Capitolul 30

772 30 5
                                    

A/N:Si inca un capitol am postat. Sper sa va placa si cred ca voi posta un capitol pe saptamana. Va astept parerile si sugestiile si multumesc inca o data tuturor celor care citesc,voteaza si comenteaza!LOVE YOU!!!Xx

LYLA'S POV

10 lire au fost aruncate pe tejgheaua patata cu spuma de cafea si zahar,eu inca fiind putin socata de gestul persoanei necunoscute care se afla langa mine. I-am aruncat o privire chelneritei,care zambea triumfator,intr-un final insfacand banii cu viclenie. Sunetul casei de marcat m-a facut sa tresar,trezindu-ma din admiratul trasaturilor comune ale femeii care statea in fata mea:par blond,ochi caprui,nas lung,buze subtiri,fata incarcata cu prea mult machiaj si pielea bronzata,ceea ce mi-a dat de gandit datorita vremii de afara. O urme sangerie de rusine si enervare a inceput sa apara pe obrajii mei cand si-a intors ochii reci spre mine,eu retragandu-ma cu ''premiile'' mele. Am facut doi pasi,insa m-am oprit brusc la amintirea baiatului care a platit pentru mine. Eram prea ocupata cu analizatul doamnei agasante,indispunerea mea si mai ales cu apetitul meu care crestea,incat nici nu i-am multumit. Ce politicos din partea ta,Lyla!Subconstientul meu imi azvarli replica,simtindu-ma din ce in ce mai prost.

M-am intors pe calcaie,in fata mea ivindu-se un baiat nu cu mult mai inalt decat mine,par negru,imbracat cu jeansi si o jacheta de piele care se potriveau perfect cu corpul sau. O,Doamne,la ce ma gandesc?Harry e in masina asteptandu-ma si la cum il stiu,cred ca incepe sa isi faca griji. In schimb,eu stau aici si inspectez un necunoscut din cap pana in picioare. Dar e al' naibii de sexy si nici macar nu l-ai vazut fara tricou! Subconstientul meu a luat-o razna astazi,pielea facandu-mi-se de gaina la ce tocmai mi-a rastit.  Insa paianjeni au inceput sa urce pe spinarea mea cand ne-am intersectat ochii:albastrul marii pe timp de furtuna mi-au invadat raza vizuala,iar in combinatie cu zambetul acela stralucitor... Mi-am scuturat capul pentru a ma trezi la realitate,eu zambindu-i inapoi. Am facut pasi nesiguri spre el,transa care m-a cuprins dezechilibrandu-ma pentru un moment si determinandu-mi picioarele sa mi se impleticeasca. Deja imi imaginam contactul cu podeaua rece,cafelele imprastiate pe jos si ochii tuturor atintiti asupra mea.

Insa toate acestea au fost alungate de niste brate musculoase care m-au prins de talie,gatul meu aterizand pe umarul sau,simturile mele fiind umplute de mirosul sau. Mi-am recapatat echilibrul,amandoi umpland atmosfera cu rasete si chicoteli. Buna prima impresie,Lyla!Arrgghh,mintea mea iarasi mi-a dat de furca,fiind un ucigas pentru starile mele precedente.

-Imi pare rau,cateodata sunt cam neindemanatica,i-am marturisit rusinata. 2-0 pentru el.

-Nicio problema,imi plac fetele neindemanatice,mi-a spus pe un ton vesel si in acelasi timp suna ca si cum flirta cu mine. Stai putin,Harry ma asteapta in masina de aproape 15 minute si eu stau la tacleala cu un alt baiat care pe deasupra mai si filtreaza cu mine?Asta trebuie sa se termine acum.

-Multumesc ca ai platit pentru mine si ca m-ai ''salvat''. Nu trebuia sa faci asta,nici macar nu ne cunoastem.

-Stiu lumea de pe aici,uneori sunt cam artagosi. Dar asta nu inseamna ca eu sunt asa si orice fata frumoasa isi merita cafeaua pana la urma. Am zambit datorita remarcii sale,simtind cum obrajii mei iau foc. L-ai intalnit acum 5 minute si deja te face sa rosesti... Subconstientul nu imi dadea pace,incercand sa il imping undeva in adancul mintii mele.

-Si ne-am putea cunoaste mai bine. Daca asta vrei si tu,mi-a zis dulce,acoperind intentiile sale de a flirta cu mine. Ce fac aici? Privirea mea a cazut pe ceasul din cafenea,pulsul accelerandu-mi-se in doar cateva secunde. Trebuia sa scap de aici,ACUM.

-Eu ar trebui sa plec,iubitul meu ma asteapta in masina. Zambetul lui a disparut odata cu afirmatia mea. De ce am spus asta?Poate pentru ca il percepeam intr-un fel o amenintare pentru Harry,dar si pentru mine.

OVER AGAINWhere stories live. Discover now