Deel 14

6.8K 246 5
                                    

Pov Fay

Ik zit in Hely's kamer te piekeren. Wat voor straf moet ik voor Emily bedenken?? Het liefst wil ik geen straf bedenken. Uhhh waarom kan de Alpha dat gewoon niet doen, ik ben hier niet geschikt voor.

'Kom op Fay je kan het wel hoor. En snel bedenk iets voordat mijn ouders komen!' Riep Hely. Opeens schrok ze en sprong ze overeind. 'Wat wat is er' zei ik.

'Ze zijn er! Kom kom kom snel!!!' Zei ze en ze trok me mee. We gingen naar beneden. Ik zag daar een vrouw en een man. De vrouw leek heel erg op Hely en de man op Chase.

Hely liet me los en ging naar haar ouders. Chase kwam naast mij en pakte mijn hand. Duizende tintelingen gingen door me heen en Lena was een feestje aan het bouwen.

'Speel gewoon mee dan krijg je het minst vragen' fluisterde hij. Ik knikte en we liepen hand in hand naar zijn ouders. Zijn ouders keken ons verbaasd aan.

'Wil je dit mooie meisje even voorstellen Chase?' Zei zijn moeder vrolijk. 'Mam, pap. Dit is mijn mate en de toekomstige Luna van de roedel' zei Chase. De ogen van zijn ouders werden groot.

'O mijn god eindelijk' riep zijn moeder.
'Ik ben Richard' zei zijn vader. 'Fay' zei ik terug. 'En ik ben Jennette' zei zijn moeder. 'Zeg eens uit welke roedel kom je Fay?' Vroeg zijn vader.

Ik keek meteen verdrietig. 'Sorry zei ik iets verkeerds?' Zei hij bezorgd. Ik schudde mijn hoofd. Chase kneep even in mijn hand, zodat ik me beter voelde. 'Fay wil daar liever niet over hebben pap' zei hij. Zijn vader knikte.

'Nou zullen we dan maar aan het eten beginnen?' Vroeg Jennette. Iedereen knikte en er kwam opeens klein jongetje van 6 jaar naar binnen rennen.

'Chase kijk ik ben goot' zei hij. Toen hij mij zag keek hij me de hele tijd aan. 'MAMAAAA!!! IK HEB MIJ MATE GEVONDE!!!' Riep hij opeens. Ik keek hem verbaasd aan. Hij kwam naar me toe en knuffelde mijn been.

Ik begon de stilte te onderbreken door te lachen. De rest begin mee te lachen. 'Hey grote jongen, en hoe heet jij?' Vroeg ik en tilde hem op. 'Jason en jij?' Vroeg hij. 'Fay aangenaam kennis te maken Jason' zei ik glimlachend.

Ik legde hem neer en hij pakte meteen mijn hand vast. 'Wauw. Normaal vind hij meisjes/vrouwen vreselijk!' Zei Hely verbaasd. 'Neeeee!! Ik hou van mate' riep Jason boos. Ik giegelde. 'Nou niet zo boos Jason' zei ik plagend.

'Sorry zal niet meer gebeuren' zei hij verdrietig. En zijn ouders barste het lachen uit. 'Kom Jason we gaan eten' zei ik en we liepen naar de eetzaal.

'Ik zit naast mate!' Riep Jason terwijl hij me meetrok. Wauw, Chase broertje is echt super cute en grappig!! 'Ik ook' riep Chase. Jason keek boos naar Chase. 'Ze is van mij' riep Jason.

Ik ging zitten. Jason zat naast mij en Chase aan de andere kant. 'Volgens mij vinden ze je wel leuk, vooral Jason' zei Chase fluisterend. Ik knikte verlegen.

Na het eten gingen we in de woonkamer nog wat praten. Chase en Richard praten over een verborgen roedel. Wacht eens!! NICK!!! Moet ik het hem vertellen? Of moet ik Nick zelf vinden en zeggen dat hij moet stoppen.

Maar als ik het nu tegen Chase vertel dan kan hij er toch niks mee! Hij weet zelf ook niet waar Nick is! Ik moet iets bedenken voordat er oorlog komt!

Ik werd steeds getikt op mijn schouder door iemand. Ik keek ernaar en het was Jason. 'Hey Jason wat is er?' Vroeg ik. 'Chase zegt dat jij mate bent van Chase. Niet waar toch? Ik jouw mate toch?' Vroeg hij huilend.

Ik keek boos naar Chase die zat te lachen. Ik trok Jason op mijn schoot en troostte hem. 'En wat als ik zeg dat jullie alle twee mijn mates zijn' zei ik om hem op te vrolijken. Hij leek weer blij te zijn.

'Maar je vind mij leuker dan Chase toch?' Vroeg hij met een pruilipje. Ik lachte en knikte. 'Ha ik zei toch! Ze vind mij leuker' riep hij naar Chase en stak zijn tong uit.

Even later wenkte Chase mij om maar hem toe te gaan. Ik ging naast hem zitten. 'Fay je moet nu je straf van Emily zeggen. Ik zal het eerst tegen mijn ouders vertellen.' Zei hij zacht.
Ik knikte. Ik weet watvoor straf ik ga geven...

Pov Chase

Ik ben echt blij hoe mijn gezin met Fay omgaat. Zij en Jason lijken heel veel lol te hebben. Misschien is ze toch niet als de andere meiden die bitchie doen. En ik denk dat mijn ouders trots zijn op haar.

Nu nog alleen de straf van Emily. Ik heb alles aan pap en mam uitgelegd en zij vinden zelfs de doodstraf niet genoeg. Maar Fay vind dat te overdreven. Ik ben benieuwd wat voor straf ze heeft bedacht.

Ik heb Luke en Jelle gelinkt dat ze met Emily moeten komen. Ik hoop dat Fay goed heeft nagedacht en een goede straf heeft bedacht. Want dan is ze een goede Luna voor de roedel.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu