Deel 36

5.9K 218 20
                                    

Pov Chase

Ik werd wakker met Fay in mijn armen, ik glimlachte en stapte voorzichtig uit bed. Ik ging naar de badkamer om te douchen. Nadat ik alles had gedaan keek ik even of Fay wakker was. Ze lag nog steeds te slapen. 'Hey, Faytje. Opstaan we gaan ontbijten' zei ik. Ze kreunde. Ik grinnikte.

'Zorg dat je op tijd bent voor het ontbijt!' Zei ik en verliet de kamer. Ik zuchtte. Ik voel me een beetje schuldig hoe bot ik gisteren tegen Fay deed maar ik was gewoon boos, dat ze niet had geluisterd. Ik bedoel er had zomaar iets anders kunnen gebeuren! Iets met Fay...

Ik zuchtte weer en ging naar de woonkamer. Daar trof ik de rest aan. Luke, Alisha, Jelle en Alexia. 'Hey, goed geslapen' zei Luke grijnzend. De andere waren ook aan het grijnzen. Ik keek ze verbaasd aan. 'Gast, je riep midden in de nacht dat Fay van jou was en niemand ander!' Zei Jelle lachend. Ik keek ze met grote ogen aan. 'Da deed ik niet' mompelde ik.

'Jawel jongeman deed je wel!' Riep mam en kwam de woonkamer in. 'Van mij!! Alleen van mij!! Fay is van mij. Oehh Fay is alleen van mij' zei Jason achter mam. 'Zo deed jij Chase' zei hij daarna lachend. Ik grinnikte. 'En ja we kwamen met z'n allen de kamer inrennen want we dachten dat er iets was maar blijkbaar niet' zei Luke wiebelend met z'n ogen.

Alisha stootte hem aan. 'Auw..' zei hij zacht. Alisha rolde haar ogen. 'Goedemorgen' zei Fay terwijl ze de kamer in kwam. Ik keek Luke, mam en en Jelle waarschuwend aan die heel onschuldig terugkeken. 'Wat...is er??' Vroeg Fay langzaam. 'Nou kijk midden in de nacht begon Cha-' 'niks, er is niks' onderbrak ik Luke snel. Iedereen barstte het lachen uit en Fay keek ze verbaasd aan.

Ze haalde haar schouders op en liep naar de keuken. Ik liep snel achter haar aan en ging naast haar zitten. Hmmm, ze ruikt weer eens heerlijk. Hoorde ik Blake dromerig zeggen. Deze keer was ik het met hem eens. Na het ontbijt ging ik naar mijn kantoor en belde de beste spoorzoekers op. Ze kwamen met z'n drieën naar mij toe. 'Oke mannen, ik wil dat jullie Thijmen zoeken, hij is voor het laatst bij de Golden Moon pack geweest'

'Begin daar met zoeken. Als jullie daar niks vinden zeggen jullie het meteen, ook als jullie iets wel gevonden hebben. Ik heb alles hier in de koffer gedaan wat jullie over hem moeten weten. Er zit ook wat dna bij dus wees zeker van jullie zaak. Begrepen?!' Zei ik met ee Alpha toon. Ze knikten alledrie en namen het koffertje over. Ik vertelde ze nog wat informatie.

Fay kwam naar binnen en keek de mannen verbaasd aan. Een van de mannen staarde haar aan. Ik stond woedend op en pakte de man bij zijn keel.

Pov Fay

Ik ging naar Chase kantoor en zag daar drie mannen. Ik keek ze verbaasd aan. Een van de mannen staarde met een vieze blik in zijn ogen mij aan. Ik zag hoe Chase woedend opstond en hem bij zijn keel pakte. Ik rende er gelijk naar toe en knuffelde Chase vanachter. Ik voelde hem rustiger worden. 'Rustig Chase, laat hem los' fluisterde ik zacht. Hij deed wat ik zei en draaide zich om naar mij.

'Weg. Nu' zei hij tegen ons vier. Ik keek hem bang aan en vluchtte zijn kantoor uit. Er kwamen tranen in mijn ogen. Ik-ik dacht oprecht dat hij veranderd was...maar blijkbaar niet. Hij blijft de bevreesde Alpha. Ik ging naar de tuin en ging achter een boom zitten. Ik veegde mijn tranen weg en luisterde naar de natuur. Ik glimlachte even.

( dit lettertype is de maangodin in gedachte )

Fay? Ik wil je spreken schat. Wil je je weer concentreren? Hoorde ik de maangodin zeggen. Maar natuurlijk, uwe hoogheid. Ik concentreerde me en niet veel later was ik weer bij het witte. Ik glimlachte toen ik haar zag. 'Hallo Fay, nou dat is lang geleden' zei ze vriendelijk. Ik knikte. 'Fay, ik heb het gehoord van de oorlog van de vampieren. Die moet je stoppen Fay, de vampiergodin wil ook dat hij stopt. Je moet goed opletten er is iemand die je kent, die gevaarlijk is. Vertrouw diegene niet zomaar. Met jouw krachten kun je en een oorlog stoppen en iemand ontmaskeren' zei ze.

Ik keek haar verbaasd aan. Krachten? Vampiergodin? Niet vertrouwen? 'Bestaat er een vampiergodin?' Vroeg ik als eerst. Ze knikte. 'En, ik heb krachten?' Vroeg ik weer. 'Ja, weet je nog toen je gromde, dat is omdat je de sterkste wolf bent maar je hebt ook krachten, die moet je nog te weten vinden' legde ze uit. Ik knikte langzaam.

'En diegene die niet te vertrouwen is?' Vroeg ik verbaasd. 'Daar zul je snel achterkomen Fay' zei ze. 'Ga maar terug, Chase zoekt je en maakt zich zorgen' zei ze knipogend. Al het witte verdween en ik ging langzaam terug naar mijn eigen wereld.

Kleine deel extraaaaaa!!! Geniet er van KNEUSJES💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu