Deel 19

6.1K 229 7
                                    

Pov Fay

Een maand...een maand heb ik naar Nick gezocht... en nu...zit ik in een onbekende cel... Ik was net op een territorium vrij gebied en iemand tackelde mij. Ik wilde rennen maar er kwamen steeds meer wolven bij.

Eerst dacht ik dat het Chase roedelleden waren maar daar rook het helemaal niet naar. Het rook wel bekend maar ik kon maar niet plaatsen. Ik zit nu al 2 dagen in de cel. Er komt steeds iemand mij martelen.

Steeds als ik vraag waar ik ben zijn ze stil. Nou ze zijn de hele tijd stil dus ja. De Alpha heb ik ook niet gezien. Het verbaasd me dat er zo weinig mensen in de cel zitten hier. Er zijn hier maar iets van 20 mensen ofzo.

En de cellen zijn allemaal van zilver gemaakt. Ik heb dat allemaal gevoeld. Ja gevoeld... ik kan als ik mijn hand op de grond leg dingen voelen. Zoals hoeveel mensen er zijn en hoeveel wolven op een bepaald gebied.

En of een bos echt is of nep. Met nep bedoel ik dat het door mensen is gekweekt en met echt bedoel ik dat de natuur het heeft gedaan. Mijn spullen zijn allemaal afgepakt. Ik krijg amper eten. Dit doet me denken aan de Golden Moon pack.

Een rilling liep over mijn rug toen ik eraan dacht. Hoe kan ik Nick zo vinden!!?? En Lena zeurt de hele tijd dat het mijn schuld is. En dat ik niet weg moest gaan bij Chase. Ik word echt gek van haar!

Ik keek om me heen. Het is een saaie donkere en kale cel. Er ligt geen bed. Er is een hele kleine raam. En ook een wc en een wasbak die heel vies zijn. Ik probeer contact te maken met de maangodin maar daarvoor ben ik te zwak voor.

Ik werd uit mijn gedachte door iemand die de cel opende. Ik stond snel op en keek naar diegene. Het was een vrouw van ongeveer 24 jaar. 'Kom mee de Alpha wilt je spreken' zei ze zonder enige emotie.

Ik knikte en ze pakte mijn arm en trok me mee. Ik werd even verblind door het ligt en knipperde even met mijn ogen. Ik werd mee getrokken naar een kamer en ze legde mij neer op een stoel. 'Wacht hier' zei ze en liep weg.

Ik zuchtte en keek of er een uitgang was. Er kwam een jongeman binnen. Ik bekeek hem goed. 'Zo zo zo, zeg me maar waarom je op MIJN territorium bent gekomen' zei hij zonder naar me te kijken. Hij liep naar zijn bureau en ging zitten.

'Uhm volgens mij is dat gewoon een territorium vrij gebied.' Zei ik. Het verbaasde mij dat ik niet stotterde en niet bang was. Hij schudde lachend zijn hoofd. Ik besloot om hem te ruiken want hij kwam me echt bekend voor.

Ik rook naar hem en geloofde niet wat ik rook....

Pov Chase

Een maand...meer dan een maand zijn we Fay aan het zoeken. Maar het lijkt alsof ze van de aardbol verdwenen is. Ik slaap 's nachts niet en overdag martel ik steeds meer gevangenen.

Blake is woedend over het feit dat Fay ons verlaten heeft. Sinds ze weg is heb ik 7 wolven vermoord. En al twee dagen voel ik door onze mateband dat ze pijn heeft. Het is geen sterke mateband aangezien we de matingsproces niet hebben voltooid.

Er komen steeds meer Alpha's langs en zeggen dat ik een Luna nodig heb. Ik dacht eerst dat ze het goed bedoelde maar daarna zeiden ze 'Ik neem aan dat je er een nodig hebt en ik sta klaar om mijn dochter aan jou te geven'.

Ik word woedend als er Alpha's daarvoor komen. Ze denken dat ik mijn mate niet ga vinden!! Nou ik ga Fay vinden of ze nou wilt of niet! Sinds ze weg is ben ik nog veel meedogenlozer geworden. Ik wil wel zonder haar leven maar ik denk dat Blake, Hely en mijn ouders er anders over denken.

'Alpha, er is iemand voor jou' zei Luke. Ik knikte. Even later kwam er iemand binnen. Ik keek op en zag Alpha of moet ik ex-Alpha Valor zeggen. Ik keek hem grijnzend aan. 'En wat zoekt een rogue in mijn kantoor' zei ik.

'Nou Alpha, ik ben gelukkig geen rogue geworden. Maar ik kom om te zeggen dat ik jouw mate en mijn dochter heb gevonden' zei hij grijnzend. Ik keek hem boos aan. 'Je bent haar vader niet! Welke idioot sluit zijn dochter nou op o wacht jij dus' zei ik woedend.

'Alpha wil je nou weten waar ze ie of niet?' Vroeg hij met een zucht. Ik keek hem wantrouwend aan. 'Oke, maar jij komt mee want als ze daar niet is kan ik jou ter plekke vermoorden' zei ik. 'Deal' zei hij. 'Nou zeg maar waar ze is' zei ik ongeduldig. 'Als ik jou was zal ik maar een leger klaar zetten want jouw mate word gevangen gehouden' zei hij.

Ik voel dat Blake woedend is en ik ook. 'En wie durft dat met mijn mate te doen' zei ik met ingehouden woede. 'Ik wijs je de weg wel, ik weet de naam van die pack niet' zei hij. Ik knikte en linkte Luke en Jelle dat ze de leger klaar moeten zetten voor een aanval. 'Wanneer vallen we aan' vroeg Valor. 'Vandaag' zei ik en linkte een soldaat dat hij Valor moest opsluiten.

'Hey waarom sluit je mij op' zei hij toen een wachter hem had gepakt. 'Niet zo zeuren, ik haal je wel weer op als we gaan' zei ik en wenkte de wachter dat die weg moest gaan.

Ik kom je halen Fay...

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu