Capitolul 5

1.3K 51 3
                                    

Intrand in casa, m-a condus in bucatarie, unde am vazut o masa aranjata la lumina lumanarilor,mirosul petalelor de trandafir din jur incantandu-mi simturile, alaturi de mirosul minunat al preparatului ascuns sub cupola de sticla. Eu am ramas intepenita de uimire, cuvintele nemaiputand sa iasa la suprafata, inca analizand acel peisaj de vis .Insa vocea calda si groasa a lui Harry m-a trezit la realitate:

-Iti place?

-Nu..., i-am zis inca admirand,dupa care mi-am intors privirea catre el. O urma de dezamagire a aparut pe fata lui,gandindu-se la ce greseli ar fi putut face.

-Il iubesc,am continuat entuziasmata. Multumesc mult, Harry! Un zambet larg si-a facut aparitia pe fetele amandurora,inevitabilul urmand: un sarut de ti se taia respiratia din care nu m-am putut desprinde pentru un minut. 

-Haide sa mancam! ma indemna Harry, fruntile noastre presandu-se una de cealalta. Am incuviintat zambind, lovindu-l cu aratatorul peste nas, dupa care  ne-am luat locurile si am inceput sa savuram din mancarea pregatita de el: friptura de vita si sos gorgonzola.

Nu stiam ca se pricepe asa de bine la gatit, chiar daca ne cunoastem de atat timp. Nici nu stiu cand a putut pregati toate astea, dar am lasat acest gand deoparte,atentia mea fiind concentrata pe atmosfera imbietoare in care ma aflam.

-Asta e foarte gustos, Harry! Esti un bun bucatar, descopar lucruri surprinzator de placaute la tine.

-Cum adica surprinzator? Ce vrei sa spui? ma interoga el, privindu-ma cercetator.

-Ha, te-am prins! Am glumit, relaxeaza-te, i-am raspuns zambind si revenind la un ton serios: Si acum ce se va intampla cu One Direction? intreb curioasa, dupa care am luat inca o bucata din preparatul delicios. 

-Despre asta voiam sa vorbim, mi-a spus gesticuland cu furculita si cutitul... Peste patru zile va trebui sa ma intorc in Londra deoarece Simon are ceva sa ne comunice, imi spuse cat mai serios posibil. La auzul cuvintelor ''patru zile'' inima incepu sa imi bata mai tare, iar ingrijorarea se citea in ochii mei. Imi era teama sa nu se intample ceva cu noi din  aceasta cauza. Desigur,vreau ce e mai bun pentru el si deja imi imaginez stadioane pline cu fani care canta versurile melodiilor cu un ritm unic si minunat.  Harry a observat schimbarea brusca de atitudine, asa ca mi-a spus pe un ton calm:

-Lyla nu iti face griji...Nimic rau nu se va intampla cu noi. Nu stiu ce vrea sa ne spuna,dar totul va fi bine. Si de aceea am pregatit toate astea pentru ca voiam sa recuperam timpul pierdut si sa iti arat ca esti totul pentru mine. Si nu stiu ce m-as fi facut lunile astea daca nu erai tu pentru ca tu ai fost cu mine si cand ma tremuram de emotie, si cand zburdam de fericire, dar si cand ma intristam. Esti perfecta pentru mine si imi pare rau ca nu ti-o spun mai des. Te iubesc,Lyla! Eram absorbita de cuvintele lui,ingrijorarea din ochii mei evaporandu-se imediat, emotia si iubirea luandu-i locul. Nici nu mai stiam ce sa ii spun, cuvintele fiind imbarligate in mintea mea ca un ghem de ate cu care se joaca o pisica. Singurele vorbe pe care le mai puteam rosti au fost ''Si eu te iubesc,Harry!''. Am spus-o cat mai profund posibil astfel incat sa inteleaga ca venea din inima si nu exista nicio urma de indoiala.

Dupa aceste marturisiri,el s-a ridicat usor de pe scaun si se indrepta spre mine cu pasi marunti, urmandu-i exemplul. Apropiindu-ne unul de altul, mainile mele s-au inclestat in jurul gatului sau, ale lui gasindu-si loc pe talia mea. Nerabdarea crestea in mine,nemairezistand si ne-am contopit buzele intr-un sarut fierbinte, explorand fiecare particica ascunsa a gurii noastre. Mainile lui au ajuns  pe spatele meu, strangandu-ma strans in bratele sale, tragandu-ma mai aproape de el. Neintrerupand magia sarutului de care eram cuprinsi, pasii nostri isi faceau drum spre camera lui, fiind constienta de ce va urma. Dar nu-mi pasa, ma lasam cuprinsa de aceasta atmosfera desprinsa parca din carti si filme de dragoste. Cu cine pot sa fac acest pas daca nu cu cel care imi detine inima? Ajungand la usa, m-a impins in ea, invartindu-ne si traversand usor pragul ei, inchizand-o cu spatele sau. Mii de fiori imi strabateau corpul atunci cand buzele sale au coborat spre adancitura gatului. Se simte atat de bine, trupul meu vibreaza atat de puternic, genunchii imi tremura usor si  soaptele lui Harry au un efect senzual asupra mea: ''Te doresc atat de mult. Spune-mi ca vrei sa fii a mea.'' Un tremur de panica ma astrabatu, realizand importanat acestor vorbe, dar decizia mea a fost demult luata. ''Si eu vreau sa fiu a ta'', i-am soptit.

-Esti sigura? mi se adresa ridicandu-si ochii.

-Da... sunt sigura, am confirmat fara nicio ezitare. Mi-am contopit buzele cu ale lui, muscandu-i buza inferioara, auizndu-l cum geme incet.

Mainile mele au coborat pe spatele sau, tragandu-i tricoul si descoperindu-i bustul tanar. I-am atins cu degetele linia claviculei, Harry privindu-ma insistent. Imi prinse mainile si mi le ridica, sarutandu-mi podul palmelor. Imi dadu usor jos bluza, palmele sale cuprinzandu-mi umerii si tragand de breteaua sutienului. O lasa sa cada peste brate, deschizandu-mi capsele, ca mai apoi sa-mi lase sanii la vedere. Emotia momentului  sau ,poate, pudoarea mea, m-au determinat sa-mi acopar involuntar sanii cu palmele. M-a tras la pieptul sau, spunandu-mi:

-Esti foarte frumoasa si te iubesc atat de mult. Am simtit fiori cutremurandu-mi corpul, dupa care mi-am desfacut bratele si mi le-am incolacit in jurul gatului sau, simtindu-i caldura corpului.

Isi lipi buzele de-ale mele, dorinta intesificandu-se. Mainile noastre cautau disperate sa aruncam de pe noi si ultimele obiecte vestimentare, intinzandu-ne pe patul rece, sarutandu-ne, imbratisandu-ne si mangaindu-ne. Cred ca pentru orice tanara acest moment este unic, este un moment pe care nu-l uiti niciodata. Stiam lucrurile astea, eram documentata de carti, mama, intrenet, prieteni, dar acum nimic nu  mai conteaza decat aceste secunde care se topesc in mod placut. Pot sa spun doar ca Harry a fost mai mult decat mi-as fi putut imagina: grijuliu, protectiv. atent, tandru, nebun, cunoscator... Insa tot ce stiu e ca aceasta prima data a mea, cu durere si placere, a fost perfecta. Istovoti, cu respiratiile taiate, cu sangele pulsand puternic in noi, stransi unul la bratele celuilalt, ne priveam in ochi. Mi-a cuprins obrazul cu palma, mangaindu-l si soptindu-mi:

-Te iubesc, Lyla! Si... multumesc!

-Pentru? i-am raspuns usor nedumerita.

-Pentru ca mi te-ai daruit si ai incredere in mine. L-am sarutat pe obraji si pe nas, dupa care am ajuns la buze, stationand mai mult timp acolo. M-a tras la pieptul sau, respirand profund si linistindu-ma. Trasam cercuri pe pielea sa fierbinte, dupa care am murmurat:

-Si eu te iubesc, Harry!

Imi raspunse mangaindu-mi parul si sarutandu-ma pe crestetul capului, simtind cum un val de emotii ma cuprinde. Iubesc cand face asta!

Am adormit amandoi, fericita ca aceasta clipa a mea va fi intotdeauna un moment la care ma voi intoarce cu bucurie, un moment din care ma voi putea hrani atunci cand am nevoie de fericire.

OVER AGAINWhere stories live. Discover now