bahasamelayu

Refine by tag:

65 Stories

Biar cinta dan bercinta kerana Allah by xxxzlyxxx
#1
Biar cinta dan bercinta kerana All...by xxxzlyxxx
Mengisahkan kisah Syeera yang mencari cinta Agung disebalik perjalanan kisah hidupnya. "Ya Allah.. jika dia bukan jodohku, jauhkanlah perasaan ini dariku .. sungg...
  • cinta
  • bahasamelayu
  • malaysia
+1 more
『Yuqi Talk』 by Sally_Crystal_bear
#2
『Yuqi Talk』by 《 𝓨 𝓾 𝓺 𝓲 》
Ni tempat aku membebel k bye
  • yuqi
  • fangirl
  • gossip
+4 more
BTS MESSENGER. FF by naralee__
#3
BTS MESSENGER. FFby 키아라 .
▔ a BTS fanfiction ° ❝ Can you promise to not left us from now on ? ❞ BTS Namjoon as BTS_RM BTS Jin as JIN BTS Suga as Yoongimin BTS J-Hope as hope...
  • btsfanfic
  • btsjin
  • btsmalay
+9 more
Kisah Seram UPSI by sepesmanki
#4
Kisah Seram UPSIby SEPESMANKI
Berdasarkan UPSI Confessions
  • upsi
  • fiksyen
  • horror
+2 more
Poligami kerana zuriat (COMPLETE)  by senjakalamalam
#5
Poligami kerana zuriat (COMPLETE) by izwan
novelet ringkas yang diilhamkan dari mimpi yang menceritakan perjalanan cerita tersebut.Mohon tinggalkan feedback anda.thanks....
  • cinta
  • keluarga
  • malaysia
+3 more
[Completed]I'm Not A Nerd! by a0b8__
#6
[Completed]I'm Not A Nerd!by paper.peppermint_
Kisahnya tentang kehidupan seorang namja nerd yang mempunyai perasaan suka, cinta, sayang dan i love you terhadap seorang manusia yang berjantinakan perempuan tapi malan...
  • songjihyo
  • parkjimin
  • byunbaekhyun
+4 more
Kau Yang Terakhir by jeonepaa
#7
Kau Yang Terakhirby jeonepaa
Ada sesetengah orang kata, kawan lain jantina ni kadang bawa ke pelamin. Ini lah yang terjadi pada Tiara Azathul dan kawan baiknya dari kecil iaitu Haris Adham. Namun, d...
  • love
  • inlovewithmybestfriend
  • friendstolovers
+3 more
Yang Sebenarnya Aku Tetap Sayang - eBook by Donbesad
#8
Yang Sebenarnya Aku Tetap Sayang...by Arsha
Azhan yang sukar menerima takdir keluarganya bila ayah menduakan ibunya di saat ibunya sedang bertarung nyawa. Hanya kerana itu, hubungan yang kian renggang dan cukup di...
  • sayang
  • arsha
  • melayu
+10 more
(Preview) Hantu Mahu Popular. by fitrilaa
#9
(Preview) Hantu Mahu Popular.by azanilfitri
Sekolah Sri Bangsar berhantu? Ya, pada siang hari ia kelihatan seperti sekolah biasa. Tetapi apabila malam menjelma, ia dipenuhi dengan hantu-hantu dan dikenali sebagai...
  • bahasamelayu
  • horror
  • humor
The NeverEnding stories by naniaxozo
#10
The NeverEnding storiesby ❤
[BEWARE mature content, budak baru baligh sila jauh!] Kompilasi idea cerita yang selalu menyelit dalam otak penulis bila dia sedang berak atau mengelamun sebelum tidur...
  • shortstory
  • bahasamelayu
  • love
+6 more
La Vie by charli_y
#11
La Vieby cahli
kalau ada rasa kena mengena baca ahh ..
  • melayu
  • janganlemah
  • quotes
+5 more
From Me, To You. by haterology
#12
From Me, To You.by Blair
hanya kata-kata yang bermain di minda, some that i cant let go and forget.
  • melayu
  • bahasamelayu
  • malaysia
+3 more
Kawan by AinNabihahAzmi
#13
Kawanby Ain Nabihah Azmi
Sebagai manusia, kau kena tahu mana satu kawan, mana satu sahabat, mana satu musuh, mana satu pengkhianat. kalau kau tak tahu, aku pasti yang hidup kau takkan gembira. s...
  • malaysia
  • bahasamelayu
  • malaystory
+6 more
Retorik Manusia Sia-sia by _ZaidiHamid
#14
Retorik Manusia Sia-siaby Zaidi Hamid
  • indonesia
  • depresi
  • malay
+6 more
Puteri Mafia(#wattys2019) by BrownToRemember
#15
Puteri Mafia(#wattys2019)by Airaa
Highest rank #1 aksi Highest rank 7/12/2018 #104#cinta Highat rank 11/7/2018 #86 #cinta Highest rank 16/7/2028 #196 #billionare *Baca cerita ni dulu dan anda akan tahu* ...
  • gangster
  • ceritabaru
  • puteri
+17 more
Aku Suka Dia? by hithere312002
#16
Aku Suka Dia?by luvtrewu
"Aku picit pipi kau yang kembung tu karang, terus tak lawa"-Azim "Harap muka saja hensem? hati batu"-Intan "Kenapa susah sangat kau nak terima a...
  • bahasamelayu
  • cinta
  • romance
+2 more
Rahasia Hati by Lotus_94
#17
Rahasia Hatiby Queen A
"Bagaimana yang dikatakan patah hati?" "Dimana bahagia ketika aku perlu?" Ini merupakan sebuah cerita pendek, bukan berseries, tidak diselitkan penga...
  • cerpen
  • bahasamelayu
  • malaysia
+6 more
The Broken Promise [ ONGOING ] by LeynaRenea
#18
The Broken Promise [ ONGOING ]by LeynaRenea
Eshaal, si genit yang berjiwa besar. Lahir dari keluarga yang berjiwa pendidik. Shaddix, pertama kali melihat Eshaal mula tertarik. Kesukaran untuk menawan hati Eshaal t...
  • novelmelayu
  • ceritamelayu
  • bahasamelayu
+5 more
ADAM II by amaliamasrom
#19
ADAM IIby amaliamasrom
Nama aku Adam. Hidup aku, bukan lagilah pilihan tapi ketentuan.
  • namaakuadam
  • ceritamelayu
  • bahasamelayu
+2 more