Adikberadik Stories

Refine by tag:

21 Stories

kenangan silan by BalunHamid
#1
kenangan silanby Balun Hamid
mengisahkan kehidupan masa kecil bersama adik ku.diharapkan dapat memberi pengajaran kepada Kita Yang bergelar ibu bapa.
Her Life,His Style by rasslil
#2
Her Life,His Styleby Sarah
Seorang Arliana Felisa yang ingin kebebasan sejak kecil. Ketika di bangku sekolah dia tidak dibenarkan keluar dari rumah tanpa keizinan ibu bapanya. Dia tidak kisah jika...
Rumour by soouflesim
#3
Rumourby ⤥p𝒾𝖊w
- thanks to the rumour, my life have been better start: 13 Mac 2024 end: ; kalau ikut plan nak buat short story, tapi taktaulah apa jadi ni nanti
"C" SIBLINGS by izzahsofea_
#4
"C" SIBLINGSby [IS]
Syarikat PARTORN EMPIRE adalah salah sebuah syarikat termaju di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Syarikat ini dimiliki sepenuhnya oleh bilionaire Amerika yang terk...
Tidak Akan Kubenarkan ! by aziiceheart
#5
Tidak Akan Kubenarkan !by aziiceheart
mengisahkan adik beradik yang sentiasa aman tetapi berubah secara tiba-tiba hanya dengan satu mimpi.... Apa yang akan terjadi kepada sepuluh orang adik beradik ini? Nan...
NADI, SAMBUT CINTAKU by winterroselle
#6
NADI, SAMBUT CINTAKUby winterroselle
Hamra Fadwah, seorang gadis yang berusaha untuk membantu keluarganya dalam kehidupan, sambil mencari dan meniti makna kehidupan sendiri. Se akan dirinya terasa hilang...
The Brothers by naaz_aizanil
#7
The Brothersby naaz_aizanil
Cerita tentang dua beradik yang pernah kukenal. Hampir keseluruhan cerita ni fiction, tapi aku kekalkan nama watak. 😁 Status: Completed #6 in adikberadik (2019.10.19) ...
LUAHAN HATI by lilylightrose
#8
LUAHAN HATIby ~lilysyf~
Pendapat daripada seorang yang beshe² ja. Grammar saya sangat suck. Baca bila bosonn..
hidup kelam by lynlysleepy
#9
hidup kelamby alyssa nurul
kisah kembar yang agak sukar dirungkaikan misterinya tetapi dengan hanya membaca kisah ini.
Redha by Mawar_salju
#10
Redhaby Mawar_salju
Assalam semua. Ini adalah percubaan pertama saya utk menulis cerita dan klau ada bahagian yg tidak menarik, saya meminta maaf terlebih dahulu. Saya harap semua enjoy dgn...
Melisa and Molly : The Beautiful Girls by rahimi10
#11
Melisa and Molly : The Beautiful G...by Muhammad Rahimi bin Roslan
Mengisahkan dua adik beradik berasal daripada negara USA yang berkeinginan untuk berkahwin. Mereka telah mencari jodoh di dalam negara mereka sendiri tetapi tiada yang s...
Completed
Hi! I'm Eiyad!  by Araliey
#12
Hi! I'm Eiyad! by ℱ𝒶𝓇𝒶𝒽
Ni kisah tentang Zain Eijaz, jejaka yang berusia 16 tahun dengan adiknya yang berusia 3 tahun, Zaid Eiyad. Nak tahu tak kisah Zain dan Eiyad macam mana? Kalau nak tahu...
Bila Kakak dan Abang menguasai kita by Shqifcb
#13
Bila Kakak dan Abang menguasai kitaby Qifxb
Ada kakak ? Ada Abang ? Ada salah satu daripada diorang ? Pernah rasa nak maki diaorang tapi tak boleh sebab takut kena marah dengan mak @ ayah ? Disini aku nak cerit...
KL Musim Bunga by AisyahFatiha
#14
KL Musim Bungaby Aisyah Fatiha
KARYA KE 2 "AKU SEORANG LELAKI BIASA YANG TAK PERNAH DAPAT KASIH SAYANG DARIPADA IBU BAPA KANDUNG AKU SENDIRI.JAUH DI SUDUT HATI,AKU TERINGIN UNTUK JUMPA DAN KENAL...
Adikkku Kuli Tetapku?!! by ika_zuliekha
#15
Adikkku Kuli Tetapku?!!by Ika@Zuliekha😉
Kisah ini mengisahkan kembar tak seiras iaitu Zuliekha dan Naim..Naim seorang yang handsome dan bergaya..Manakala Zuliekha pulak seorang yang nerd..Naim amat membenci Zu...
Kakak Sayang Adik Kakak by khilxf
#16
Kakak Sayang Adik Kakakby khilxf
"Akak ni kalau tak kacau Aiman, tak boleh ke?" -Aiman Irfan- "Man comel sangat. Tak boleh kalau tak kacau. HAHAHA." -Ain Maisara- Dan suatu hari... ...
Andai Awak Jodoh Saya 💜 by suhachomels
#17
Andai Awak Jodoh Saya 💜by justcallmeSuha
Hangatnya Kasihmu Menyelimut Hatiku Yang Dingin... Qistina Aliya kehilangan kasih ibu bapanya sejak kecil lagi . Lantas , dia dibesarkan oleh keluarga angkat . Namun...
Seribu Tahun Satu Kebahagiaan by nausadsaadah
#18
Seribu Tahun Satu Kebahagiaanby WKS
cerita tentang Adam dan Makeda. Walaupun sudah berkawan beberapa tahun, Adam langsung tiada perasaan terhadap Makeda sehinggalah Makeda tiba-tiba MIA. Makeda pula terl...
6 beradik by beunbean_
#19
6 beradikby 한은빈
bla bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ author tak tahu nak tulis sypnosis macam mana.. sebab ni first time author t...