21.

10.1K 623 187
                                    

,,Harry, prosím!" vykřikl vyděšeně Louis, když mu Thomas zkroutil ruce za zády. Harrymu se v obličeji nepohnul jediný sval, jen se založenýma rukama sledoval Lukeho, jak přináší Thomasovi silný provaz a ten svazuje Louisovi ruce za zády takovým způsobem, že chlapec jen zakňučel bolestí.

,,Přivažte ho ke stromu. Chci mít jistotu, že ta krysa neuteče," promluvil chladně Harry.

,,Harry, nedělej to.." vzlykl Louis, ale to už ho Luke s Thomasem přivázali ke stromu, za kterým se ještě před pár okamžiky schovával. Když dokončili svou práci, nemohl Louis pohnout ničím, kromě hlavy a nohou. Neměl nejmenší šanci, se ze složitých uzlů dostat.

Jeho manžel k němu přistoupil, v obličeji stále ten hrůzu nahánějící výraz. Louis se až bál na něho pohlédnout.

,,Napadlo mě to už předtím" řekl tiše. ,,Ale myslel jsem si, že jsem jen paranoidní. Že tohohle by moje sladká princezna nebyla schopná. Pěkně jsem se spletl, viď? Špehuješ mě už nějakou dobu."

,,Ne Harry," vzlykl Louis a vykřikl, když mu Harry uštědřil facku. Nebyla nijak velká, ale přesto to zabolelo.

,,Lháři! Tak proto jsi byl pořád u Olivie! Udělala si z tebe donašeče! Tu noc, kdy tě ten hajzl málem znásilnil, to jsi tu nebyl náhodou, co?? Chtěl jsi mě sledovat a pak běžet za Olivii!! Je to tak?!" zařval na chlapce, který se pod jeho pohledem v provazech celý přikrčil. Strach mu nedovoloval vydat ani hlásku.

Harry rozzuřeně vydechl a dřepl si, aby měl obličej v úrovni Louise.

,,Mluv, nebo to bude o hodně horší."

,,Ano," špitl Louis a vzápětí hlasitě zavzlykal. ,,Já..kdybych tě nešpehoval, musel bych mezi Zavržené."

,,To jsem si mohl myslet!" Harry se nevesele uchechtl. ,,Kdybych to věděl, přísahám bohu, že bych nechal toho chlapa, ať tě znásilní." S těmito slovy vstal.

Louis nedokázal zastavit pláč, tolik ho mrzelo, co udělal. Došlo mu, že to byla pravděpodobně nejhorší chyba jeho života. Měl Harryho rád, a on jeho. Teď nejspíš zemře jeho rukou.

,,Harry, co s ním máme udělat?" zavolal Luke na Harryho, který odcházel pryč. Po Lukově otázce se zastavil, a otočil.

,,Zatím nic. První rozhodnu, jak si ho vychutnám. Ale necháte ho mě," sykl. Naposledy věnoval Louisovy pohrdavý pohled a odešel. Ostatní Zavržení ho následovali.

Hnědovlásek se po jejich odchodu naplno rozplakal. Nechal slzy a vzlyky, ať proudí z jeho těla. Měl strach. Velký strach, co s ním bude. Zároveň ale cítil takovou bolest, až ho to překvapilo. Bolest nad tím, že zradil Harryho a ostatní Zavržené.

--

,,Kurva!" zařval vztekle Harry a praštil pěstí do kmene stromu, až se kus kůry odloupl a spadl na zem. Zdálo se, že to Harry nevnímá, stejně jako to, že mu krvácejí klouby prstů. ,,Já mu věřil!! A on mě takto podrazí! Zabiju ho!"

,,Harry, první se musíš uklidnit," ozval se Zayn, který s pomocí Luka došel až k jezírku. Teď seděl na zemi, opřený o strom.

,,Uklidnit?? Můj manžel by mě klidně nechal zabít, jenom v zájmu té jeho zasrané společnosti!" zakřičel Harry a pak unaveně klesl vedle Zayna. ,,Jak jen mohl.."

,,Vidíš to moc černobíle, Hazz. Víš moc dobře, jak jejich společnost vychovává svoje ovečky. Aby byly naprosto loajální a věrní. Podle mě ti nechtěl ublížit, nikomu nechtěl ublížit. Myslel si, že dělá to, co je správné. Chtěl chránit Spořádané před námi. On nechápe, že to co děláme, je to správné. Nikdy nepochopí, co je Olivia zač. Ta ženská si ho úplně zmanipulovala," řekl Zayn a pohladil Harryho po rameni. Ten si přel hlavu o kmen stromu a zahleděl se na noční nebe.

You're not my Choice //Larry//Kde žijí příběhy. Začni objevovat