Deel 78

4.2K 179 6
                                    


So naar @booksadit11 💖

Pov Chase

Vandaag was de dag dat we gingen aanvallen. Er is niks verandert. Fay praat nog niet en kijkt nog altijd dof voor zich uit. Thijmen is nog niet terug van pap en mam en ik weet niet wat er met hem was. Maar nu moet ik me focussen op een oorlog! Die waarschijnlijk niet zo moeilijk gaat worden aangezien ze geen Alpha hebben. Wat ik ga doen is, de mensen vermoorden die Fay en Alexia pijn hebben gedaan. En dan doe ik iets wat ik nooit doe, namelijk aan de roedelleden vertellen dat ze mogen aansluiten bij mijn roedel of ze worden Rogue. Normaal vermoord ik hun ook gewoon maar ik denk dat het tijd is om te veranderen. Voor Fay.

Alleen zo wordt ze beter. Ik liep net de packhuis uit toen ik mij naam achter me hoorde. Ik draaide me om en zag Fay huilend voor de deur staan. Ik rende snel naar haar toe en veegde haar tranen weg. 'G-ga niet w-weg' zei ze snikkend. Ik kuste haar voorhoofd. 'Ik moet Faytje, ik kom heel terug, beloofd' zei ik en hield haar gezicht vast. Ze schudde bang haar hoofd. 'Nee! Je blijft bij mij!' Riep ze en knuffelde me strak. Ze huilde nog harden en hield me steviger vast. Ik aaide haar haar en streelde haar rug. Hely kwam achter Fay staan. Ik knikte naar haar.

Ze pakte Fay vast en trok haar van me af. 'NEE!! CHASE!!! NEE!' Riep ze huilend. 'Ik kom terug Fay, maak je geen zorgen' zei ik en liep weg. Ik hoorde haar nog hard grommen en even later hoorde ik niks meer. Ik kwam aan bij het plein. Ik zag dat alle mannen en vrouwen al klaar stonden. Alisha zou ook meekomen met een paar vrouwen. Ik veranderde ik Blake en ging helemaal vooraan staan. Ik begon luid te huilen waardoor iedereen veranderde. Ik rende en ze renden allemaal achter me aan. Luke en Jelle renden naast mij en de vrouwen achteraan omdat dit pas hun 2e oorlog is.

Na 20 minuten rennen waren we bij The White Devil pack. Oke, groep west 1/2 gaan met Luke mee. groep noord gaat met de meiden mee, groep zuid gaan met Jelle mee en groep oost gaan met mij mee. Zei ik via de link tegen iedereen. Iedereen kwam in beweging en ik ging met mijn groep naar het oosten, waar het packhuis ligt. Justin was er trouwens ook, hij ging met mij mee. Ik heb Nick op de hoogte gehouden en hij zou over 3 uurtjes bij mijn roedel zijn met Tanja, Brandon en Max met hun mates.

Ik maakte mijn hoofd helemaal leeg en rende samen met mijn groep naar het oosten. We waren er en verstopten ons achter de bomen. We waren met een stuk of 90. Het noorden groepje met 70 en het zuiden ook. De twee groepen van het westen hebben 180 man maar die zijn in tweeën gesplitst dus ze zijn met 90, ze zijn met de meerderheid want hun gaan naar de trainingsplek van de vechters van hun roedel. Niet vergeten, groep 4, jullie moeten onopgemerkt het huis binnen. Zorg dat je op een van hun lijkt en kijk in alle kamers en tel hoeveel mensen er zitten. Als ze kust veilig is zeg het. Linkte ik mijn groep. Groep 4 waren 6 mannen die naar het packhuis gaan om alle informatie te geven.

De 6 mannen veranderden en kleden zich aan. Ze liepen snel achter het packhuis en daarna liepen ze er langs alsof ze normale bewoners waren. Chase, team zuid is klaar voor aanval. Linkte Jelle mij. Oke wacht tot ik het zeg. Linkte ik terug. Team west staat ook klaar. Zei Luke. Even later hoorde ik dat team noord er ook klaar voor was. Ik zei ze allemaal dat ze moesten wachten op mijn signaal. Er zijn 24 mensen in het huis, 4 vrouwen en de rest zijn mannen. Ze zitten allemaal in de woonkamer. De Beta en Delta zijn aanwezig. Maar er zijn een paar bewakers rond het huis. En wat verderop het plein staan er een stuk of 56. Linkte groep 4 mij.

Groep 2/3/5 gaan naar het plein. Ga met Justin mee, sta klaar voor aanval maar wacht op mijn teken! Linkte ik. Er kwamen wolven in bewegingen en ze slopen allemaal naar het plein. Na 4 minuten hoorde ik van Justin dat ze klaar stonden. Wat ik dus van plan ben is aanvallen op precies hetzelfde moment. Zo kunnen ze zich onmogelijk verdedigen omdat we onverwachts komen. We doden alle mensen in het packhuis en de mensen die Fay en Alexia pijn hebben gedaan. Als dat is gedaan kunnen de bewoners kiezen tussen mij als Alpha hebben of een Rogue worden. Ik heb dan een veel groter landgebied.

Zo word ik op 1 na grootste roedel van de wereld. En straks haal ik de eerste ook in. Loop achter me aan. Zei ik tegen de overgebleven wolven. Ik liep rustig de bos uit en sprong de muur tussen het packhuis en bos in. We moesten ons best doen want we waren maar met 20 man. Wacht nog voordat je springt. Linkte ik. Ik liep langzaam naar het raam en keek erin. Het was een keuken. Oke, Ayden, Marcus, Johan en Matt, kom en loop in je mensenvorm het huis in. Verstop je goed maar zorg dat je in de buurt van de woonkamer blijft. Linkte ik. En zo om de 5 minuten stuurde ik er een paar mensen heen. Toen er niemand over was veranderde ik zelf ook in een mens en kleedde me om.

Ik sloop zachtjes het huis in en keek om de hoek om te kijken naar de mensen in de woonkamer. Jep ze zaten er allemaal. Ik herkende de Beta Cane, Robin en Sabrina meteen. Zo te horen probeerden ze een plan te bedenken. 'Oke, wat nou als we eerst de bewaking extra goed zetten en zorgen dat WIJ veilig zijn. Dan kunnen we straks wel een plan bedenken' zei Robin. 'Hoevaak moet ik het nog zeggen, de bewaking staat op zijn plek, en als we dat veranderen vragen ze naar de Alpha. Die dus al dood is!' Riep Cane geïrriteerd uit.

'We kunnen hier niet blijven zitten! Chase vermoord ons allemaal!' Zei Sabrina. Ik grijnsde. Dat heb je goed Sabrina. We gaan jullie inderdaad vermoorden. Iedereen klaar!? Linkte ik. Klaar! Linkte ze allemaal terug. Op 3! 1...2....3!!!!!!




Hey Kneusjes❤️
Tnx voor het lezen💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu