Deel 84

4.1K 171 24
                                    


So naar @ElisaArwin

Pov Fay

Nadat we jongens tegen de meiden hadden gespeeld met Jason en Sophie ging ik weer aan het werk. O ja, het werd gelijkspel deze keer. Opeens konden we Jason en Sophie niet vinden dus gaven we na 20 minuten zoeken op. En raad eens, Jason zat in een keukenkastje en Sophie onder Chase zijn bed. Er werd geklopt op de deur. 'Binnen!' Zei ik en legde het papier even weg. Er kwamen 7 mannen naar binnen met Luke. 'Dit zijn de speurders' zei hij. Ik knikte en keek ze aan. 'Laten we meteen ter zaken komen' zei ik terwijl ik opstond. 'Jullie gaan allemaal de geur opsporen van Lucy en de mogelijke helpers' zei ik en wees 3 mannen aan. 'Jullie gaan onderzoek doen waar Lucy is gezien, en welke weg ze mogelijk heeft gebruikt' zei ik tegen de andere 4. 'Komt goed Luna' zei een van de mannen.

Ze liepen het kantoor weer uit. Ik zuchtte diep en ging weer zitten. Opeens hoorde ik veel lawaai beneden en een drukkend gevoel in mijn borst. Ik liep bezorgd naar beneden. Ik ademde opeens zwaarder en werd vermoeid. Ik schudde even snel mijn hoofd en liep de woonkamer binnen. Niemand was hier. Verbaasd liep ik naar de keuken, daar was ook niemand. Opeens dacht ik aan Chase en rende zo hard mogelijk naar Chase zijn kamer. Ik zag daar iedereen voor de deur staan. Toen ze mij zagen keken ze bezorgd. 'Wat is er met Chase' zei ik bijna fluisterend. 'Hij-hij ademde opeens niet meer' zei Alisha. Je zag dat ze allemaal nog geschrokken waren. 'WAT! EN DAT ZEGGEN JULLIE MIJ NIET!' Riep ik boos en verdrietig tegelijk.

Ze keken me met spijt aan en Jason en Sophie keken me bang aan. Ik zuchtte. 'Shawn breng Jason en Sophie naar de woonkamer alsjeblieft' zei ik. Hij knikte en nam de kinderen mee. Ik liep zonder het te vragen de kamer binnen en zag de doktoren Chase behandelen. De tranen liepen al van mijn wangen. Justin trok me de kamer uit en knuffelde me. 'Wat als hij weg is Justin?' Vroeg ik huilend in zijn shirt. 'Shhtt, het komt wel goed' suste hij. 'Dat zeggen ze allemaal, maar uiteindelijk gaat het helemaal fout' snikte ik. Hij zuchtte en zei verder niks. We stonden 5 minuten in de omhelzing en daarna liet ik hem los. 'Luke, wil je alsjeblieft de rest van de papieren gaan doen?' Vroeg ik aan Luke. 'Tuurlijk' zei hij. Hij knuffelde me en liep daarna weg.

De rest knuffelde mij ook en gingen naar de woonkamer. Alleen ik en Justin bleven over. Ik ging zitten op de grond voor de deur en Justin kwam naast me zitten. 'Zullen we als Chase wakker is een taart maken?' Vroeg Justin opeens. 'Zodat hij hem weer lelijk maakt met het glazuur en spikkels zeker' zei ik grinnikend en veegde mijn tranen weg. Hij grinnikte ook. 'Ben je trouwens nog naar je vader geweest?' Vroeg ik. 'Ja, ik moest kiezen tussen naar hem toe gaan, Hely en jou verlaten en dan Alpha worden, of hier blijven en geen Alpha worden' zei hij zuchtend. 'Je hebt voor hier gekozen?' Vroeg ik. Hij knikt. Eigenlijk verbaasd het me niks, niemand zou zijn mate en vrienden verlaten toch?

Opeens werd de deur open gemaakt. Ik sprong op en keek vragend naar de dokter. 'Er is goed nieuws en slecht nieuws' zei hij aarzelend. Ik keek hem verbaasd aan. 'Het goede nieuws is dat hij wakker is, hij slaapt alleen nu' zei hij. Ik glimlachte en tranen van geluk verlieten mijn ogen. 'Het slechte nieuws is








































































dat hij zijn geheugen kwijt is geraakt' zei de dokter en keek naar de grond. De glimlach op mijn gezicht verdween meteen. Ik keek afwezig om me heen, nog niet begrijpend wat de dokter net heeft verteld. Justin slaat meteen weer zijn armen om me heen. Ik huil niet, ik kijk alleen maar voor me uit. Hij weet niks meer...hij herkent me niet meer...hij is alles vergeten wat we mee hebben gemaakt...de liefde die we voor elkaar hadden...is hij vergeten...alsof het nog nooit bestaan heeft...wat als hij niet meer van me kan houden...ik kan niet zonder hem...

'Mag-mag ik hem zien' fluisterde ik en liet Justin los. De dokter knikte en liep met de andere dokters weg. Ik liep langzaam de kamer binnen en ging op de stoel naast Chase zijn bed zitten. Ik keek naar zijn gezicht. Hij had zijn mondkapje niet om. Hij zag er minder bleek uit dan hiervoor. Ik ben hem kwijt. Kan ik hem weer terugbrengen? Hij deed langzaam zijn ogen open. Hij keek om zich heen. Zijn ogen rustte bij mij. Ik keek hem aan in zijn groene ogen. Het was stil, hij vroeg niks, net zoals ik. We keken elkaar alleen maar aan. 'Mine...Mate...' zei hij opeens schor. De tranen kwamen in mijn ogen. 'Hoe-hoe heet je mate?' Vroeg hij schor. Ik hield het niet meer en de tranen verlieten mijn ogen. 'Weet je dat echt niet meer?' Vroeg ik fluisterend.

Hij keek me verbaasd aan. 'Ik ben Fay' zei ik uiteindelijk. 'Wat is er gebeurt?' Vroeg hij verward. 'Jij lag in coma na een gevecht, een anderhalve week. Je bent je geheugen nu kwijt' zei ik en keek de andere kant op toen ik het zei. 'W-wat? Dus ik ken jouw al?' Vroeg hij. Ik knikte verdrietig. 'Nee...dat kan toch niet? Ik zou mijn mate nooit vergeten' fluisterde hij in zichzelf waardoor ik harder moest huilen. Ik veegde mijn tranen weg. Je moet je sterk houden Fay! 'Wat weet je nog allemaal?' Vroeg ik aan hem. 'Ik weet dat ik Alpha ben, en dat ik 2 broers en 1 zusje heb. Ik weet dat ik Chase heet en wie mijn beta en delta zijn' zei hij nadenkend. Ik knikte. 'Wil je naar je kamer?' Vroeg ik. Hij knikte. 'Wacht ik haal Luke wel eerst, hij kan je helpen met naar boven gaan' zei ik. Luke, kan je even helpen met Chase naar boven brengen? Ik wachtte op zijn antwoord.

Na 5 seconden kwam hij naar binnen. Hij knikte als teken dat hij van de situatie al wist. Hij hielp Chase met opstaan. Na 4 minuten lag Chase eindelijk op bed. Luke ging weer naar beneden en ik ging naast Chase zitten. 'Zijn we samen?' Vroeg hij nerveus. 'Ja, we zijn verloofd' fluisterde ik en keek naar de ring om mijn vinger. 'Het spijt me' zei hij zacht. Ik haalde mijn schouders op. Iemand klopte op de deur. 'Binnen' zei ik en stond op. Jelle kwam naar binnen. 'Ze hebben iets over Lucy gevonden, je had gelijk er was iemand die haar hielp' zei hij.




Hey Kneusjes❤️

Srry voor de late update maar ik heb het heel erg druk op school😪

Wie heeft Lucy geholpen?
En krijgt Chase zijn geheugen ooit terug?

Wie heeft Lucy geholpen?En krijgt Chase zijn geheugen ooit terug?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ring van Fay ( ze zitten aan elkaar vast ) ❤️😍

Tnx voor het lezen💜

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now