Capitolul 41

631 16 4
                                    

 A/N:Hey! Aici aveti capitolul 41 si sper ca o sa va placa. Nu uitati sa imi lasati pareriile voastre, conteaza mult pentru mine si vreau sa stiu ce crede fiecare despre poveste. LOVE YOU!!Xx

LYLA'S POV

-Deci, a fost buna cafeaua de la Haworth? Intrebarea lui ma lua pe neasteptate, in timp ce analizam cum barmanul alegea ingredintele, incercand sa ii evit privirea. Nu stiu de ce, dar ochii aceia ma omoara pe de-a-ntregul. In sfarsit, ai recunoscut! Subconstientul meu ma lauda, eu incepand sa imi scutur capul deoarece vreau sa alung aceste ganduri.

-Revigoranta, am raspuns intr-un final, primid un chicot din partea lui Logan. Zambetul sau a intrat in raza mea vizuala, socul cuprinzandu-ma instantaneu. Nu am observat pana acum ce zambet frumos are, poate pentru ca la Haworth eram presata de timp si in acelasi timp rusinata. I-am zambit inapoi, ochii nostri intresectandu-se, albastrul marin amintindu-mi de citatele pe care le subliniam in carti, dar si de acea zi petrecuta cu Harry la River Dane. 

Tata ne-a dus acolo cand aveam unsprezece ani pentru a incerca cele doua barci in miniatura pe care le-a primit Harry de ziua sa, insa a trebuit sa asteptam vreo doua luni pentru a se dezgheta totul. Era o zi calduroasa de aprilie, soarele reflectandu-se in apa cristalina, parca dizolvandu-se. Aerul era umplut de miresmele florilor ce prindeau viata, dar si de chicoteliele noastre. Zumzete de albine faceau ca acea zi sa fie una memorabila, la cat de multe erau, formand o simfonie. O ora ne-am chinuit cu instructajul si toate cele, pana cand intr-un final am reusit amandoi. Harry a propus sa facem o intrecere pana spre cealalta parte a raului si inapoi si am acceptat-o cu placere. M-a batut mar la toate cele sase runde pe care le-am indurat, batand cu piciorul in pamant si spunand revoltata ca imi vreau revansa. Tata se uita la noi amuzat, stand pe iarba verde ce se asemana cu ochii lui Harry. Putea sa intervina si sa imi zica sa renunt, dar cred ca ii facea mai multa placere sa stea si sa se distreze pe seama noastra, ca  la un show de divertisment. Intr-un final, am cedat, felicitandu-l, insa l-am avertizat ca eu o sa ma razbun la  alte jocuri. Si am avut drepate: Scrabble si Monopoly erau asii din maneca mea.Cand cerul fu strabatut de fasii rosii si ziua se topea in asfintit, am plecat spre casa, istoviti de la atatea interceri.

Amintirea ma strafulgera, mutandu-mi brusc privirea spre tejgheaua gri, pupilele marindu-se. Puteam simti ochii lui Logan analizandu-ma, insa disperarea ma invalui cand mi-am adus aminte ca ma aflu intre doi lei: Harry si Logan. Deocamdata, am reusit sa ii pastrez la distanta, dar daca ajung in aceeasi arena, imi e frica de ce s-ar putea intampla. M-am uitat cu coltul ochiului spre masa unde se aflau cu totii, vazandu-i razand si glumind. Harry facea acelasi lucru, fapt care m-a linistit... pe moment. Niici nu vreau sa imi imaginez cum e sa te afli intre doua persoane care nu se cunosc reciproc, dar care au un lucru comun: pe tine insuti. Va fi o reactie intre hidrazina si tetraoxid de azot, formand flacari asemenea celor folosite pentru propulsia rachetelor, amintindu-mi de ora de chimie de la universitate de saptamana aceasta. O racheta in care toata linistea va pleca, certuri facandu-si posibila aparitia. 

Gandurile mele pesimiste, dar realiste, au fost alungate de sunetul produs de clinchetul paharului umplut cu Pina Colada si gheata, ornamentat cu o felie de ananas. M-am repezit lacoma spre bautura mea, simtind cum gatul mi se elibereaza din acea tortura a insetarii, lichidul delicios alungandu-mi parca orice urma de neliniste. Mi-am pus paharul inapoi pe tejghea, ascultand muzica ce batea in difuzoare, incepand sa fredonez cantecul ce umple atmosfera. I-am aruncat o privire lui Logan, vazandu-l cum scoate ceva din buzunar: portofelul. 

-Platesc eu! am spus autoritara, cotrobaind prin geanta. Mi-am gasit portmoneul, scotand banii necesari si punandu-i pe suprafata lucioasa. Barmanul a incuviintat, luand banii satisfacut. Logan se uita la mine surprins, ca si cum ar fi fost prins cu garda jos. Cu siguranta nu se astepta la asta. Sincer, nici eu, dar trebuia sa scap de datoria pe care o aveam fata de el.

OVER AGAINWhere stories live. Discover now