Deel 66

4.6K 188 8
                                    


So naar @ghano_1707

Pov Fay

Ik stond vermoeiend op. Ik keek opzij en zag dat Chase al weg was. Ik zuchtte en nam een korte douche. Ik kleedde me snel om. Ik koos een simpele outfit. Een witte shirt, een lichtgrijze broek en een vest. Ik deed daaronder gewoon witte schoenen aan.

Outfit Fay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Fay

Ik liep naar beneden. In de keuken zag ik iedereen al zitten. 'Goede morgen' mompelde ik. Ze zeiden het allemaal terug. Alleen Robin was er niet. Ik ging op mijn plaats zitten en smeerde mijn brood met jam. Chase negeerde me zoals de laatste tijd. Robin kwam opeens binnenlopen. Ze ging weer naast Chase zitten aan de andere kant. Oke, ze kon nu ook gewoon naakt binnenlopen want dan zou er geen verschil zijn!

 Oke, ze kon nu ook gewoon naakt binnenlopen want dan zou er geen verschil zijn!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Robin

'Uhm, Chase? Kan je mij een rondleiding geven?' Vroeg ze flirterig aan Chase. Ik keek de andere kant op. 'Nee, want Chase heeft een vergadering straks' zei Hely. Robin keek haar geïrriteerd aan. 'Oh maakt niet uit hoor, ik kan wel wachten' hoorde ik Robin zeggen. Nadat ik eindelijk klaar was met deze nachtmerrie ging ik alvast naar de kantoor. Ik wachtte op Chase die niet veel later ook kwam. Hij zei niks tegen me en ging gewoon zitten. Is hij nog steeds boos?? 'Chase?' Zei ik zachtjes.

'Hmm' zei hij zonder naar me te kijken. 'N-nee niks, laat maar' zei ik daarna. Wat moet ik zeggen?? Het lijkt alsof hij niet meer van me houd. Even later klopte iemand aan. 'Binnen' zei Chase. Er kwam een jongeman binnen die in de 20 zit. Erachter kwam er nog een jongen aan, ook in de 20. We stonden op en gaven ze een hand. Nou ja, ik stond op en Chase bleef zitten. Ik zuchtte. 'Hay, ik ben Alpha Sam, en dit is mijn Beta Cane' zei Alpha Sam. Ik knikte.

'Ik ben Alpha Chase' zei Chase. 'En ik mijn zijn mate, Fay' zei ik. Ze knikten en gingen zitten. 'Oke, snel praat wat je wilt, en als je ons wilt aanvallen, zou ik beter nadenken SAM' zei Chase arrogant. Ik keek hem verbaasd aan. Chase, als je dit doet valt hij JUIST aan! Linkte ik. Chase rolde zijn ogen. Alpha Sam grinnikte. Hij keek me geamuseerd aan. Chase gromde jaloers. 'Nou, ik hoef Alexia eigenlijk helemaal niet meer. Ik ben hier voor meer contact tussen onze roedels, zoals samenwerkingen' zei hij.

Ik keek hem verbaasd aan. Waar komt dat nou opeens vandaan?? 'Nou nee, ik hoef geen samenwerking met jullie, ik kan het wel alleen' zei Chase. 'Als jullie niks meer te zeggen hebben kunnen jullie gaan' zei Chase. Ze stonden zonder wat te zeggen op. Ik stond op en liep het kantoor want dit sloeg nergens meer op. Wat is dit allemaal?? Eerst is komt Lucy, dan is Chase boos, dan komt die Robin die ik niet mag, en dan gebeurt dit!!?? Ik volg het allemaal even niet meer.

Ik liep de trainningszalen binnen en deed mijn vest uit. Ik sloeg tegen een boksbal aan. De tranen waren ondertussen al over mijn wangen heen. Ik zakte in en leunde tegen de muur. Ik snikte hard en keek naar mijn ring. We zouden toch gelukkig zijn? Ik hoorde harde storm buiten. Ik werd heel warm en de grond bewoog. De lucht werd een beetje vochtiger. Lena?? Wat gebeurt er?? Ik, ik weet het niet??! Ik keek paniekerig om me heen. Fay, je gebruikt je krachten tegelijk zonder dat je het door hebt!! Je moet ze onder controle houden! Hoorde ik de maangodin zeggen. Maar hoe?!

Ik-ik kan niet niet!!! Jawel Fay! Komop! Wij doen dit samen weet je nog?? Concentreer je! Oke, oke. Ik ademde diep in en uit. De storm werd wat minder en mijn huid koelde af, de grond stopte met trillen en de lucht was niet meer zo vochtig. Ik hijgde. Heeft iedereen dit gevoeld?? Ik denk het wel. O nee!! Ik rende snel de trainingszaal uit. Ik liep naar de woonkamer waar iedereen paniekerig om zich heen keek. 'Is iedereen oke?!' Riep ik. Ze knikte nog geschrokken. Ik ademde opgelucht. Robin kwam jammerend de woonkamer binnen. 'Auw, auwie, mijn enkel!' Riep ze. Iedereen keek haar aan.

Jammer dat ze niet dood is! Lena!? Doe normaal, ik zou mezelf nooit vergeven als ik iemand vermoorde die onschuldig is!! Pff, alsof zij onschuldig is! Ik had geen zin in Lena dus sloot ik haar af. Chase kwam binnen rennen. 'Gaat het goed jongens?' Zei hij. We knikten allemaal. 'Nee!! Mijn enkel, het doet pijn Chasie!!' Riep Robin. Chase haat het als hij zo genoemd word, maar nu zei hij niks!? 'Luke, breng haar naar de packdokter' zei Chase. Luke zuchtte en trok Robin al jammerend mee.

'Wat was dat?' Vroeg Thijmen verbaasd. Ik keek schuldig. 'Dat-dat was ik' zei ik zacht. 'Wat!? WAAROM!? Wil je ons dood hebben ofso?' Riep Chase boos. Ik zette bang een stap naar achteren. 'Ik kon mezelf niet onder controle houden, sorry' piepte ik. 'Jongens, laten we blij zijn dat niemand gewond is' zei Alexia. Jelle knikte. 'Wat is er eigenlijk gebeurt met die Alpha Sam?' Vroeg Alisha. Alexia werd bleek. 'Niks, gewoon bespreking' zei ik snel. Geen zorgen, hij zei dat je niet mee hoeft, en geen idee waarom. Linkte ik haar. Ze keek meteen weer blij en hield de hand van Jelle vast.

Ik ging naar boven en kleedde me om omdat ik zweette toen mijn huid warm werd. Ik nam voor de 2e keer een douche en deed een zwarte broek aan met een grote donkerrode sweater. Ik droogde mijn haren en liet het los. Ik ging in kleermakerszit zitten op het bed en dacht na. Lieve Fay, ik geef je een tip voor om je krachten in te houden. Doe ontspanning opdrachten, zoals meditatie. Hoorde ik de maangodin zeggen. O bedankt, ik denk dat ik het wel nodig zal hebben. Ik hoorde niks meer en besloot het nu meteen te doen. Ik ging rechter zitten en ademde een paar keer diep in en uit totdat ik helemaal ontspannen werd.

Dat deed ik een paar keer en uiteindelijk viel ik in slaap omdat ik het saai vond...

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now