žiadne stopy! Ty si moja!"vykríkol a začal mi vyhrňat šaty. So strachom v očiach som sa na neho dívala a nedokázala som uveriť tomu, čo práve robí.

,,Harry..."Zavzlykala som.

,,Pusti ma prosím." Zašepkala som.

,,Si moja a ja si ťa zoberiem." Povedal.

,,Harry..nerob to. Čakám dieťa,ublížiš mu." Vzlykla som. Nedokázala som uveriť tomu, že moj sladučký a nevinný Harry je schopný si ma vziať bez môjho dovolenia.

,,Ten parchant ma nezaujíma."

A vtedy. V tej chvíli  som bola rozhodnutá , že Harry Styles sa nikdy nedozvie , že dieťa je jeho.

Bol zlý.

Veľmi zlý.

Bála som sa ho.

•••
Ahojte lásky! Dúfam, že časť sa Vám páčila , ak áno, nezabudnite ťuknúť na srdiečko a potešiť nejakým komentíkom.

Ďakujem že ste ❤️

•Scajka•

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now