Deel 76

3.9K 178 11
                                    


So naar @xYoutubeFanx 💖

Pov Hely

Bij het avondeten was bijna niemand er. Chase was in zijn kantoor, Thijmen was naar pap en mam, Alexia is ontvoert, Jelle is achter Alexia aan en Fay is ook ontvoert. Ik prikte in mijn lasagne en keek voor me uit. Justin zuchtte diep en verliet de keuken. Luke en Alisha aten ook niks. Thomas keek ons met medelijden aan. Ik stond op en ruimde mijn bord op. Alisha en Luke deden hetzelfde. Ik hielp Thomas nog even afwassen en liep daarna naar de woonkamer. Ik zag dat Justin daar niet was en besloot om naar boven te kijken in mijn kamer. Hij lag daar te slapen. Ik ging naast hem liggen.

Ik keek naar zijn gezicht en opeens deed hij zijn ogen open. Zijn ogen stonden vol verdriet. 'Gaat het?' Fluisterde ik. Hij knikte. 'Ik heb alleen wat rust nodig' zei hij en legde een arm om me heen. Ik ging wat dichter tegen hem aanliggen. Hij gaf me kusjes op mijn hoofd. Ik zuchtte zachtjes. Na een uur in bed te hebben gelegen gingen we naar beneden. Ik stopte voor de trap en besloot om naar Chase te gaan. 'Ga jij maar naar beneden, ik ga effe bij Chase kijken' zei ik. Justin knikte en liep naar beneden. Ik liep naar Chase zijn kantoor en klopte aan. Ik hoorde een zachte 'binnen' en ging naar binnen.

Hij zat met zijn hoofd tussen zijn handen. Ik keek hem vragend aan. 'Chase? Gaat het wel goed?' Vroeg ik bezorgd en liep naar hem toe. Hij schudde zijn hoofd. 'Ik voel leegte Hely, ik weer zeker dat er iets met Fay is, eerst voelde ik pijn en daarna kwam er een diep gevoel in mijn hard' zei hij en keek op. Ik zag dat zijn ogen een beetje dof stonden. Ik keek hem geschrokken aan. 'Chase dat kan 2 dingen betekenen. 1 dat ze dood is. Of 2 dat ze zoveel pijn heeft dat het onmogelijk is dat jij het kan voelen' zei ik zacht. 'Ik weet het' zei Chase zachtjes en er vielen een paar tranen van zijn wangen af.

Ik liep naar hem toe en knuffelde hem. Ik veegde zijn tranen weg. 'Hopelijk is ze oke' zei ik. Chase knikte en liet mij los. Hij keek opeens verbaasd. 'Ik-ik ruik Fay' zei hij. Ik keek hem raar aan. 'IK RUIK FAY!!' Riep hij weer en stormde zijn kamer uit. Ik liep snel achter hem aan. De bel ging en Alisha deed hem open. Alexia kwam met steun van Alexia naar binnen. Ik rende snel naar haar toe en hielp haar op de bank. Ze zag er slecht uit. Haar huid zat vol met schaafwonden en sneeën en blauwe plekken. 'Alex, wat is er gebeurt' vroeg ik.

'S-sam, hij heeft dit gedaan. Hij heeft Fay, Jelle is haar gaan halen' zei ze en de tranen stroomden over haar wangen. 'Wat?! Maar ik ruik Fay! Ze moet hier ergens zijn!!' Riep Chase boos. 'Ik-ik r-ruik Jelle ook' zei Alexia en stond op. 'Ik ga wel effe kijken' zei Luke en liep naar buiten. Chase wilde ook gaan maar ik hield hem tegen. 'Hij gaat al kijken, doe rustig' zei ik. Hij knikte ongeduldig. Luke kwam na 3 minuten de kamer weer binnen. Hij zag er wit en geschrokken uit. Achter hem kwam Jelle aan met Fay in zijn armen. Chase verspilde geen moment en nam haar over van Fay.

Jelle viel op de grond en Alexia ging gillend naar hem toe rennen. Luke hielp Jelle overeind en ging als het goed is naar het ziekenhuis. Justin liep langzaam naar Fay die ondertussen op de bank lag. Haar ogen stonden dof en ze had geen emotie op haar gezicht. Maar ik rook een andere geur rond haar heen. Ik rook beter. Chase leek het ook te merken. Justin gromde woest. Ik keek hem verbaasd aan. 'Wat is er?' Vroeg ik. Hij wees naar Fay's mark, die nu opgezwollen en rood was. 'W-wat is ermee gebeurt?' Vroeg Alisha verbaasd. 'Iemand heeft haar gebeten. En ik weet zeker dat het Sam is' zei hij woest.

'Bel een dokter en wel nu!' Riep Chase waardoor Fay ging hyperventileren. 'Shhttt, rustig maar schat, ik ben bij je' zei Chase. Het hielp niet. Ik duwde Chase een beetje opzij. 'Faytje, rustig nou maar, kijk Sam is weg, je bent weer terug' zei ik zacht. Haar adem werd weer een beetje minder. Opeens kwamen er een stuk of 4 dokters op Fay af. Ze hadden allemaal apparatuur mee van het ziekenhuis want Fay word hier behandeld. Ze stuurden ons de woonkamer uit. We gingen allemaal naar Chase zijn kantoor. 'Ik vermoord Sam!!' Riep Chase woest en sloeg op de muur.

Hij stopte pas toen er druppels bloed van zijn knokkels afgleden. Jelle liep met moeite de kamer in. We keken hem verbaasd aan. 'Fay, z-ze is v-verkracht' zei hij met moeite. Alexia rende ook de kamer binnen en ging achter Jelle staan. Chase liep rustig naar hem toe. 'Wat?' Zei hij verward. 'Ik, ze linkte me dat ze hulp nodig had dus ging ik zo snel mogelijk naar haar toe. Toen ik daar was zag ik dat Sam haar aan het verkrachten was. Ik heb hem meteen neergeschoten en heb Fay hier naar toe gebracht' zei Jelle met spijt in zijn ogen.

Ik deed mijn handen voor mijn mond. Chase hield woedend zijn adem in. O nee, dit gaat niet goed aflopen!

Hey Kneusjes💖
Tnx voor het lezen🙊

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now