İyi Ki Doğdun Visâl

5.7K 229 26
                                    

VİSÂL
Sözlük anlamı "sevgiliye kavuşma."
Vsl; vuslat, vasıl olmak kelimeleriyle aynı kökten.

Bir yıl önce tam bu saatlerde zihnimde, hatta kalbimin derinliklerinde, filizlenen küçük yangının sayfalarda, hatta piksellerde (😂) can bulan o ilk kıvılcımı...
Koca bir adamın ruhundan kopup da küçük bir kadının ruhuna batan can kırıkları...
İlk yaşın kutlu olsun.
.
Selam, Visal'i ilk bölümlerden beri takip eden kaç kişi var acaba? Cevap verirseniz mutlu olurum. Hayli küçük bir aileyiz ama sanırım bir iki kişi çıkar diye düşünüyorum.

Şu an yeni bölümü yazmaya çalışıyorum arkadaşlar. Tahmin edersiniz ki kötü bir gidişat bekliyor bizi. Ha deyince yazamıyorum, yazsam yüzeysel kalacak. O yüzden emin adımlarla yazmak istemiyorum. Zaten kitap fazlasıyla ruhsal iniş çıkışlarımdan etkilenmiş durumda. Gece ile yeterince empati kuramadığımı hissediyorum. Bu da beni zorluyor.
En yakın olmasını umduğum zamanda sarsıcı bir bölüm gelecek, bu kaçınılmaz. Öncesinde ortamı yumuşatmak için kısa bir Merih ve Gece alternatif evrende farklı bir şekilde tanışsa ve sevgililer günü kutlasa ne olurdu temalı kurgudan bağımsız kısa bir şeyler yazmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Eğlenceli bir şeyler yapabilirim, sanırım.

Bu da hayalimdeki Merih ve Gece'yi temsil eden hoş bir çalışma

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu da hayalimdeki Merih ve Gece'yi temsil eden hoş bir çalışma.

VisâlWhere stories live. Discover now