1/7

3.4K 120 6
                                    

Pani Styles mi naliala pohár vína , Harry sa na mňa pozrel a zakýval hlavou, aby som nepila. Rodičom to bolo momentálne úplne jedno.
Pozrela som sa na Harryho a priložila som pery k poháru a poriadne som si odpila. Chutilo to úžasne . Bolo sladučké.

,,Selena a čo ty? Máš priateľa?" Skôr ako som sa stihla ozvať , sa ozval môj otec.

,,Nemá , ale chceli by sme , aby tvorila pár s Niallom Horanom." Usmial sa na mňa otec a všimla som si, ako pán Styles naštvane zaťal päste.

,, Áno , veľmi by sa ku sebe hodili. A Niall je veľmi slušný chlapec." Mama ma pohľadila po líci a ja som sa na ňu usmiala. Zbožňovala som svojich rodičov, milovali ma, dali by mi aj to posledné na svete. Chceli zo mňa vychovať slušnú ženu. A ja ich naozaj nechcem sklamať.

Ale sklamala som. Nie len ich , ale aj seba.


Po fľaše vína som už prestala vnímať , bolo mi veľmi zle , bolela ma hrozne hlava. Točil sa so mnou celý svet.

Moji rodičia už dávno spali, ja som tu ostala len s pánom a pani Styles.

,,Asi by som si mala ísť ľahnúť," povedala som a pani Styles ihneď pokrútila hlavou na znak nesúhlasu.

,, Ešte si dáme pohár vína,"ozvala sa a ja som vstala od stola.

,,Nie, ja už si neprosím. Nieje mi dobre," zavrela som na chvíľku oči a zasyčala som od bolesti.

,,Tak fajn, tvoja izba je vľavo , hneď prvé dvere," povedala. Pán Styles sa na mňa díval. Jeho ruka bola okolo ramien pani Styles a ja som sa nato nechcela dívať.

Pomaly som išla do svojej izby. Našla som tam nejaké biele tričko , ktoré som si obliekla a ľahla som si do postele. Z očí mi stekali slzy, bolo mi veľmi smutno. Ani neviem prečo.

Možno preto , lebo som sa zamilovala? Som zamilovaná? Alebo iba pobláznená? Alebo oboje?

Život nieje podľa našich predstáv, nieje všetko tak ako si vysnívame.

Potichu som vzlykla a zavrela som oči, aby som už konečne prestala premýšľať nad tým všetkým.
-
,,Selena," zašepkal chrapľavý hlas.

,,Vypadni mi z hlavy Styles," zasyčala som.

Začula som , ako sa zasmial a vtedy som si uvedomila , že to nieje sen ale skutočná realita. A že pán Styles sa momentálne nachádza pri mojej posteli! Ihneď som si sadla a pozrela sa na neho.

,, Čo tu robíte?"Spýtala som sa nechápavo. Preboha čo ak sem niekto príde?

,,Prišiel som sa pozrieť ako ti je. Kendall ťa opila." Pohladkal mi líce a ja som sa usmiala. Vychutnávala som si každý jeden dotyk , ktorý mi daroval.

Jeho pery sa opäť prilepili na tie moje , zatlačil mi do hrudníka , aby som si ľahla a jeho telo sa ocitlo nad tým mojim. Obsypával ma bozkami jeho ruky zašli pod moje tričko a chytil mi jeden prsník. Svojimi dlhými prstami mi hladkal bradavku, ktorá ihneď stvrdla a ja som potichúčky vzdychla. Veľmi sa mi to páčilo.

,,Páči sa ti to bejby?" Vzdychol mi do úst , keď sa o mňa začal obtierať. Ja som mu jemne zahryzla do pery. Prestal ma bozkávať a cez tričko mi začal laskáť prsia.

,, Odpovedaj inak prestanem..." zašepkal. Jediné čo som bola schopná vydávať z úst , boli vzdychy. Bolo to veľmi, veľmi príjemné.

,, Odpovedaj!"zasyčal a jemne ma hryzol.

,,Páči sa mi to.." šepkala som a vzdychala zároveň. Prestal ma láskať . Vyzliekol mi nohavičky a jeho ústa sa zrazu ocitli tam... áno, tam. Presne tam dole. Cítila som, ako ma bozkáva, cuca a líže. Prstami som mu ťahala jeho jemne kučierky a snažila som sa byť čo najtichšie. Neriešila som,že to bolo nesprávne, vôbec ma to nezaujímalo, zaujímalo ma iba to, že jeho jazyk a jeho pery sú na mne. Že práve on, môj vysnívaný muž, ma práve líže. A bolo to nesmierne zvrátene. A mne sa to páčilo.

,,Prosím neprestávajte," vydýchla som a ešte viac som roztiahla nohy. Nedotýkal sa ma prstami , iba ústami. Nahlas som vydýchla a zrazu akoby mi stŕpli nohy. Začali sa mi triasť nohy a moje ústa vydávali hlasité stony. Jedna z jeho rúk mi zakryla ústa.

Všetko okolo mňa akoby zastalo, spokojne som vydychovala a dívala som sa na neho. Oblizal si Peru a pobozkal ma. ,,Práve si sa urobila bejby a poviem ti, že chutíš úžasne." Žmurkol na mňa a ja som sa zahanbene skryla do jeho hrude.

Ak by som nepila , určite by sa toto nemohlo nikdy stať.

,, Musím ísť,"povedal po pár minútach. Moja hlava bola na jeho ramene a objímala som ho.

,,Dobre." Prikývla som a prvý krát som ho sama od seba pobozkala. ,,Tak choď." Šepla som smutne.

,,Selena, toto neskončilo, ešte veľmi veľa krát ťa vezmem do siedmeho neba , sľubujem." Usmiala som sa a prikývla som.
—-
,,Dobré ráno," povedala som, keď som vošla do kuchyne. Všetci už sedeli za stolom a pili kávu. Pobozkala som ocka na líčko a aj mamu. Zadívala som sa na pána Stylesa a spomenula som si na včerajšiu noc a ihneď som sa začervenala. A on si to zjavne všimol , keď sa zasmial a keď si to uvedomil, rýchlo zakašlal.

,, Dobré ráno Selena , dáš si kávu?" Spýtala sa ma pani Kendall a pokrutila som hlavou.

,,Nepijem kávu, ďakujem. Ocko kedy pôjdeme domov?" Spýtala som sa ho.

,,O chvíľku ,dopijem kávu a môžeme ísť." Prikývla som a sadla som si naproti Harrymu. Bol nádherný. Neľutovala som nič z toho čo sa stalo včera v noci. Bolo to veľmi krásne.
Zrazu som cítila , že jeho noha bola prepletená s tou mojou a on sa na mňa usmiala. Sklonila som pohľad a zahryzla som si do pery. Bolo to zakázané, nikdy si to neodpustím. No po prvý krát som cítila , že som to urobila z vlastnej vôle, pretože som to tak cítila v tej chvíľi. Pretože som to tak chcela.

Pretože som sa zamilovala do osoby so smaragdovým pohľadom. Pretože som milovala muža , ktorého vzrušovali mladšie ženy. Milovala som jeho zvrátenú dušu, jeho zvrátené myšlienky. To bol Harry Styles a ja som ho milovala takého aký bol.

A prečo? Pretože som bola naivná hlupaňa. Preto.

••
Nejak to musím rozbehnúť :D

Scajka•

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now