32.

11K 613 347
                                    

Místností se rozhostilo tíživé a nepříjemné ticho.

Louis klopil hlavu dolů, oči zabodnuté do země a jeho tělo se začalo třást. Harry stále nemluvil, ani se nijak nehýbal, a to nebylo dobré znamení.

Když z ničeho nic Harryho chraptivý hlas protnul ticho, Louis leknutím nadskočil.

,,Ale jak..? Jsi přece kluk Louisi.."

Chlapec se trhavě nadechl a konečně se odvážil zvednout oči. Jeho pohled se zabodl do Harryho šokovaných zelených duhovek.

,,Doktor říkal, že mám v těle ženské hormony, asi už od narození, pravděpodobně to na mě přenesla rodička, která mě porodila," vysvětlil tiše a snažil se ovládnout třes svého hlasu. ,,Nic podobného prý ještě neviděl, sám byl v šoku ale je to tak. Jsem těhotný.."

Jeho manžel utnul příval slov, když ho pevně sevřel v objetí. Louis překvapením celý ztuhnul a netušil jak zareagovat. Když pohlédl Harrymu do očí, zjistil, že má až nepřirozeně lesklé oči a na tváři široký úsměv.

,,Já tomu nemůžu uvěřit..ty jsi opravdu malý zázrak princezno," vydechl kudrnáč a vtiskl chlapci polibek na čelo. ,,Ty čekáš dítě..naše dítě!"

,,Harry ty se nezlobíš?" zeptal se Louis zmateně a Harry se upřímně rozesmál.

,,Jestli se nezlobím? Já jsem tak zkurveně šťastnej," smál se a kolíbal svého manžela v náručí.

Louisovy svaly se pomalu uvolnily a z jeho hrudi spadl ten tíživý pocit, který v něm přetrvával už několik hodin. Pomalu mu to začalo docházet. Harry byl šťastný. Harry s ním chce mít dítě. Harry ho nedonutí, dát miminko pryč.

Pevně obmotal kolem své lásky paže a tiše se rozplakal štěstím a úlevou. Harry nic neříkal, jen ho svíral ve své svalnaté náručí, a dlaní kreslil na jeho zádech malé, uklidňující kroužky, zatímco chlapec plakal přitisknutý do ohbí jeho krku.

Seděli v této pozici několik desítek minut, během kterých nechal Harry Louise, ať se vypláče a vyplaví ze sebe všechen stres a nepříjemné pocity. Když se Louis dostatečně uklidnil, odtáhl se tak, aby na Harryho viděl a široce se usmál, i když měl na tváři stále slzy.

,,Myslel jsem, že budeš chtít ať se ho zbavím.."

,,Zbláznil ses Lou? To bych tobě..nám, nikdy nemohl udělat," zavrtěl Harry rázně hlavou. ,,Přece si o mě nemyslíš, že jsem tak zlý člověk."

,,To jsem neřekl," ohradil se Louis. ,,Jen.."

,,Jen sis myslel, že když odmítám mít s tebou dítě, které by nebylo moje ani tvoje, tak nebudu chtít ani to, které nosíš pod srdcem ty," doplnil ho Harry.

Louis sklopil hlavu a přikývl.

,,Princezno, nikdy jsem ti svůj názor na toto neřekl, protože jsem prostě nepředpokládal že..sakra," vydechl. ,,Pořád mi to nedochází. Jsi těhotný. Můj chlapec je těhotný. To vážně stačí pár stupidních hormonů k tomu, aby mohl muž otěhotnět?"

,,Asi ano," pokrčil Louis rameny s malým úsměvem. ,,Moje tělo si prý samo vytvoří provizorní dělohu, aby bylo miminko v pořádku a jinak by to mělo probíhat skoro stejně jako u žen."

Harry na něj užasle hleděl, snažíc se vstřebat nové informace. I když věděl, že je to skutečnost, nemohl stále uvěřit, že Louis je těhotný.

Sklouzl pohledem na Louisovo maličké bříško, které se sotva viditelně dmulo pod látkou bílé košile. Až teď, když se na něj zaměřil, všiml si, že je trochu větší, než dřív.

You're not my Choice //Larry//Kde žijí příběhy. Začni objevovat