11.

12.5K 647 272
                                    


,,N-Ne Harry, měli bychom se vrátit dolů.." zaprotestoval slabě Louis, když se Harryho dlaň obmotala kolem jeho tvrdého mužství.

,,Sssh, princezno. Byl jsi tolik úžasný, zasloužíš si, abych ti udělal dobře," zachraptěl Harry a vtiskl polibek na brunetův spánek. Zesílil stisk své ruky a začal pomalu pohybovat dlaní nahoru a dolů. Odpovědí mu byly Louisovi zdrženlivé steny. Toužil dělat se svým manželem takové věci, které by naprosto pohřbily jeho nevinnost a stud.

V okamžiku, kdy Harryho prsty druhé ruky začaly masírovat jeho bradavky, přestal Louis svádět sám se sebou vnitřní souboj a plně se Harrymu oddal. Položil se do jeho svalnaté náruče, hlavu opřenou o jeho rameno a vzdychal jeho jméno. Připadal si jako šílený. Jeho tělo tolik toužilo po Harryho dotecích..

,,Už budeš, viď princezno," ušklíbl se Harry, když zaznamenal zvýšený třas Louisova těla a jeho zrychlené dýchání. Zrychlil pohyby své ruky a Louisovy poslední zbytky sebekontroly opadly, když už bez zábran sténal a snažil se boky přirážet do Harryho dlaně. Nakonec se prohnul slastí v zádech a s výkřikem vyvrcholil.

Harry ještě chvíli hladil jeho penis a pozoroval tvář svého manžela, která byla po orgasmu krásnější než kdy dřív. Takhle by Louis mohl vypadat každý den.

Louis otevřel oči a pomalu mu docházelo, co se stalo. Podlehl mu. Už zase. Nestačilo, že uspokojoval jeho, aby mohl zůstat mezi Spořádanými, on ještě musí nutit jeho, aby zažíval tyhle pocity. Cítil se strašně. Špinavě, využitě..

Harry vstal a umyl si ruce, dívajíc se přitom na Louise který se tvářil, jakoby viděl ducha.

,,Děje se něco princezno?"

,,Neříkej mi princezno!" vylítl Louis podrážděně. Harry jen povytáhl obočí a zastavil tekoucí vodu.

,,Ještě před chvílí ti to nevadilo."

,,Proč..proč jsi to udělal?? Proč jsi mi to udělal?!" vykřikl Louis se slzami na krajíčku.

,,Opravdu se mě ptáš, proč jsem ti právě vyhonil ptáka?" zeptal se nevěřícně Harry.

,,Využíváš toho, že jsem tak slabý. Měli jsme dohodu, ale ta dohoda zahrnovala to, že budu uspokojovat já tebe! Myslíš si, že když mi několikrát uděláš tohle, budu se cítit líp??"

,,Naše dohoda zněla trochu jinak, maličký," propálil Harry svého manžela pohledem a opřel se o zeď, ruce založené na hrudi. ,,Zněla, že budeš poslušný a splníš každé moje přání."

,,Jenže to jsem nemyslel, že mě budeš takhle..ponižovat," sklopil Louis zlomeně hlavu.

,,Ponižovat? Louisi já tě neponižuji, chci aby ses cítil dobře a..proboha, ty jseš první člověk kterého znám, co si stěžuje, že ho někdo po sexu udělal," zavrčel Harry. Prostě nedokázal pochopit myšlenkové pochody své princezny. ,,Proto nenávidím Spořádané, ať člověk udělá cokoliv, nezavděčí se vám, a i něco takového, jako je sex považujete pomalu za hřích!" zakřičel vztekle, ruce zatnuté v pěst. Cítil se opravdu vytočený. Pro něho nebylo pravidlo, že každému s kým spal, oplácel jeho služby. Louis byl v podstatě výjimkou, a ještě si bude stěžovat? Co po něm teda chce, aby si ho bral několikrát denně bez přípravy, svázaného a bezmocného?

Když ale Louis vzhlédl, a Harry spatřil na jeho tváři slzy, okamžitě svého výbuchu litoval.

,,Já vím, že mě nenávidíš," zachraptěl tiše Louis. ,,Vím, že jsem pro tebe jenom děvka, proto sis mě taky bral, ne? Teď se pojďme rozloučit s našima, ať tenhle večer už skončí," a než ho Harry stačil zadržet, otřel si rázným pohybem slzy z očí a odešel dolů za svými rodiči.

You're not my Choice //Larry//Where stories live. Discover now