Deel 39

5.6K 200 47
                                    

Pov Chase

We zijn al 3 dagen aan het zoeken, in die tijd is Ray bij me gebleven. Ik heb deze keer hulp gevraagd aan andere roedels, de eerste keer dat ik het doe, maar ik doe alles om Fay te vinden. De roedels twijfelde eerst maar hielpen toch. Niemand weet waar Fay is en van de vampieren hebben we ook niks gehoord. Ik heb 3 dagen niet geslapen of amper geslapen.

Ik krijg dan steeds nachtmerries. Ik ben wreder in trainingen en mijn roedel leiden. Iemand klopte op de deur. 'Wat' bromde ik. Luke kwam naar binnen. 'We hebben een schuilplaats van de vampieren gespot onder de grond' zei hij hijgend. Ik sprong uit mijn stoel en ging voor hem staan. 'WAAR!!' Riep ik meteen. 'Aan de noordkant van de roedel' zei hij.

Ik rende langs hem en veranderde in Blake. Ik rende zo snel als ik kon naar de noordkant. Ik stopte. Luke neem een paar mannen mee en Ray trouwens ook! Linkte ik en wachtte tot ze zouden komen.

Pov Luke

Chase linkte dat ik Ray en een paar mannen mee moest nemen. Ik vertrouw die Ray voor geen reet! Ik nam iedereen mee die mee moest en ging even snel naar Alisha. 'Hey babe, ik moet gaan, we hebben een kans dat we Fay vinden' zei ik tegen haar en gaf haar een kus. 'O ik hoop het, wees voorzichtig' zei ze. Ik knikte en ging snel naar de noordkant.

Daar zag ik Chase in zijn wolvenvorm. Waar is het! Linkte hij. Zie je die boom daar? Als je die met vampieren bloed aanraakt dan gaat hij van onderen open. Linkte ik terug. Hij zei niks meer en niet veel later kwam Jelle aan met een jongen. Hij bracht de jongen maar die boom en liet zijn hand bloeden. De jongen raakte de boom aan. Hij was een vampier want hij ging open.

We sprintten erin en Chase ging voorop. We doorzochten alles maar er was niks behalve een soort woonkamer en slaapkamers met badkamers. De cellen vonden we ook. Chase liep een cel in en begon te piepen. Waarschijnlijk heeft Fay erin gezeten. Laat de roedel goed bewaken! Ze kunnen niet ver zijn! Linkte Chase mij.

Pov Chase

Ik liep een cel in en rook Fay, maar ze was er niet. Ik begon te piepen. Ik weet zeker dat ze hier was, ik ruik het gewoon. Ik linkte Luke dat de roedel beter bewaakt moeten worden en ging de cellen uit. Ik ging naar de woonkamer en vond een briefje op de muur. Er stond "leuk geprobeerd wolfje". Ik gromde boos en ging maar buiten. Niet te geloven dat ik nooit wist dat dit hier was. In mijn roedel ook nog!! Maar hoe wisten ze dat we zouden komen?

Iemand moet ons verraden hebben! Maar wie zou dat doen? De enige die wisten dat we zouden komen waren Luke, Ray, Jelle en een paar mannen. Ik ga ze eén voor eén spreken. Alleen betwijfel ik dat hun het zijn, het is Luke sowieso niet, Jelle ook niet, en Ray al helemaal niet. Dan moet ik alleen die andere mannen spreken. Ik rende terug naar het packhuis en kleedde me daar aan.

Ik pakte de oversized shirt van Fay en rook eraan. Blake jankte. Ik mis haar Chase, ik houd zo veel van haar. Ik mis haar ook...

Pov Fay

( effe terug )

Ik heb geen idee hoelang ik hier zit en ik heb geen idee of Chase het al opgegeven heeft om mij te zoeken. Ik heb Lena ook niet meer gehoord en maak me zorgen. De vampieren en Emily komen elke keer om te martelen en te zeggen dat ik een nietsnut ben. Ik heb nog steeds geen idee wat de maangodin bedoelt met krachten en iemand die we eigenlijk niet moeten vertrouwen.

Opeens werd de cel open gedaan en werd ik meegesleurd met een vampier. Ik zag dat iedereen in paniek was. Ik keek verbaasd om me heen, er is hier geen raam te bekennen. 'Snel bitch!' Riep Emily hard en trok me mee. Ze liet me los en een vampier hield mij vast. Hij trok me mee en we gingen naar een soort van gang. Hij liet zijn vinger bloeden en deed het tegen eem muur aan. De muur ging opeens omhoog.

Hij trok me mee. We gingen steil omhoog. Opeens waren we buiten. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen om aan het licht te wennen. Ik keek om me heen en zag door de bomen een paar wolven staan. Ik herkend Chase, Luke en Jelle. Ik wilde gillen en Chase knuffelen maar ik werd van achteren getrokken en er werd een hand voor mijn mond gedaan.

We gingen met vampier snelheid weg bij hun. Ik begon te huilen. Ik was bijna bij Chase. We begonnen langzamer te gaan. Ik werd boos en draaide me woest om. De vampier probeerde mij te pakken maar ik trapte in zijn ballen. Ik rende weg zonder succes natuurlijk want ze hadden me na een paar seconden. Ik zuchtte.

Pov onbekend

Gelukkig! Ze waren net op tijd weg! Die sukkel heeft nog steeds niks door. Helaas, dat word een nieuwe schuilplek zoeken. Alles door die Luke!! Ik krijg hem nog wel!

Wie is die onbekende nou!! Is het die verrader?? Of niet?? Gaat Chase Fay ooit vinden?

Extra deel KNEUSJES💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now