36.

8.5K 642 61
                                    

,,Harry ne!" vykřikl Liam a srazil kudrnáčovi ruku stranou. Zbraň vystřelila a trefila zkoprněnou Karen do nohy. Žena vykřikla a klesla k zemi, kde se svíjela bolestí.

,,Liame," procedil Harry zuřivě mezi zuby. Liam se na něho díval bez špetky strachu.

,,Ať je jakákoliv..já nemůžu. Prosím," vydechl zoufale. Harry chvíli přemýšlel, ale nakonec jen zavrčel a přešel ke Karen, která naříkala bolestí a tiskla si krvácející ránu. Chytl jí hrubě za bradu a natočil si její obličej k sobě.

,,Mluv, a pravdu nebo ti vystřelím mozek z hlavy. Kde je můj manžel? Kde je Louis?" zasyčel.

Karen se na něho podívala se vzdorem v obličeji a mlčela.

Harry si povzdechl a udeřil ji do poraněné nohy. Žena zaječela jako raněné zvíře a z očí se jí spustily slzy.

,,Budeš mluvit?! Je v laboratoři?? Tam ho Olivia odvlekla?!"

,,Ano," zakvílela Karen a Harry se od ní znechuceně odvrátil. Z té ženy se mu dělalo zle. Přešel zpátky k Zavrženým a kývl na dva muže z Jeremyho gangu.

,,Svažte ji a někam ukliďte. Nedopustím, aby okamžitě běžela za Olivii a všechno jí řekla." Obrátil se k Niallovi, který k sobě tiskl plačící Ruth. ,,A to dítě.."

,,Ruth," řekl rychle Niall a postavil holčičku na zem. Uchopil do dlaní její malé ručičky a vážně se na ní zadíval. ,,Na ulici to není bezpečné. Víš, kde je dům tety Maury a strejdy Bobbyho?"

,,Ano," fňukla dívenka. ,,Půjde Li se mnou?"

,,Nepůjdu beruško. Musím najít strejdu Louise," pohladil Liam sestru po hlavičce. ,,Utíkej co nejrychleji za tetou. Mají tam i Connora, můžeš ho pomáhat hlídat. Až bude všechno v pořádku, vrátíme se pro tebe."

Ruth vypadala, že chce protestovat nebo spustit brekot, nakonec se ale jen na Liama smutně podívala a rozběhla se pryč.

,,Výborně, takže rodinné záležitosti jsou vyřízeny a teď jdeme najít Louise," zavrčel Harry. Cítil, že v něm začíná narůstat čím dál větší strach o jeho princeznu. Byl bez ní už tak dlouho, a on byl v nebezpečí..mohl jen doufat, že je v pořádku. Obrátil se k Liamovi, který vypadal nejistě. Byl rozpolcený mezi svou rodinou a tím, co se mu zdálo správné. Ale Harry věděl, že Liam ho nezradí.

,,Liame, kde jsou laboratoře?"

Chlapec ukázal rukou na budovu, která se tyčila o kus dál. Harry pohlédl tím směrem a srdce se mu prudce rozbušilo. Tam byla jeho princezna.

,,Jdeme," zavelel a všichni muži se za ním rozběhli. Ulice byli liduprázdné, většinu vojáků už stačili zabít a civilisté se báli opustit bezpečí svých domovů, když v ulicích řádili ozbrojení Zavržení.

Po dvaceti minutách doběhli až k laboratořím, kde se zastavili. U vchodu stáli dva vojáci, které Harry a Zayn bez milosti zastřelili dřív, než si muži vůbec stačili uvědomit, že čelí tváří v tvář Zavrženým. Tady nebyl prostor na soucit a lítost.

Harry vešel dovnitř jako první a zaklel, když spatřil spletité chodby, které před nimi byli. Budova byla natolik rozsáhlá, že by mohlo trvat věčně, než by Lousise našel. Obrátil se k ostatním.

,,Dobře, už opravdu nemáme čas. Musíme se rozdělit. Každý prohledá jinou část budovy, půjdeme po menších skupinkách. Kdo mého manžela nezná, má hnědé vlasy, modré oči, je menší postavy.." zlomil se mu na konci věty hlas. Rychle zatřásl hlavou a pokračoval, než si někdo všiml jeho slabosti. ,,Buďte opatrní a zbraně mějte v pohotovosti. Když Louise najdete, hlavně ho odveďte odsud."

You're not my Choice //Larry//Where stories live. Discover now