Deel 48

5.7K 194 13
                                    


So naar @emilydesmet 💕💕

Pov Fay

'Nog een stapje Luna, je bent er bijna' zei de zuster. Ik probeerde mijn voet omhoog te doen maar het lukte niet. Ik zakte neer. Ik ademde diep in. Er waren een paar zusters in de kamer. Ik stond met veel moeite op en zette een paar stapjes. Ik glimlachte en voelde twee armen om mijn middel. Ik keek om en zag Chase. Ik had besloten om naar hem toe te gaan. Ik heb het hem niet vergeven, hij moet echt bewijzen dat hij echt van me houd.

Hij hielp me in de rolstoel. Elke keer kwamen er een paar zusters langs om mij te helpen lopen, ik moet zeg maar opnieuw leren lopen. Chase duwde de rolstoel naar de keuken en pakte wat eten voor mij. 'Je doet het goed Fay' zei hij glimlachend. 'Dankje' zei ik. Hij gaf me een broodje. Ik had geen honger maar hij dwong me. Het was al 1 week na de gebeurtenis en ik ben nog steeds een beetje zwak.

Ik at mijn broodje en zag Chase naar me staren. Ik keek blozend weg. Toen ik klaar was met eten duwde Chase mij naar de woonkamer. Justin zat daar op de bank. 'Justin let even op haar,ik ben zo terug' zei Chase. Hij zette me neer naast Justin. 'Waar naartoe?' Vroeg ik aan Chase. 'Zie je straks wel' zei hij en gaf een kusje op mijn wang. Hij ging weg en zag me gelukkig niet blozen. Justin helaas wel en moest lachen. Ik gaf een por in zijn zij. 'En hoe gaat het met jou en Hely' zei ik wiebelend met mijn wenkbrauwen. 'Goed' zei hij verlegen.

'Oehoee, er is iets, vertel, vertel, vertel!' Zei ik plagend en prikte in zijn wangen. 'Oke oke, ik uhm, ik heb haar gemarkt' zei hij zacht. 'OMG!!! Jullie zijn zoooooo schattig!!' Riep ik. Justin lachte mij uit. 'Maar goed, hoe zit het met jou en Chase?' Vroeg hij. Ik keek verdrietig. 'Ik...ik weet het niet' zei ik. Justin knuffelde mij en aaide mijn hoofd. 'Het komt wel goed, ik zie echt dat hij van je houd' zei hij. 'Maar Nick denkt daar anders over, hij is teleurgesteld in mij' zei ik en er kwamen tranen op mijn wangen.

'Nee, hij is niet teleurgesteld, hij maakt zich gewoon zorgen. Hij houd van zijn kleintje' zei Justin. 'Dankje Justin' zei ik en knuffelde hem stevig. 'Waarvoor?' Vroeg hij. 'Dat je een grote broer speelt voor mij wanneer het nodig is, je bent de beste' zei ik. 'Geen probleem prinsesje' zei hij. Ik moest lachen om zijn onnozele bijnaam. 'FAY!!!' Riep iemand achter me. 'Jaaaaaaaa!' Riep ik terug zonder om te kijken. 'WE MOETEN ONS OPMAKEN!' Riep diegene terug. Ik draaide me met veel moeite om en zag Hely staan.

Ze had inderdaad een mark. 'Waarom?' Vroeg ik. 'Dat zie je straks wel' zei ze. Wauw, ze is net als haar broer. 'Justin help jij Fay even naar boven' zei Hely en ging zelf naar boven. Justin tilde mij op en ging naar boven. Hij legde mij neer op mijn bed en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Hij gaf Hely een kus op haar mond en ging weg. Wat zijn ze lief!! En dan heb je ook nog Jelle en Alexia die gaan trouwen over een maand! En Tom en Zoë die al overmorgen gaan trouwen. En Luke en Alisha die verloofd zijn!!! Teveel liefde gewoon!!

'Waar gaan we naartoe?' Vroeg ik aan Hely. 'Ik dacht dat Chase het had verteld. We gaan naar een familie reünie' zei Hely. Mijn ogen werden groot. Chase zijn familie ontmoeten!! Dat kan ik niet!!! 'Maar waarom moet ik mee?' Vroeg ik aan Hely. 'Jij bent deel van onze familie! Geen zorgen ze zullen van jou houden! Ik bedoel hallo je hebt mijn broer gevonden en Chase veranderd naar een goed persoon, oke die van Chase is deels waar maar hij word beter!' Zei Hely. 'Komt Justin dan ook?' Vroeg ik. Ze knikte.

'Alleen wat ga jij aan doen?' Vroeg ze meer aan zichzelf dan aan mij. 'Moet het chique zijn?' Vroeg ik. 'Mwa' zei Hely. 'Lang of korte jurk?' Vroeg ik weer. 'Lang' zei ze. Ze pakte een blauwe jurk eruit en keek er dromerig naar. 'Die doe jij aan' zei ik. 'Nee, het is van jou' zei ze. Ik zag gewoon dat ze hem mooi vond. 'Maakt dat wat uit, die doe jij aan punt uit' zei ik. 'Jij bent de beste schoonzus die ik kan wensen' zei ze en knuffelde me. Ik bloosde.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now