Deel 62

4.9K 184 19
                                    


So naar @peertjeem

Pov Fay

We gingen zitten en wachtten op de persoon. Er klopte iemand op de deur. 'Binnen' zei Chase. Er kwam een meisje van ongeveer 24 jaar naar binnen met een wachter, ze was geen weerwolf. Maar een vampier. Ik rook ook iets anders bij haar, een vertrouwde geur? Ik schudde lichtjes mijn hoofd. De wachter boog voor ons en liep weg. Het meisje ging rustig voor ons zitten. 'Oke, vertel ons waarom je ons wilde zien?' Vroeg Chase zakelijk. Het meisje keek mij verbaasd aan. 'Nou u-uhm, ik vroeg me af of ik hier mag blijven een paar dagen maar, ik ben ergens opzoek' zei ze zacht. Chase keek haar raar aan. 'Waarom, waar ben je naar opzoek?' Vroeg hij weer. 'Dat kan ik niet zeggen Alpha' zei ze snel. 'Wat is je naam' vroeg ik snel voordat Chase ging uitbarsten.

'Lucy' zei ze. Ik knikte. Ik keek Chase aan. Nee. Zei hij via de mindlink bot. Awh kom op Chase, maar een paar dagen. Zei ik. Nee, stel ze doet jou iets!? Hij klonk boos. Ik zuchtte. 'Kan je even buiten wachten?' Vroeg ik aan Lucy. 'Tuurlijk Luna!' Riep ze snel en liep het kantoor uit. 'Kom op Chase' zei ik. 'Nee, dat is mijn antwoord en het blijft nee, we hebben dan wel vrede gesloten maar ik vertrouw ze nog steeds niet' zei hij koppig. 'Chase het klinkt raar maar ik ruik echt een vertrouwde geur rond haar' zei ik zacht.

Hij keek me verbaasd aan. 'Maar stel je voor ze doet jou iets!? Dan kan niemand mij meer stoppen Fay!' Zei Chase. 'Het gaat niet gebeuren, oke, vertrouw me' zei ik en legde mijn handen op zijn gezicht. Hij zuchtte geïrriteerd. 'Is dat een ja!!' Riep ik. 'Ne-' 'het was een JAAAAA, dankje Chase!' Riep ik en zoende hem voordat hij ging praten. Hij ging er meteen mee in en zoende me terug. Ik liet al snel los voordat de kus lang ging duren. 'Pfff, je word nog mijn dood' zei hij zuchtend. Ik glimlachte onschuldig. 'Ik ga het haar zeggen!' Riep ik en gaf hem een kus op zijn wang.

Ik liep het kantoor uit en zag haar zenuwachtig wachten. Ze zag me en keek geschrokken. Ik glimlachte naar haar. 'Je mag blijven! Kom ik laat je het huis wel zien' zei ik en trok haar mee. 'Maar ik hoef niet perse in het packhuis hoor, ik wilde alleen toestemming om in de roedel te blijven Luna' zei ze. 'Maakt niet uit, we hebben genoeg logeerkamers, en noem me maar Fay' zei ik glimlachend. Ze keek me verbaasd aan. We gingen eerst naar de woonkamer. Hely, Alisha en Alexia waren daar alleen. 'Hey meiden, ik stel jullie voor aan Lucy, ze komt hier tijdelijk wonen' zei ik tegen ze. Ze keken allemaal op.

'Pff, een vampier' zei Hely zuchtend. Ik gaf haar een por. 'Doe niet zoals je broer!' Zei ik waarschuwend. Ze deed haar handen lachend omhoog. Ik rolde mijn ogen. 'Aangenaam kennis te maken, ik ben Alisha' zei Alisha en gaf haar een hand. Alexia en Hely stelden zich ook voor. 'Waar zijn de jongens?' Vroeg ik. 'Thijmen is effe naar pap en mam, de rest is aan het trainen, over trainen gesproken, het is jou beurt samen met Alexia' zei Hely. Ik zuchtte. Dat ook nog. 'Ik ga me klaar maken' zei Alexia moe. Arme meid, ze is nog altijd moe door de brief van haar ouders. 'Nee, ik ga wel alleen, zorg ervoor dat je goed rust' zei ik tegen haar. Ze knikte dankbaar en liep naar boven.

'Huh? Is ze ziek?' Vroeg Alisha. 'Ja soort van' zei ik zacht. 'Anyways ik ga me omkleden, o hey Lucy wil je mee trainen, je mag mijn kleiding wel lenen' zei ik. Ze knikte blij. O trouwens ze is zo klein dat ze gewoon in mijn kleding past zeker! We liepen naar boven. Ik gaf Lucy trainingskleren en liet haar kamer zien. Ik ging mezelf ook omkleden en deed een strakke staart in.

 Ik ging mezelf ook omkleden en deed een strakke staart in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sporttopje Fay

Sportbroek Fay

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sportbroek Fay

Ik deed mijn make-up eraf en ging richting Lucy's kamer. Ik zag dat ze al klaar was en liep samen met haar naar de trainningszaal. Vandaag waren het vrouwen van 19 t/m 25 jaar. We deden eerst wat strek oefeningen en gingen rennen. Daarna moesten ze tegen elkaar vechten in wolvenvorm. Ik gaf hun zeg maar tips. Na het vechten als wolf deden we vechten als mens, zodat als er iets gebeurt en je niet in je wolf kan veranderen je nog altijd kan vechten. Lucy keek me de hele tijd aan. Ik heb echt geen idee waarom, en jullie?! Na de training gingen we douchen en was het tijd voor het avondeten. We aten pizza, lekker!!!!!! Ik deed een trui aan met een spijkerbroek. En daarna liep ik naar beneden. In de keuken kwam in Chase tegen met de jongens.

Ik ging zitten en Chase gaf me een kus. Ik glimlachte naar hem. Even later was iedereen aan tafel en begonnen we met eten. Nadat ik vol zat ging ik opstaan. De rest ook. We gingen allemaal naar de woonkamer en ik stelde Lucy nog even voor aan Jelle, Luke en Justin. Ik gaapte en strekte even na een paar uur omdat ik echt moe was. Chase keek me aan en tilde me op. Ik gilde even omdat ik schrok. 'Chase laat me los' zei ik lachend, hij luisterde niet en liep naar boven. Hij legde me neer toen we in onze kamer waren. 'Hup slapen jij, je bent moe' zei Chase. Ik zuchtte. 'Maar dan moet jij ook slapen met mij' zei ik snel erachteraan. Hij lachte en knikte. We deden onze pyjama's aan, ik een korte broek met een oversized shirt en Chase alleen een joggingsbroek.

We gingen liggen en Chase speelde met mijn haar. Hij trok me dicht tegen zich aan en zuchtte. Ik knuffelde hem stevig. 'Ik houd van je' zei ik zacht, en het liefst zou ik dat de hele tijd tegen hem willen zeggen. 'Ik ook van jou, ik kan niet zonder jou prinsesje' zei Chase en kuste mijn voorhoofd. Ik gaf hem een kusje op zijn neus waardoor hij moest lachen. Ik glimlachte toen ik zijn lach hoorde. Hij gaf me een zoen op mijn mond. Hij trok me op zich terwijl we zoenden. Mijn handen gingen over zijn sixpack, zijn handen over mijn rug. Even later stopte we om op adem te komen. Ik wilde van Chase afgaan maar hij liet dat niet. 'Chase zo lig jij niet lekker' fluisterde ik. 'Ik lig prima babe' zei hij en gaf me een kus op mijn wang. Ik bloosde en verstopte mijn gezicht in zijn borst.

Hij deed alle twee zijn armen om me heen. Niet veel later viel ik in slaap in de armen van mijn mate, mijn toekomstige man, alleen van mij...

Hey Kneusjes💕

Wie is Lucy?

Tnx voor het lezen💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu