❦ 8-RUHUNUN ÇATLAKLARINDAN ACI SIZAN ADAM/1

10.5K 662 227
                                    


❦ 8-RUHUNUN ÇATLAKLARINDAN ACI SIZAN ADAM/1

#Linkin Park - Heavy

#Hans Zimmer & Radiohead – Ocean Bloom

#Edis - Vay

#Edis - Vay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bir kadın gördüm,

Onun doğurduğunu gördüm,

Uyuttuğunu gördüm,

Büyüttüğünü gördüm,

Yorulduğunu gördüm,

Üzüldüğünü gördüm,

Bir kadın gördüm.

-Özdemir ASAF

Çatıya vuran yağmur damlalarının çıkardığı tiz sesi dinleyerek sabahı ettim. Ruhumu burkan hisler kalbime vuruyordu. Merih saatler önce dudaklarımın üzerinde ateş yakmıştı ve kasvetli bir hava gibi dalgalanan zaman bu ateşin sönmesine izin vermediği gibi daha da körüklüyordu.

Aklımda ise onlarca soru...

Neden?

Neden yapmıştı bunu?

Ben nerede yanlış yapmıştım da bunun olmasına izin vermiştim?

Sorular gitmiyordu aklımdan.

Ruhum acıyordu. Kaburgalarımın arasındaki çarpıntı kapanmamış yaraları sızlatıyordu. Korku içimi kemiriyordu. Tükeniyordum.

Neden öpmüştü ki beni? Ona bunu yapabileceğine dair bir işaret mi vermiştim? Bu yüzden aramızdaki yakınlığı yanlış yere mi yormuştu?

Yüzüne bakamazdım. Bunu başlatan o olduğu halde kendimi suçlu hissediyordum. Ona yeşil ışık yaktığımı düşünüyor olmalıydı. Merih de aynıydı. Beni istediği gibi kullanabileceği ucuz biri oluğumu düşünüyordu. O da diğerlerinden farksız değildi.

Bununla baş edecek kadar güçlü değildim.

Merih ne kadar da düşüncesiz bir adamdı. O kadar şeyden sonra hareketlerinin beni inciteceğini düşünemiyor muydu hiç?

Uykusuzluktan ve de ağlamaktan damarları belirginleşen gözlerimi kırptıkça ince bir sızı hissediyordum. Yattığım yatakta cenin gibi kıvrılıp başımı pencereye çevirdim. Gün çoktan ağarmış olmasına rağmen yağmur bulutlarının puslandırdığı gökyüzü uğursuz bir renge bulanmıştı. Güçsüz ışığın sızdığı odada matem havası vardı. Dilime suskunluğun kepenklerini indirip burada geçirebileceğim kadar çok zaman geçirmek istedim.

Aslında gitmek istiyordum. Gideceğim bir yer olmasa da uzaklaşmam gerekiyordu. Merih'ten uzaklaşmalıydım. Dün geceki öpücük alelade bir şey değildi. Merih sarhoşluğun verdiği kör cesaretle bunu yapmış gibi görünse de şayet isteseydi buna engel olabilirdi.

VisâlWhere stories live. Discover now