Capitolul 49 - Şoc!

522 30 5
                                    

Capitolul 49 - Şoc!

Isabella POV.

Întotdeauna mi-am dorit să fac lucruri sperând că voi fi remarcată şi apreciată, însă mereu am sfârşit prin a fi criticată de persoanele din jurul meu.

Până la urmă, oricât de mult bine ai vrea să-i faci unei persoane, realizezi că nimănui nu-i pasă în final de tine.

Nu spun asta fiindcă persoanele din jurul meu încep să îmi pună încrederea la încercare zi de zi, spun asta pentru că viaţa mea a devenit o lecţie. O lecţie care va fi spusă mai târziu copiilor mei cu grijă, ca ei să nu repete greşelile tinereţii mele.

Ajunsă în mall mai devreme de ora stabilită între cei doi amanţi, încep să plimb ochii prin vitrinile pline cu haine scumpe, pantofi scumpi şi obiecte de-o valoare şocantă.

În ultima vreme, interesul meu pentru modă a dispărut din cauza problemelor cu Zac care m-a acaparat întrutotul până la urmă. Pasiunile mele au devenit la fel de străine ca şi sentimentele mele pentru el.

Chiar dacă nu sunt gata să admit, pierzându-l pe Zac, încep să mă pierd pe mine.

În ciuda comportamentului total pozitiv şi a bunei dispoziţii în fiecare dimineaţă, nu mai sunt Isabella care am fost...

Dar simt că voi renaşte din propria cenuşă imediat ce îmi voi recăpăta forţele şi voi fi capabilă să rezist, să ţin piept situaţiilor. Intru la pet shop-ul aflat în aproprierea magazinelor de haine, ţarcul larg atrăgându-mi atenţia imediat.

Mă aplec uşor asupra lui şi în momentul în care zăresc câteva pufoşenii mi se topeşte inima de fericire. Un bichon alb se plimbă uşor pe lângă mâna mea, dând cu limba peste toate cele cinci degete.

Zâmbesc scurt.

După pet shop, a urmat Cărtureşti, unde m-am uitat după câteva cărţi pe care am vrut să le cumpăr de mult timp. După o lungă căutare, mi-am cumpărat cartea "Fata din tren" care este una din cele mai bune cărţi ale anului.

Următoarea destinaţie a fost McDonald's, unde mi-am luat un meniu Big Mac şi m-am retras undeva la o masă. Am mâncat uşor, cu grijă şi am fost atentă la fiecare persoană din jurul meu.

Abia asteptet să o revăd!

Aşa de graţioasă, aşa de hotărâtă să facă un lucru atât de imoral în spaţiul public. Adevărul este că îi urmăresc fiecare mişcare deoarece îmi seamănă mult. Caută o libertate pe care ştie că o poate avea alături de persoană greşită şi acţionează impulsiv.

Oftez adânc şi imediat ce îmi termin masa o iau uşor pe scările rulante.

Plimb privirea de la stânga la dreapta, iar atunci când o zăresc, nu ştiu cum să cobor mai repede încât să n-o pierd în mulţime. Dau să fug, însă şiretul mi se prinde în scară rulantă şi trag cu putere. Şiretul subţire se rupe imediat şi astfel o iau la goana prin mulţime. O văd în faţa mea şi păşesc mai uşor, dorindu-mi să nu fiu recunoscută şi demascată ca turnător de rang înalt.

Femeia măreşte pasul, la fel şi eu.

După 10 minute, aceasta se aşează la una din mesele de la un restaurant chinezesc, vizibil aşteptând pe cineva. Eu în schimb, m-am aşezat la una din mesele cafenelei care este faţă în faţă cu restaurantul, încă sorbind din cola rece care a fost inclusă în meniul mc.

Sper să nu aştept la fel de mult ca dăţile trecute şi să nu aflu nimic, ci doar să-l văd pe tip îmbrăcat în negru din cap până în picioare.

Extaz anticipatWhere stories live. Discover now