Deel 23

7.1K 231 34
                                    

Een keer een Nederlandstalig liedje😉

Pov Fay

Nick pakte mij bij mijn arm en hielp me overeind. Vandaag moest ik weer naar huis. De reis duurt niet lang want toen ik in coma lag hebben ze mij in het ziekenhuis van de Darker Blood pack gezet. We hoeven alleen een klein stukje met de auto. Ik word in de auto gelegd en kijk in de donkere ogen van Chase.

Ik wend mijn blik snel af. Nick komt mee naar het packhuis en dan gaat hij helaas weer terug. Ik voel me nog altijd slap van buiten. Nick komt naast me zitten en ik zet mijn hoofd op zijn schouder. Ik deed mijn ogen dicht. Fay, is-is Chase boos op ons? Vroeg Lena stotterend.

Ik deed mijn ogen geschrokken open. Ik keek even naar Chase. Zijn blik was gericht op de weg. Ik heb geen idee Lena. Zei ik. Ik voelde me verdrietig bij dat idee. Ik zuchtte diep en zette mijn hoofd weer op Nicks schouder.

'Is er iets kleintje?' Fluisterde Nick. Ik schudde mijn hoofd. 'Ga maar slapen kleintje' fluisterde hij. 'Ik heb al genoeg geslapen' fluisterde ik terug maar toch vielen mijn ogen dicht. Ik hoorde Nick nog grinniken en toen viel ik in diepe slaap.

Ik werd door iemand opgetild. Door de tintelingen wist ik dat het Chase was. Ik wilde zelf lopen maar zei toch maar niks. Ik was bang dat ik hem boos zou maken. Ik-ik ben bang voor hem...

Ik werd neergelegd op een bed en de dekens werden over me heen gedaan. Ik voelde een hand door mijn haar maar die verdween snel.

Pov Chase

Ik haalde mijn hand door haar zijde zachte haren en deed hem snel weer weg. Ik zuchtte en liep de kamer uit. 'Chase!' Riep Hely hard. 'Shhhhh' zei ik geïrriteerd. Ik liep naar de woonkamer en ze liep achter me aan.

'Is ze terug??!' Zei ze hyper. Ik knikte. 'Yes yes yes!!!' Riep ze blij. Ik keek haar verbaasd aan. 'Wat? Ze is ten eerste Luna ten tweede jouw mate en ten derde een goede vriendin' zei ze schouderophalend. Ik knikte verveeld en ging zitten.

Nick liep de woonkamer ook in en nam plaats naast mij. 'Ey uhm, ik moet gaan nu. Ik heb problemen in mijn roedel. Maareh ik wilde zonder te dreigen jou vragen of je goed voor Fay kan zorgen?' Zei hij.

'Ik vraag het nu als de broer van Fay en niet als Alpha, ze heeft al genoeg aan haar hoofd dus zorg goed voor haar' zei hij. Ik dacht na en knikte. Ik vertrouw hem niet maar ja. Misschien ligt het gewoon aan mij. 'Ik ga even naar Fay en dan ga ik weg dus tot een andere keer' zei hij en liep naar boven.

Oke, het ligt dus aan mij... 'Hey Chase, uhm ja van Alpha Nick mocht Alisha hier blijven dusssss kan je haar toevoegen aan onze roedel?' Vroeg Luke onzeker. 'Ik weet het niet man, ik ga wel nadenken tot die tijd mag ze blijven' zei ik. Hij knikte en ging weg.

'Ik wil ook een mate' mompelde Hely zacht. Ik grinnikte en schudde mijn hoofd. 'Wat?' Vroeg ze geïrriteerd. Ik hield mijn handen omhoog als teken van overgave. 'Ik ga' zei ik en liep naar mijn kantoor.

Uhhhg, nu nog alleen kijken op mijn vijanden lijst wie ik wel kan aanvallen... Hmmm hun misschien?? Nah, ze hebben een veeltste kleine roedel. Aha, The White Devil pack. Ha! Ik mocht die Alpha van hun al niet dus een goede reden om aan te vallen!

En ze hebben een grote roedel. Iemand klopte aan en ik zag Jelle tevoorschijn komen. 'Ja wat is er?' Vroeg ik. 'O niks ik kwam even zeggen dat de dokter er is om voor Fay te zorgen' zei hij. 'Wat ben je van plan?' Vroeg hij toen hij de lijst zag. Ik grijnsde. 'The White Devil' zei ik grijnzend.

Hij keek me even moeilijk aan. 'Is dat wel verstandig in deze tijden?' vroeg hij voorzichtig. 'Ja' zei ik op een Alpha toon. Hij kromp een beetje ineen en knikte. Hij liep de kamer uit en besloot om even langs Fay te gaan. Ik liep snel naar haar kamer.

Ik deed de deur open en zag iemand die haar aanraakte. Blake nam het over en pakte hem vast. Ik duwde hem tegen de muur en sloeg hem. 'Chase' riep Fay. Ik luisterde niet en bleef doorslaan totdat hij bewusteloos viel. Ik haalde diep adem.

Fay zat op bed met grote ogen naar mij te kijken. 'Waarom deed je dat!?' Riep ze boos. Ik was ook boos en probeerde me rustig te houden. 'HIJ mag JOU niet aanraken' zei ik rustig. 'Ja want HIJ is de dokter' zei ze wat kalmer.

'Luke!' Riep ik met een Alpha toon. Even later kwam Luke de kamer binnen rennen. 'Ik zei toch dat ze een vrouwelijke dokter moesten sturen' zei ik kwaad. 'Dat klopt Alpha maar die waren allemaal niet beschikbaar en ze konden geen zuster sturen' zei hij.

Ik pakte hem bij zijn kraag en duwde hem tegen de muur aan. 'Dan zorg je er voor dat er eentje beschikbaar is begrepen' siste ik en liep de kamer uit.

Pov Fay

Wtf! Wat denkt hij wel niet! Ik rende naar de dokter toe en keek hem bezorgd aan. Hij deed zijn ogen open. 'Meneer, gaat het?' Vroeg ik. Omg wat een domme vraag! Natuurlijk gaat het niet, hij is net keihard geslagen!

'Luke kan je hem even naar het ziekenhuis brengen?' Vroeg ik. Hij knikte en nam de man mee. Oke deze keer vind IK het zelfs te ver gaan. Zei Lena in mijn hoofd. Ik zuchtte en legde mijn vingers op mijn slaap.

Ik besloot om naar Hely te gaan. Ik deed wat fatsoenlijke kleren aan die ik gekregen had. Namelijk een shirt die bij de zijdes uitgesneden is en een blauwe spijkerbroek met witte schoenen. Ik deed mijn haar in een staart en deed geen make-up op.

 Ik deed mijn haar in een staart en deed geen make-up op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Fay🤗

Ik keek mezelf onzeker aan in de spiegel. Ik heb me eigenlijk nog nooit mooi gevonden... Ik zuchtte diep en ging eerst naar de keuken want ik had super veel honger.

Ik liep de keuken in en daar zag ik de kokkin werken. Ik glimlachte naar haar en ze glimlachte terug. Ik pakte wat uit de koelkast en besloot om pannenkoeken te maken. Ik legde alles klaar en begon met de pan eruit te halen.

'Uhm Luna ik doe het wel hoor' zei ze kokkin. Ik schudde mijn hoofd. 'Ik wil ook wel een keer pannenkoeken maken, wil je me helpen?' Vroeg ik. Ze straalde en knikte ja.

Ze zag er jong uit, ongeveer 19 jaar. 'Hoe heet je?' Vroeg ik terwijl we de we de pannenkoeken mix maakte. 'Ik heet Tanja, Luna' zei ze zacht. 'Noem me maar Fay' zei ik. Ze knikte.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now