Deel 69

4.4K 178 30
                                    


So naar @Missxjes 💕

Pov Fay

We hadden alles klaar gelegd in de logeerkamer voor de meidenavond, wat er nog alleen ontbrak was snacks!! En films natuurlijk! Die haalde we er ook bij en we kleedde ons om in onze pyjama's. Ik deed mijn unicorn onesie aan maar dan een andere.

Unicorn onesie Fay🦄 ( haha ben gwn dol op unicorns!!!🦄🦄🦄 )

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Unicorn onesie Fay🦄 ( haha ben gwn dol op unicorns!!!🦄🦄🦄 )

We gingen allemaal zitten en pakten meteen wat popcorn erbij. We keken pretty little lairs echt iets van 5 afleveringen en toen gingen we gewoon wat kletsen enzo. Opeens kwamen de jongens er ook bij met hun pyjama's. Max ging naast Elis zitten en Brandon naast Laura. Nick ging tussen mij en Tanja zitten. Blijkbaar werd dit een jongens/meiden avond. Het was super gezellig. Laat in de avond gingen de jongens weg na veel gezeur, omdat ze hier wilden slapen maar wij zeiden nee.

Wij gingen liggen, de meiden vielen al snel in slaap maar ik bleef nog een tijdje wakker. Ik besloot om even naar de badkamer te gaan en stond zachtjes op. Ik keek even in de spiegel en zuchtte. Ik deed mijn kleine boodschap en ging weer naar de kamer. Ik wilde net liggen toen ik iets hoorde. Ik stond meteen stil. Het zal waarschijnlijk niks zijn, hoop ik. Ik ging langzaam liggen en hoorde voetstappen. Ik stond weer op en liep de kamer uit. Wie is da??

Ik liep de gang rond maar vond niemand. Ik liep naar beneden en keek daar maar daar vond ik ook niemand. Oke wtf?! Ik ging wat water drinken en bleef even zitten in de keuken. Ik stond op en begon te ijsberen. Uiteindelijk plakte ik mijn telefoon en keek naar mijn appjes. Ik had er 3 van Hely.

H: hey Faytje
H: gaat het goed??
H: o ja trouwens Robin is er uitgestuurd!!!🎉🎉 lekker voor die twee kilo pindamake-up kopvan haar

Ik grinnikte om haar laatste bericht door die feesthoedjes, zo noem ik ze tenminste maar ik heb geen idee wat het zijn. Toeters misschien?? O ja, Hely haar pinda's en pindakaas dus daar scheld ze zeg maar mee! Ik schudde mijn hoofd. Maar waarom zou Robin eruit zijn gestuurd. Ik besloot om haar terug te appen.

F: gaat goed tnx bea!
F: waarom is Robin weg??

Maar ze was zeker aan het slapen want het was al 2 uur 's nachts. Van Justin had ik ook wat berichten. Ik antwoordde terug en ging weer naar boven. Midden op de trap werd ik naar beneden getrokken. Ik kon geen geluid maken doordat diegene mijn mond vasthield. En ik wist precies wie het was! Hij trok me naar de keuken en deed zijn hand weg. Ik keek hem boos aan. 'Wat doe JIJ hier!!' Schreeuw/fluisterde ik. Hij zuchtte.

Hey Kneusjes💕
Hier een extra deeltje❤️

Wie is diegene die Fay meetrok??!

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu