Deel 12

7.4K 211 13
                                    

Pov Fay

Ik werd wakker door de zon in mijn gezicht. WoW, zo ben ik nog nooit wakker geworden!

Ik keek naast me en zag niemand.
Gelukkig!! Ik hoorde Lena huilen en ik moest grinniken. Innerlijke wolven zijn echt raar. Als het aan hun lag waren we allang in bed gedoken met elkaar!

Bij die gedachten moest ik blozen. Ik stond op en liep de badkamer in. Ik waste mijn gezicht en zocht naar een tandenborstel. Als ik eindelijk een schone tandenborstel had was het de beurt aan de tandpasta! UHHHH IK HEB EEN HEEL ZWAAR LEVEN!!!

Nadat ik mijn tanden gepoetst had ging ik de badkamer weer uit. Wat nu....
Ik heb echt geen idee... zei Lena.
Ja daar heb ik niks aan Lena!

Ik heb geen idee waar ik Nick kan vinden. Ik heb geen schone kleren. Ik ken hier niemand behalve Hely een beetje. Iemand heeft mij proberen te vermoorden. En ik heb geen idee wat The fuck ik nu moet doen.

Weetje fuck it ik ga uit deze kamer opzoek naar Hely voor schone kleren en wat eten wat ik heb heel veel honger!!!

Kan ik het wel maken met deze kleren??? Uhhhh Fay ga gewoon! Ik heb honger en wil naar mijn mate! Hoorde ik Lena zeggen.

Ik ademde diep in en liep de kamer uiteindelijk uit. Ik keek links en rechts. Oke op de gang is het safe!! Rn nu naar Hely zonder gezien te worden.

Ik rende snel naar een deur. Ik rook eraan maar ik rook geen Hely. Ja mensen ik ruik eraan... Ik heb sterkere zintuigen dan een normale wolf dus daar maak ik gebruik van!

Ik ging zo van deur naar deur. Bij een deur stopte ik aprupt... Hier is ze! Zonder erbij na te denken deed ik de deur open. Wat ik beter niet moest doen....

Pov Chase

Ik keek op en zag de mooiste meisje ooit. Uhm, ik bedoel ik zag Fay....
Ik zag dat ze helemaal rood was. 'Uhm.... S-sorry ik ik wilde Hely spreken' zei ze zacht.

Hely kwam uit de kast. Ja de kast ja. Ik heb hier een snackkast in mijn kantoor.
Vraag me niet waarom het was Hely's idee. En nu weet ik waarom.

'Hey Fay' zei ze alsof er niks gebeurt is.
'H-Hey' zei Fay bijna fluisterend. O god ze had nog steeds mijn shirt aan. Ik probeerde niet naar haar te staren maar Blake deed het juist wel.

'Ik wil je even spreken' zei Fay terwijl ze naar de grond keek. Hely knikte. 'Zeg het maar' zei ze. 'Uhm alleen als het kan' zei Fay.

Hely lachte en ging naar Fay. Ze gingen alle twee weg. Ik ging achter ze aan.
'Fay, moet je niet nu in bed liggen te vechten met het gif in je lichaam?' Vroeg ik verbaasd.

'Ja, eigenlijk wel. M-maar ik kan iet beter tegen gif dan andere wolven' zei ze verlegen. Ik knikte langzaam. Hmmm vreemd meisje. Maar wel sexy en leuk en schattig en... ja ja nu is het wel genoeg hoor Blake.

'Oke maar je moet straks wel naar de dokter. En ik wilde je nog spreken. Hely ik heb haar kleren in jouw kamer gelegd.' Zei ik. Ze knikten beide en liepen weg.

En nu nog de Alpha zaken zuchte ik. Ik liep mijn kantoor binnen en zag Luke samen met Jelle daar. 'Hey, alles goed?' Vroeg ik. 'Nou niet heel goed nee' zei Jelle.

Ik keek hem verbaasd aan. 'Chase die roedel die ons oorlog heeft verklaard, is nergens te vinden. Ze hebben zich al 19 jaar verstopt. De oude Alpha van hun was vermoord en nu gaan er geruchten rond dat zijn zoon het over heeft genomen 1 jaar geleden.' Zei Luke.

Ik knikte. 'Oke, misschien kunnen we andere Alpha's hulp vragen?' Vroeg Jelle. Ik schudde mijn hoofd. 'Ik doe dit zelf met mijn pack. Jelle jij gaat de mannen/jongens tussen de 16 en 28 trainen en Luke jij gaat de mannen tussen 29 en 45 trainen. Het zijn er veel dus zorg ervoor dat er behalve jullie andere leiders gaan zijn.' Zei ik op een Alpha toon.

Ze knikte en gingen weg. 'O die roedel gaat eraan!' Zei ik in mezelf. Ik ging verder met mijn werk.

Pov Hely

'Kom op Fay doe die nou aan!' Zeurde ik de hele tijd. Er is echt een hele leuke jurk alleen Fay wil het niet aan. Dus ik ga haar dwingen.

'Nee Hely. Deze staat mij helemaal niet!' Zei ze steeds terug. 'Maar je hebt hem niet eens gepast!' Riep ik. Ze zuchte en deed hem toch aan.

Toen ze klaar was met de jurk aandoen vond ze het niks. Maar WAUWIE!!! De jurk paste haar perfect alsof het voor haar gemaakt is.

 Maar WAUWIE!!! De jurk paste haar perfect alsof het voor haar gemaakt is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De jurk van Fay!!😍 ☝🏻

'Oke kom ik doe jouw haar en make up. Ik zeg je alvast dat ik het nier heel goed' zei ik giegelend.

 Ik zeg je alvast dat ik het nier heel goed' zei ik giegelend

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Make-up van Fay!!! 😍☝🏻Het haar is gewoon stijl en los

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Make-up van Fay!!! 😍☝🏻
Het haar is gewoon stijl en los...

Nou mensjes!!! Ik ben niet echt goed in make-up combineren maar volgens mij is dit wel Oke!!!
HOOP IK!!!

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now