Deel 74

4.4K 159 3
                                    

Pov Hely

'Hey zussie waar is Chase?' Vroeg Thijmen terwijl hij de kamer binnen kwam lopen. 'Gevangenen ondervragen, ga maar' zei ik en keek verder op mijn telefoon. Hij gaf me een kus op mijn hoofd en liep weer weg. Justin liep naar binnen met een bezorgd gezicht. Ik legde mijn telefoon opzij. Hij ging naast me zitten en ik zag tranen in zijn ogen. Ik zuchtte en legde zijn hoofd op mijn schoot. Ik veegde zijn haren weg voor zijn gezicht en streelde het. 'Straks ben ik haar echt kwijt' zei hij zacht en er liepen wat tranen over zijn wangen. Ik veegde het weg en gaf hem een kus. 'Gaat niet gebeuren Just, ze komt echt wel terug' suste ik hem.

Hij glimlachte. 'Weet je, als ze mij niet gewaarschuwd had dan was ik jou kwijt' zei hij. Ik keek hem geschrokken aan. 'E-echt?' Vroeg ik. Hij legde zijn hand op mijn wang. 'Dat was toen ik jou nog niet gezien had, nu ben jij een van de belangrijkste mensen in mijn leven en mijn lieve vriendin' zei hij met een glinstering in zijn ogen. Ik lachte. 'O, ben ik jouw vriendin? Ik herinner me niet dat je mij gevraagd hebt' zei ik plagend. 'Nou bij deze, wil je mijn vriendinnetje zijn?' Vroeg hij. Ik knikte en gaf hem een kus.

'Ik hoop dat Fay snel terug komt, dan is het helemaal compleet' zei ik. Justin knikte en ik speelde met zijn haren. Opeens kwam Thijmen geschrokken op de bank zitten en deed zijn handen in zijn haar. Justin stond op en keek hem verbaasd aan. Hij keek me aan en ik haalde mijn schouders op. Thijmens ogen knipperde tussen zijn eigen kleur en gele ogen. Zijn wolf wil het overnemen. Wat zal er aan de hand zijn?? Ik ging voorzichtig naast Thijmen zitten. 'Thijm? Wat is er aan de hand?' Vroeg ik. Hij keek op. 'Niks, ik ga effe weg' zei hij en liep de woonkamer weer uit.

Pff, dat ook nog. Hopelijk is het niks.

Pov Fay

Ik werd meegetrokken naar een kamer waar een bed lag. Verder was het helemaal leeg, alleen een bed met een afgesloten raam ernaast. Ik had boeien om mijn polsen en ducktape op mijn mond. De vrouw die mij vast had duwde mij op bed en haalde de ducktape ruw van mijn mond af. Ik gromde waarschuwend waardoor ze een paar stappen achteruit zette. Ze herstelde weer en liep de deur uit. Ik zuchtte diep. Oke ik had dus een plan, om Sam voor altijd gevangene te nemen en om Alexia vrij te krijgen.

Het plan is dat we alsof moeten doen. Jelle doet alsof alles mijn schuld is en alsof hij nu voor Sam werkt om Alexia vrij te kopen en ik doe alsof ik niks weet van dat. We konden niks anders doen want Sams roedel heeft de meeste vechters, alsnog is Chase' roedel sterker maar ik wil niet dat er gewonden raken dus dan maar zo. Helaas, kunnen we niets anders want buiten zijn packhuis draagt hij altijd een soort harnas die door een heks gemaakt is. Het is immuun voor krachten. Zelfs mijn krachten, wat maar zelden voorkomt.

Dus dan doe ik het maar IN zijn packhuis. Ik keek wat rond in de kamer, waar niet zo veel te zien was. Yo Lena waar ben jij?? Lena? Waarom negeer je mij? Oke hopelijk is het niks ergs dan maar. Zal ik deze boeien kapot maken of is dat te verdacht? Ach waarom ook niet. Ik deed mijn polsen omhoog en keek naar de boeien. Mijn ogen werden geel en de boeien smolten, zonder dat ik iets voelde. Wow, dat is echt cool!!

Misschien moet ik maar gaan trainen met mijn krachten? Dan kan ik Chase mooi helpen met oorlogen! Mijn gedachte werden verstoord door iemand die de deur open deed. Sabrina liep naar binnen en om een of ander reden was ik niet heel erg verbaasd. Het blijkt dat de mensen die mijn haten bij elkaar zijn gekomen om mij kapot te maken, zoals Eden en Emily dat probeerden. Maar het gaat toch altijd mis, en hopelijk deze keer ook. Maar Sabrina was niet de enige die naar binnen kwam, Robin kwam ook naar binnen.

Omg!! Ik wist het! Ik wist het gewoon! Zie ik heb gewoon gelijk!! Ze is een bitch! Maar dat is niet alles! Ze is een vieze pinda etende **********. Zo, die moest er effe uit. Wow, ik begin nu met Hely's scheldwoorden te schelden, maar ach ja ik lust ook geen pinda's. Ze kwamen allebei grijzend voor me staan. 'Zo, zo, zo. Je kan weer lopen?' Zei Sabrina sluw. Ik antwoordde niet en keek ze strak aan. Ze haalde een mes tevoorschijn en stak het in mijn been. Ik hapte naar adem en probeerde niet te kreunen van de pijn. Ze haalde het mes weer eruit. Robin pakte wolfsbane en deed het over mijn wond. Ik schreeuwde het uit, niet alleen van pijn, maar ook van woede.

Mijn ogen werden geel en ik schreeuwde keihard. Sabrina en Robin bedekten hun oren met hun handen. Sam rende de kamer binnen en duwde Sabrina en Robin weg uit de kamer. Ik stopte met schreeuwen en wist dat het nu mijn kans was. Tot mijn verbazing genas mijn been snel. Ik stond op en blies waardoor er een windvlaag kwam. Sam leek niks te voelen of te merken dus maakte ik een vuurbal en gooide het richting zijn hoofd. De vuurbal verdween uit het niets voordat hij Sam raakte. O shit, hij heeft de harnas altijd aan. Omg, daar gaat mijn plan. Wat nu!!??

'Dacht je nou echt dat ik zo dom ben Fay? Dat kwetst me echt' zei hij en legde zijn hand op zijn borst. 'W-wat wil je van me?' Vroeg ik met een trillende stem. 'Ik wil jou. Mijn roedel zal en moet de sterkste worden van heel Europa, en daarna heel de wereld. Dat gaat alleen moeilijk als Chase al met zijn roedel op nummer 5 staat van de wereld. Aangezien jij de maangodin bent kan jij me daarmee helpen' zei hij grijnzend. 'Denk je nou echt dat ik dat ga doen?' Vroeg ik. Hij lachte. 'Nee dat dacht ik al, maar jouw nakomelingen toch wel?' Zei hij grijnzend. 'Hoe bedoel je?' Zei ik verbaasd.

'Heel simpel, ik stop pups in jou, en zij gehoorzamen mij, waarschijnlijk krijgen zij ook krachten dus ja' zei hij alsof het niks was. Ik keek hem geschrokken aan en schudde mijn hoofd. 'Nooit!' Riep ik boos. 'Dat zullen we nog wel eens zien, maar nu effe niet. Verwacht me maar over een paar uurtjes. En ik kan zeggen, het wordt heel heftig' zei hij met een vieze knipoog. Ik rilde. Hij liep de kamer weer uit en deed de deur op slot. Ik besloot om Jelle te linken. Hij is niet te ver van hier dus het zou moeten lukken. Jelle? Jelle kan je mij horen? Ik hoorde niks. Shit, shit, shit. Dit gaat helemaal de verkeerde kant op.

Ik raakte ik paniek. Als zijn plan werkt, dan kan ik Chase wel vergeten! Ik kan niet zonder hem! Maar hij zou niet eens meer in mijn ogen kunnen kijken. Ik maakte een vuurbal en gooide het tegen de deur. Niks. Ik probeerde het met mijn aardekrachten en probeerde de muur opzij te schuiven. Nope ook niet. Dit werkt niet! O maangodin help me! Ik zakte in en begon zachtjes te huilen. Wat een klote plan! Ik bleef op de grond zitten en dacht aan Chase. Ik dacht aan al die momenten waar hij lachte en gelukkig was. Waarschijnlijk zie ik dat nooit meer. Alweer mijn stomme schuld!

Hey Kneusjes💗
Tnx voor het lezen💞

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now