Deel 35

5.9K 215 20
                                    

Pov Fay

Chase heeft na het gesprek mij niet meer gesproken, ik hem ook niet. Ik heb hem alleen tijdens het avondeten gezien. Lena zeurt de hele tijd, Hely en de meiden vinden dat ik met Chase moet praten. Met andere woorden een k*t leven.

'Jongens wie gaat er mee naar de bioscoop!' Riep Jelle blij. Alexia, zijn mate is terug. 'Ik!' Riepen de meeste. 'Fay?' Vroeg Alexia. 'Ik blijf hier, veel plezier guy's' zei ik. Ze knikte en gingen daarna weg. Ik zuchtte en besloot een onesie aan te doen.

Fay's onesie😍 ( die heb ikke ook!!! )

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Fay's onesie😍 ( die heb ikke ook!!! )

Ik liet mijn haar los en ging even naar de keuken om iets te drinken. Ik pakte wat water en dronk het op. Ik hoorde iemand grinniken, ik schrok zo hard dat ik bijna stikte in water. Ik hoestte en draaide me geschrokken om. Ik zag daar Chase staan en wendde mijn blik af.

Ik deed mijn capuchon aan zodat hij me niet zag blozen en ging de keuken uit. Ik ging op de bank zitten en verveelde me. 'BOE!' Riep er opeens een kinderstem. Voor de zoveelste keer schrok ik en keek achter me. Ik zag daar een lachend gezichtje.

Van Jason. 'Hey Jason! Leuk dat je er bent!' Zei ik lachend en knuffelde hem. 'Zijn je ouders er ook?' Vroeg ik. 'Alleen mama deze keer' zei hij en ik zag zijn moeder al naar binnen komen. 'Hey schat, hoe gaat het?' Vroeg ze en knuffelde me kort. Ze moest even lachen om mijn onesie. 'Gaat wel' mompelde ik een beetje verdrietig.

'Ach meisie toch, ik heb het gehoord van de oorlog alleen ik had het te druk en kom helaas niet langskomen. We waren alleen een paar minuten bij Chase geweest in het ziekenhuis maar toen was je hier iets aan het regelen. En trek je niks aan van Chase hij is gewoon bezorgd en bang dat jou iets gebeurde' zei ze glimlachend achterelkaar.

'Jaja blabla, kom Fay we gaan speluuuhh!' Riep Jason verveeld. Ik grinnikte. 'Eerst even met je moeder praten Jason, dan gaan we iets leuks doen oke?' Zei ik. Hij knikte verdrietig en ging uit de woonkamer. Ik en Jennette  gingen zitten. 'Fay, je ziet er heel erg moe uit. Komt het door Chase?' Vroeg Jennette bezorgd.

Ik knikte langzaam. 'Misschien klinkt het raar en stom, ma-maar ik ben b-ang voor hem' zei ik schamend. Ik hoorde haar zuchten. 'Dat is niet raar of stom Fay, ik begrijp je wel. Alleen Chase is nog helemaal niet gewend aan dit allemaal, en je hebt gelijk dat is een slecht excuus maar het is waar. Hij heeft zijn familie met heel zijn hart beschermd en is er een kwijtgeraakt, hij wil jou waarschijnlijk ook niet kwijtraken' zei ze.

Ik keek haar aan en zag dat ze tranen in haar ogen had. 'Wie is hij kwijt dan, o sorry ik bedoelde-' 'Hij had eigenlijk een grotere broer, hij zou eigenlijk Alpha worden maar hij werd ontvoert en Chase werd de Alpha, hij zoekt tot de dag van vandaag naar hem maar zonder succes...' zei ze en er liepen tranen over haar wangen.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Kde žijí příběhy. Začni objevovat