Deel 43

5.2K 200 14
                                    

Pov Fay

Chase en de jongens waren weg om te trainen. De meiden zijn in de woonkamer behalve ik. Ik...ik moet weg hier. Ik veegde mijn tranen weg. Ik pakte een rugzakje en stopte een beetje kleren in. Ik deed ook een shirt van Chase in. Lena zat de hele tijd te zeuren dat we niet moeten gaan. Maar het is inmiddels al een dag verder en ik kan niet zijn gezin in gevaar brengen.

Ik zuchtte. Ik wil geen lange brief schrijven. Hij moet mij vergeten, ik breng hem alleen maar in gevaar. K pakte een briefje en schreef er wat op. Ik schreef op: Ik ben weg Chase, sorry. Kom mij niet zoeken, ga verder met je leven. Het spijt me dat het zo moet maar dit is het beste voor ons beide. Fay.

Er kwamen een paar tranen op het briefje. Ik veegde ze een beetje weg en legde hem op bed neer. Ik had geen afscheid genomen van de rest maar ik wist niet of ik ze ooit zou zien. Misschien is het ook beter als ik ze vergeet. Ik pakte mijn rugzak en sloop voorzichtig de gang op. Ik keek nog snel achter me en ging daarna zachtjes de trap op.

Ik keek of de meiden in de woonkamer waren, want anders moet ik via de achterdeur. Ik zag dat ze daar waren en ging snel naar de andere kant van het packhuis. Ik deed de achterdeur open en keek of er wachters stonden. Nee, nu kan ik gaan. Ik ging het bos inrennen en niet veel later veranderde ik in mijn wolvenvorm. Ik deed de rugzak in mijn bek en begon te rennen.

Net voor de grens stopte ik en keek voor de laatste keer om naar Chase roedel. Fay, we kunnen toch ook met onze krachten Eden verslaan? Zei Lena wanhopig. Lena, als ik het waag dan gaat Chase gezin er aan! En als ik Eden versla zijn er nog altijd de vampieren die dat gaan doen. Lena werd stil. Ik liet een zachte huil horen en ging verder rennen.

Mijn borst deed pijn, iets meer dan toen ik Nick ging zoeken, ik denk dat het komt omdat ik meer gevoelens heb voor Chase nu. Ik rende verder. Ik rustte ergens uit want naar de Golden Moon pack gaan duurde 2 uur.

Pov Chase

'Oke jongens de training is afgelopen' zei ik. Ik keek en zag dat er 2 16 jarige jongens niet naar me luisterde. Ik gromde luid naar ze en ze keken geschrokken op. 'Jullie kunnen gaan douchen en morgen gaan we verder' ging ik verder. Ik ging naar mijn kamer en ging zelf ook douchen.

Toen ik klaar was ging ik even liggen. Ik voelde iets onder mijn hoofd en keek ernaar. Er stond Fay sierlijk geschreven op het envelop. Toen ik haar naam zag glimlachte ik meteen. Ik herkende haar handschrift meteen. Ik deed hem open en begon te lezen.

Ik ben weg Chase, sorry. Kom mij niet zoeken, ga verder met je leven. Het spijt me dat het zo moet maar dit is het beste voor ons beide. Fay.

Ik keek vol ongeloof naar wat er geschreven stond. Ze..ze verlaat me...deze keer vrijwillig?? Er kwamen tranen in mijn ogen maar die hield ik woedend tegen. Ze verlaat me!!! Ze voelt niks voor me!!! Ze...ze breekt me! Ik gooide het briefje boos weg. Best!!! Als je weg wilt moet ze maar gaan!! Er kwam lichte pijn bij mijn borst.

Ze is weg...deze keer voor altijd. Ik stond op en liep naar beneden. Ik ga haar vergeten, ze wilt dat ik haar vergeet, dan doe ik dat. Ik ga geen traan voor haar laten vallen. De eerste keer dat ik huil sinds ik Alpha ben deed ik voor haar, maar nu kan ze opdonderen! Ik hoorde Blake huilen. BLAKE! STOP MET HUILEN!

Maar- maar ik kan niet zonder haar.. Maar het moet Blake, het moet. Ik ging naar de woonkamer en zag dat iedereen daar zat. 'Hey Chase, weet jij waar Fay is?' Vroeg Nick. Ik keek boos. 'Naar de hel' zei ik en liep naar de keuken om wat te drinken. Nick kwam achter me aan. 'Hoe bedoel je?' Vroeg hij verbaasd.

'Ik bedoel dat ze weg is!! Weg!! Ze heeft me in de steek gelaten!!' Riep ik boos. Hij keek me vol ongeloof aan. 'Dat zou Fay nooit doen, ik ken haar niet lang maar genoeg om te weten dat ze dat niet zou doen' zei hij. Ik rolde mijn ogen. 'Nou, toch is ze weg' zei ik geïrriteerd. Hij keek gekwetst. 'Waarom?' Vroeg hij zacht.

'Weet ik veel' zei ik. Ik hoef het ook niet te weten. Ze mag van mij naar de hel oprotten. Die woorden deden me pijn maar ik negeerde dat. Ik heb haar niet nodig. Ik behoud mijn Alpha titel want ZIJ heeft mijn verlaten niet IK. Nou dat is alles wat ik wilde, een Alpha titel meer niet! Ik zuchtte en dronk wat water.

'Fay moet dit met een reden gedaan hebben!' Riep hij. Justin kwam ook en keek ons raar aan. 'Wat is er met Fay' zei hij. 'Ze..ze is weg, ik had haar net gevonden na 18 jaar, nu is ze weer weg' zei Nick verdrietig. Justin keek geschrokken. 'Nee, nee' zei hij zacht. 'Ik ga haar zoeken' zei Nick en rende weg.

'NICK!! Wacht' hoorde ik Tanja roepen.

Pov Nick

Nee!! Ze mag niet weer weg bij mij!! Er kwamen tranen in mijn ogen. Tanja riep me en ik stopte even. 'Waar ga je naartoe?' Vroeg ze bezorgd. Ik zette mijn handen op haar wangen. Sinds ik Tanja zag ben ik verliefd op haar. Ik glimlachte. 'Ik-ik moet Fay vinden' zei ik zacht en zoende haar liefdevol.

'Ga je weg bij me?' Vroeg ze huilend. 'Ik kom snel terug oke?' Zei ik. Ze knikte. 'Doe je best, en vind Fay' zei ze glimlachend. Ik knikte en kuste haar nog een keer. Ik draaide me om en rende weg. Ik veranderde in Levi, mijn wolf. Ik ga je vinden Fay, wat het ook kost!! Ik wil je niet weer kwijt. Ik heb mijn kleintje pas net gevonden.

En wat is Chase voor een mate?! Als ik Fay terug heb neem ik haar mee naar mijn roedel. Hij mag lekker zelf naar de hel!


Omg!! Neeeeee, Chase is boos op Fay!!!! Gelukkig gaat Nick haar zoeken!!! Zal hij haar vinden?? Laat Eden het gezin van Chase vrij?? Waarom weet Chase dat nog niet??

Tnx voor het lezen KNEUSJES💕

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now