Deel 58

4.9K 178 10
                                    


So naar @Minejer3 💕

Pov Fay

Na 2 dagen is Chase nog steeds niet terug en heb ik inmiddels een zoektocht opgestart. Ik heb de beste speurneuswolven opgezocht en ik ga zelf ook wel eens even op pad. Ik mis hem echt, en door de mateband voel ik zijn boosheid, verdriet en pijn. Ik ben nu zeg maar de Alpha geworden, nou eigenlijk doe ik alleen zijn zaken. Maar nu bespreek ik ook de zaken van andere Alpha's, ik praat bijvoorbeeld met andere Alpha's over zaken zoals rogue's en dat soort dingen. Ik zit nu in Chase zijn kantoor te werken, in en joggingsbroek en een shirt van Chase. Eerlijk, ik zie er waarschijnlijk niet uit maar boeien. Ik heb een slordige knot en een leesbrilletje op terwijl ik de papieren lees. De leesbril is van Luke, met die van hem kon ik het best zien.

Er werd op de deur geklopt. 'Binnen' zei ik moe. Luke kwam naar binnen en keek me grinnikend aan. 'En hier is onze Luna' zei hij. Ik rolde mijn ogen. Echt die jongen kan echt heel irritant zijn. 'Jij ziet er ook niet veel beter uit hoor' zei ik chagrijnig. Ik had gelijk, hij zag er moe uit en had wallen onder zijn ogen. Ik, hij en Jelle hebben de afgelopen 2 dagen veel gewerkt, en pfff, hoe doet Chase dit toch!! 'Ja het zal wel, kom je nog lunchen of wa?' Vroeg hij. Ik stond zuchtend op en liep even naar hem toe. 'Draai je om' zei ik gapend. Ja wat? Ik had 2 nachten niet geslapen! Hij draaide zich verbaasd om en ik sprong op zijn rug.

Hij gromde geïrriteerd. O ja mensen effe ter informatie, ik ben ongesteld!! Leuk toch!! 'Op naar de keuken!' riep ik. Hij liep met moeite naar beneden en zette me neer bij de keuken. 'Tnx Luke' zei ik en ging aan tafel zitten. Tanja en Nick zijn trouwens al weg gister, jammer. Jelle kwam de keuken ook moe inlopen. Alisha ook en we begonnen daarna met eten. Na het eten gingen ik en Luke weer naar het kantoor om te werken. YAY!! Super tof!! *kuch* sarcasme *kuch*

Ik stopte even met werken en keek voor me uit. Opeens kwamen alle emoties in me los. Boos, omdat Chase beloofd had om mij niet alleen te laten maar deed het toch, verdrietig, ik mis hem, blij, Alisha, Jelle en Luke helpen mij gelukkig wel. Ik kon het even niet meer inhouden en een traan verliet mijn oog. Er volgde meer tranen. Luke keek mijn kant op en keek bezorgd. Hij liep naar me toe en veegde mijn tranen af. 'Sshhht, hij komt wel terug, hij heeft even rust nodig' zei hij. Niet te geloven, die gast weet altijd waar ik mee zit. 'H-hij k-komt terug toch?' Vroeg ik snikkend.

Luke knikte en ik zag dat hij zijn tranen ook inhield. Ik knuffelde hem. 'Dankje Luke' zei ik zacht. 'Waarvoor?' Vroeg hij en liet me los. 'Omdat je niet alleen een goeie Beta bent maar ook een goeie vriend' zei ik. Hij glimlachte. 'He, jij bent mijn Luna. Maar ik beschouw je als een beste vriendin, alsof ik je al jaren ken' zei hij. Ik glimlachte. Luke ging weer zitten en Justin liep naar binnen zonder te kloppen. Hij kwam naast me zitten op een stoel en legde zijn hoofd op mijn schouders. Zo zaten we vroeger echt altijd als we ons verveelde.

Ik keek naar een brief en zag dat het van Chase was. Het was zeg maar een boekje. Ik deed het open en zag prachtige tekeningen. Een paar van wolven en een paar van bos. Toen ik mezelf zag bloosde ik. Justin keek ook mee. 'Hey!? Waar ben ik?' Riep hij. Ik grinnikte. Ik kreeg kramp in mij buik, oeff stomme ongesteldheid! Justin merkte het en legde zijn hand op mijn buik. Hij masseerde het een beetje. Ik ontspande weer. Dat is nog iets wat hij vroeger deed, altijd als ik ongesteld was. Lief toch!

Ik ruimde de laatste papieren op en zuchtte diep. 'KLAAR' riepen ik en Luke tegelijk. Ik keek Justin aan. 'Hey wacht eens! Moest jij niet bij de training zijn!' Riep ik verbaasd. 'Ja, die is afgelopen. Ik deed de helft van de tijd en nu is Jelle aan de beurt' zei hij. Ik knikte. 'Hij is volgens mij al klaar, het is al half 5' zei Luke. Justin knikte. 'Waar is Hely?' Vroeg ik hem. 'Vrouwen training' zei hij zuchtend. Ik knikte. Jep, de vrouwentraining was officieel. Hely en Alisha zijn de leiders met mij soms want soms moet ik papierwerk doen. Alexia is ook een leider maar die is er nog niet.

Ben wel benieuwd wat er gebeurt is, ze moest naar haar oude roedel voor belangrijk nieuws. 'Nou ik ga douchen, en daarna misschien nog een rondje door de roedel heen om Chase te zoeken' zei ik en stond op. 'Fay, je bent vanochtend al geweest, vanavond moet je effe chillen' zei Justin. Ik zuchtte en knikte daarna. Ik liep naar mijn kamer en haalde een legging en ondergoed uit mijn kast en een shirt uit Chase' kast. Ik liep de badkamer binnen en ging heel lang onder de douche staan. Ik geniete van de warme stralen. Daarna deed ik de douche uit en droogde mezelf.

Ik föhnde mijn haar en deed het in een knot. Ik deed eerst de ondergoed aan met natuurlijk maandverband. Ik deed de kleren aan en liep meteen naar beneden. Ik zag dat iedereen uitgeput op de bank zitten. Ik ging naast Justin zitten. Hely zat naast hem aan de andere kant. Ze had haar benen over Justins benen gedaan. Ik grinnikte en deed mijn benen over die van hun heen. Hely moest ook grinniken. Justin rolde zijn ogen. De bel ging en ik sprong op net als Hely en Thijmen. We dachten alledrie 1 ding. Chase.

Ik wilde naar de deur rennen maar Justin hield me tegen en Jelle ging naar de deur. 'Laat me gaan Justin' zei ik boos. 'Misschien is het iemand anders' riep hij. Ik stopte met tegenstribbelen en begon te huilen. Justin knuffelde mij stevig. Nadat ik alles uitgejankt had ging ik weer op de bank zitten. Even later kwam Thomas naar de keuken om te zeggen dat het eten klaar was. We gingen allemaal aan tafel. De stoel naast mij bleef leeg. Ik zuchtte, waar ben je toch Chase. Jelle kwam na een tijdje verdrietig terug. 'Wie was het?' Vroeg Alisha.




Hey Kneusjes💕💕
Tnx voor het lezen❤️

Ik heb trouwens de naam van mijn andere boek veranderd naar: Liefde Is Hard...

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now