Bahasamelayu Stories

202 Stories

Kisses (Love You!)✅ by syahirahazwina
#1
Kisses (Love You!)✅by irawina
"You are my sýzygo!" ======================= Lya Zandra yang banyak sangat baca novel dan tonton drama pelbagai jenis dari drama Melayu, Hindustan, Sinetron, K...
Completed
Kalau Dah Jodoh  ✅ by blqyss_
#2
Kalau Dah Jodoh ✅by Qis 🤪💕
What abah ?!! kahwin dengan anak Pakcik Akmal ?!! -ustaz Daniel "Khai taknak ! Khai baru jaa habis belajar kut !' - Khaisara Khaisara yang merupakan pelajar cemer...
Completed
Puteri Mafia (#wattys2020) by BrownToRemember
#3
Puteri Mafia (#wattys2020)by Aaira.F🌹
Highest rank #1 aksi Highest rank 7/12/2018 #104#cinta Highat rank 10/10/2019#43 #cinta Highest rank 16/7/2018 #196 #billionare *Baca cerita ni dulu and you guys akan ta...
Yang Terakhir✔️ by eyein_
#4
Yang Terakhir✔️by d
mempersembahkan- let me hold you even after light and dark •••• Husna, gadis yang baru sembilan belas tahun itu terpaksa mencari rezeki sendiri selepas dibuang keluarga...
DENDAM FARISYA  by blqyss_
#5
DENDAM FARISYA by Qis 🤪💕
Farisya ialah seorang gadis yang cantik, sopan santun dan bijak. Semua orang selesa bersahabat dengannya. Tetapi bukanlah dinamakan kehidupan, jika tiada orang membenci...
Fake Boyfriend Itu Secret Admire Saya  by bbeatyybr
#6
Fake Boyfriend Itu Secret Admire S...by Beaty BR
Reva merupakan seorang pelajar dari Universiti A. Dia boleh dikatakan terkenal di Universiti dia. Seorang lelaki yang tergila-gilakan Reva membuatkan Reva tidak selesa...
Cerita Ayah Kembali by khairulhakimi6
#7
Cerita Ayah Kembaliby khairul hakimi
Kita melalui hidup ini dengan rasa yang pelbagai, ayah berkongsi rasa supaya kita mendapat sesuatu daripada apa-apa yang kita rasa dan kita lalui....
[OG] | Jiran Sebelah Rumah by dualipat_
#8
[OG] | Jiran Sebelah Rumahby sunflower
HUMAIRA NASUHA-gadis yang keras hati. hidupnya bagaikan satu mimpi ngeri apabila memikirkan tentang kaum adam. "Kenapa kau buat aku macam tu?Susah sangat ke nak bag...
Poligami kerana zuriat (COMPLETE)  by senjakalamalam
#9
Poligami kerana zuriat (COMPLETE) by izwan
novelet ringkas yang diilhamkan dari mimpi yang menceritakan perjalanan cerita tersebut.Mohon tinggalkan feedback anda.thanks....
TAKDIR  by blqyss_
#10
TAKDIR by Qis 🤪💕
Balqis seorang gadis yang selekeh yang tidak pandai bergaya. Kesemua orang tidak suka berkawan dengannya. Mahu perempuan atau lelaki. Balqis 'crush' pada seorang senior...
Private Highschool  by nxrizzxti
#11
Private Highschool by babynia
~Maaf novel ini mengandungi perkataan-perkataan yg biadap..sapa yg sanggup baca tu just baca je lh...jgn marah~😢🥺 5 gadis cantik tetapi dingin yg bersekolah di private...
Completed
BISIKAN HAWA (CERPEN) by Hawa_Eve
#12
BISIKAN HAWA (CERPEN)by Hawa de eve
Hanya keratan jalan cerita yang pendek. Halus selembut bisikan. Hingga hampir tidak terdengar.
FLY by NajwaRahman91
#13
FLYby Najwa.Rahman
Si jejaka masih di situ, masih hidup dengan kenangan tika di zaman persekolahan. Si gadis sudah berjalan ke depan, mahu melupakan seribu kepahitan zaman remajanya. Perte...
INSTAGRAM ✔️ by kugilaanz_
#14
INSTAGRAM ✔️by [AKU PUN X TAHU]
[ COMPLETE ] A short story about love. Get it or leave it. It's a choices that everyone can choose. Sekali ditinggalkan, beribu kali aku cuba untuk buat kau jadi milik...
Musim Hantu #Wattys2019 by KhairulAnuar2
#15
Musim Hantu #Wattys2019by Anuar Shah
Tiba lagi Musim Hantu, Musim yang ditunggu-tunggu, Oleh pawang, bomoh, pemburu, Yang ditakuti para hantu
ZECTER Apocalypse War by AJ_TheGhost
#16
ZECTER Apocalypse Warby AJ_TheGhost
Malaysia telah diserang dengan penyakit yang tidak diketahui.Penyakit tersebut telah menukarkan manusia kepada Zombi yang sangat ganas dan pelbagai jenis.Jadi kerajaan t...
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#18
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...
Babad Saribu Bhyangkara by mynameismas
#19
Babad Saribu Bhyangkaraby mynameismas
Sebuah takdir aneh yang sudah tertulis untuknya membuatkan dia terlibat dalam suatu kancah perebutan kuasa yang kejam . Lembar demi lembar rahsia terbuka untuknya .Satu...
𝒖𝒏𝒆𝒙𝒑𝒆𝒄𝒕𝒆𝒅 || a malay teen fiction by cloudycxndy
#20
𝒖𝒏𝒆𝒙𝒑𝒆𝒄𝒕𝒆𝒅 || a malay te...by i'm a veela
Dhia Amira, budak paling genius. Memegang jawatan pembimbing rakan sebaya yang paling disenangi. Kenapa? Sebab perangai sengal dan mudah terhibur dia yang buat orang lai...