Deel 46

5K 193 44
                                    

SO naar @itsxsannex 💕😘

Pov Fay

Vandaag is de dag, de dag dat mijn leven gaat verpesten, de dag dat ik moet trouwen met Eden. Het was nog vroeg in de ochtend. Er kwam een jongen in mijn cel, ik zag hem niet zo goed maar ik kende hem ergens van. Hij pakte mij zacht bij mijn arm en hielp me met opstaan. Hij bracht me naar een kamer. Ik draaide me om naar hem en zag zijn gezicht. 'THIJMEN!' Riep ik verbaasd.

'Jep dat ben ik' zei hij droog. Ik knuffelde hem en begon te huilen. H-hij is de br-broer van Chase! Hoe moet ik dat gaan vertellen!!? Hij kalmeerde me en zette me neer op een stoel. 'Waarom Thijmen?' Vroeg ik huilend. 'Sorry Fay, het spijt me echt. Maar als ik het niet doe weet ik niet wie mijn familie is' zei hij verdrietig. 'Ik...ik weet het wel' zei ik. Hij keek me verbaasd aan.

'Chase, Alpha Chase, hij is jouw broer' zei ik. 'Wat? Nee je bluft' zei hij ongelovig. 'Ik spreek de waarheid Thijmen, alsjeblieft geloof me nou, Eden heeft jouw ouders opgesloten in de cel, ga naar ze toe en dan weet je het' zei ik. Hij knikte aarzelend. Hij liep weg en er kwam een vrouw binnen. 'De badkamer is daar u kunt daar naartoe gaan' zei ze vriendelijk. Ik knikte en stond met veel moeite op. Ik liep de badkamer in. De vrouw gaf me wat kleren en ik begon met douchen. Het voelde goed dat ik eindelijk na 3 weken weer onder de douche stond. Ik bleef er lang in staan en liep en daarna uit. Ik deed de kleren aan en liep naar de kamer.

De vrouw begon mijn haar te föhnen. 'Daar in die zak zit uw jurk, ik ga even naar buiten dan kunt u zich omkleden' zei ze. Ik knikte. Ze liep weg en ik liep naar de jurk. Hij was niks voor mij maar ja. Er kwamen tranen in mijn ogen. Ik veegde ze weg en deed de jurk snel aan. Even later kwam de vrouw weer binnen. Ze krulde mijn haar en deed mijn make-up. Je kon de blauwe plekken op mijn armen en nek zien, blijkbaar wilde ze die zien ofzo. Ik zuchtte. Toen ze klaar was liep ze weer weg. Ik keek naar de spiegel en er kwamen tranen in mijn ogen. Niet van geluk, maar van de pijn in mijn hart.

 Niet van geluk, maar van de pijn in mijn hart

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jurk Fay

Niet veel later kwam nog iemand naar binnen en begeleidde mij volgens mij naar de woonkamer. Eden zat daar ook. 'Aaahh, daar komt de bruid, daar komt de bruid' zong hij vals. Ik keek hem boos aan. Hij zelf had een pak aan. 'Nou nou niet zo chagrijnig dit is onze mooie dag, verpest het nou niet' zei hij. Iedereen om ons heen begon te lachen. Ik rook dat het vampiers waren. Wat een sukkel, hij werkt met de vijand van onze soort. Hij stond op en pakte mijn arm ruw vast. Hij trok me mee naar een muur met een dingetje waar je de code in kan voeren. Hij voerde in: 261358254. Oke onthouden Fay, 261358254!!

De muur ging omhoog en er kwam een trap tevoorschijn. We liepen op de trap en we kwamen weer zo'n muur tegen. Hij voerde de zelfde code in. De muur ging omhoog. Hij trok me door het bos heen. Niet veel later kwamen op locatie. Hij heeft het gewoon iets van 20 meter van zijn geheime plek georganiseerd. Er waren al veel mensen zag ik. Maar er was niemand die ik kende. Ik begreep dat ook, ze denken dat ik ze bedrogen heb. Opeens rook ik een verrukkelijke geur van...CHASE! Ik keek vlug om me heen, maar zag hem nergens. Ik zal wel hallucineren, dacht ik hoofdschuddend. Eden trok me mee naar een tafel en zette me ruw op een stoel. Ik keek dof voor me uit. Op dit moment wil ik dood zijn, gewoon weg, van alle problemen.

Ik zuchtte. We moesten op de altaar gaan staan. Ik stond met trillende benen op. I-ik wil dit niet!! Maar ik moet wel!! Ik ademde diep in en liep naar de altaar. Ik kan dit wel...ik ben een sterk meisje. Toen dacht ik weer aan Chase. De man met het boekje kwam aan en begon wat te vertellen en bla bla bla. Toen kwam de vraag. Ik hoorde vaag dat Eden ja zei. De man vroeg het aan mij en ik zei niks. Eden keek me aan met een blik die zei dat die iedereen zou vermoorden. Ik keek hem bang aan. Voordat ik antwoordde hoorde ik luid gehuil. We draaide ons geschrokken om en zagen wolven uit de struiken springen.

Het waren van twee roedels. Chase zijn roedel en Nick zijn roedel. Ik dacht even dat ze mij zouden redden. Maar Nick kwam in zijn mensenvorm naar mij toe en trok me mee. Ik begon te huilen. Hij trok me achter een boom en knuffelde mij stevig. 'Je moet hier weg kleintje' zei hij zacht. Ik keek hem verbaasd aan. 'Chase, hij wilt jou gevangen nemen, hij is boos omdat jij zijn hart brak. Ik moest nog harder huilen. 'Sshht, ga nu! Snel. Ik kom daarna wel achter je aan!' Riep hij. Ik knikte en rende naar de geheime plek van Eden. Eerst moet ik Chase zijn gezin redden. Ik rende en dat ging best moeilijk met een jurk.

Ik negeerde het en rende verder. Ik was er eindelijk en kom de code nog herinneren. Ik voerde het in en liep de trap op. Ik voerde de code weer en in de muur ging omhoog. Ik rende richting de cellen. Ik zocht de goeie cel en eindelijk vond ik hem. Ik keek verbaasd. Ik zag dat Thijmen daar ook was, huilend in de armen van zijn ouders. Ik zocht naar de sleutels wat moeilijk was. Eindelijk vond ik ze en begon het open te maken. Ze schrokken allemaal maar toen ze mij zagen keken ze verbaasd. 'Snel sta op!!' Riep ik. 'Thijmen, jij weet de code. Vlucht en blijf veilig met je familie, beloof me dat Thijmen' zei ik.

'Fay, we kunnen jou toch niet alleen laten' zei hij. 'Ik zei beloof me dat' zei ik geïrriteerd. Hij knikte verslagen en nam zijn gezin mee. Jennette keek me verdrietig aan net als Jason en Richard. Toen ze uit zicht waren hoorde ik opeens iemand. Ik rende uit de cellen en kwam terecht bij een trainningszaal. De voetstappen klonken steeds dichterbij. Ik draaide me om en zag...













( grapje😂 )

Pov Chase

Ze draaide zich om en zag mij. Ik stond daar met tranen in mijn ogen. Ik keek haar boos aan. Ze keek verdrietig terug. 'Jij...jij bent een nietsnut!!' Schreeuwde ik. Ik wist dat het niet waar was maar zij moet mijn pijn maar voelen. Ze kromp ineen toen ze mijn stem hoorde. 'Jij speelde met mijn hart!!' Ging ik door. 'Ik walg van je Fay!! Ik was ooit verliefd op jou!! Maar jij brak mijn hart en besloot te trouwen met diegene die je mishandelt!! Jij bent de ergste mate die er is' siste ik. Ze schrok bij die woorden. Ze ging een beetje naar achteren. Ze stond tegen een tafel aan.

Ze deed haar handen naar achteren en pakte een zilveren mes vast. Wat?! Gaat ze serieus haar mate vermoorden. Ze begon te huilen. Opeens glimlachte ze zwak naar me. 'I-ik ho-hou v-van je Ch-Chase' zei ze zacht. En voor ik het wist stak ze de mes in haar buik. Ik keek haar geschrokken aan. Ik stond voor een paar seconden versteend maar toen kwam ik in beweging. 'Fay!! NEE GA NIET WEG FAY' ALSJEBLIEFT' zei ik huilend. Ik trok de mes uit haar buik. Haar witte jurk werd snel rood door de bloed. 'Ik moest dit doe Chase, het spijt me. Ik ben een verschrikkelijke mate, maar ik heb gelukkig wel jouw broer en gezin gevonden, ik hou van je Chase' zei ze zacht en met veel moeite.

Haar woorden deden mij pijn. 'NEE, ik meende niks Fay, ik hou ook van jou alsjeblieft blijf bij me!' Riep ik hysterisch uit. Ze deed haar ogen langzaam dicht en haar lichaam werd slap. Ik tilde haar snel op en liep het hele ondergrondse huis uit. Ik liep naar een roedel die dichtbij was en vroeg om hulp, iets wat ik vroeger nooit deed. De roedel vond het goed. Ik bracht haar naar een ziekenhuis en de tranen waren op. Ik heb het verpest! Ik!! Alleen ik!! Ik heb haar pijn gedaan!! Ze wilde mij alleen helpen!! Wat ben ik voor monster??!



~Einde~







PRANKKKKK!!!!💕😂😂

Tnx voor het lezen kneusjes💕💕💕

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu