26.

9.1K 605 139
                                    

Harry společně s Thomasem svázali bránícího se muže nejsilnějšími lany které měli a pohodili ho na zem, načež ho všichni Zavržení, včetně Liama, obstoupili.

,,Co jsi zač?" zavrčel Harry a jen horko těžko ovládal své emoce natolik, aby muže předním okamžitě nezabil. Dotázaný zarytě mlčel.

,,Tím že nebudeš mluvit, si to všechno jen zhoršíš," řekl Harry a nakopl Zavrženého do břicha. Ten hlasitě zaúpěl a zvedl k nim obličej. Vypadal jako šílenec. Přesto, že se nacházel ve velmi nepříznivé situaci, pohrával mu na tváři zákeřný úsměv a oči mu planuly vzrušením.

,,Andrew tě chce zabít, Stylesi," zachraptěl a olízl si rty. ,,Všichni se na to moc těšíme."

Harrymu se zhoupl žaludek když si uvědomil, že ty pověsti, které kolovali kolem Danielsových nelhali. Z hladového výrazu v mužové tváři si odvodil, že opravdu své oběti zpracují a snědí. Proto se jich všichni Zavržení báli a vyhýbali se jim, co jen to šlo.

,,Ty zkurvená nechutná kryso," řekl tiše. ,,Chcete mě zabít a pak sežrat??"

Muž se rozesmál smíchem, který připomínal zvuk přejíždějících nehtů přes tabuli. Liam zbělal v obličeji a vzápětí odběhl mezi stromy, kde vyzvracel obsah svého žaludku, což muže pobídlo ještě k většímu smíchu.

,,Proč jsi tady?? Poslal tě Andrew? A proč?!" zařval Harry, který už se přestával ovládat. Tvor před ním ale neodpovídal, jen se dál chechtal.

,,Kde vás Andrew všechny schoval?? Kde drží Louise?!"

,,To tvoje koťátko teď už nejspíš Andrew šuká," zahýkal muž a Harrymu právě došla trpělivost. Bojoval o čas. Nemůže Louise nechat s těmi stvůrami ani o minutu déle, než bylo nutné.

Kývl na ostatní Zavržené a ti ihned pochopili. Popadli muže a přivázali ho pevně ke stromu tak, aby k jeho tělu měli dobrý přístup.

Harry si s bolestí v srdci uvědomil, že je to stejný strom, kde byl před nedávnem přivázaný jeho manžel.

--

Louis usilovně přejížděl svázanýma rukama přes ostrý výběžek, který se nacházel na stromě, ke kterému byl silně přivázán. Opakoval tento monotónní pohyb asi hodinu a provaz se zatím pouze trošku roztřepil. Chlapec cítil, jak se mu do paží vkrádá bolestivá křeč, avšak nepolevil ani na chviličku. Tohle by mohla být jeho záchrana. Pokud odsud uteče, zachrání nejen sebe ale i Harryho.

,,Tak jak se má Stylesovo štěně?" ozval se za Louisem chladný hlas a on okamžitě znehybněl. Srdce se mu prudce rozbušilo, když se do jeho zorného pole dostal Andrew, nicméně ten nevypadal, že by si Louisového pokusu o útěk všiml.

Sedl si před vyděšeného bruneta a promíchal lžící obsah kouřící misky, kterou držel v ruce. Z Louisova žaludku uniklo hlasité zakručení a Andrew se zasmál.

,,Potřebuji tě udržet naživu, než dorazí Styles," vysvětlil a nabral na lžíci malé sousto, které podržel před Louisem. Ten otevřel pusu, jako hladové ptáče a slastně přivřel oči, když do jeho žaludku vklouzlo jídlo. Mělo to zvláštní, nasládlou chuť, ale po dvou dnech bez jídla a vody si odmítal vybírat a bral, co mu bylo nabízeno.

Andrew se spokojeným úsměvem chlapce nakrmil, až v misce nezůstal ani kousek jídla.

,,Vidíš Louisi, nejsem tak zlý jak si myslíš, jinak bych tě nechal přece zemřít hlady ne?" otázal se lehkým tónem a tvrdým pohledem si vynutil modroočkovo přikývnutí. ,,Měl bych tedy za svou dobrotu dostat nějakou odměnu, co myslíš?"

You're not my Choice //Larry//Kde žijí příběhy. Začni objevovat