Het meisje waar niemand naar...

By Zafantasy

1.1K 202 56

Genegeerd worden is vreselijk. Het knaagt aan je, maakt je twijfelen over jezelf. Solène wordt genegeerd. Al... More

Auteursrecht
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Aankondiging:
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61

Hoofdstuk 36

12 2 0
By Zafantasy

Solène

Ondanks de teleurstelling en de gelijkenis met Mia volg ik het meisje naar haar appartement. Het is niet in het gebouw waar ik stond te wachten. Nee, het is veel ouder en kleiner. Ze woont helemaal boven. Om daar te geraken moeten we een brede wenteltrap op. Het hout op de balustrade is prachtig bewerkt, maar de schoonheid is vervaagt met de jaren. Enkel en alleen aan de trap kan ik me inbeelden dat ik in een oud vervallen paleis ben - de rest van het gebouw zegt me niets. Ik beeld me de mensen in die in dat paleis zouden hebben gewoond, welke kleren ze droegen en welke gesprekken ze op deze trap zouden hebben gevoerd. Ik kan het zo voor me zien. Het is een aangename afleiding van de werkelijkheid.

Het appartement van het meisje is iets ruimer dan ik dacht - wat nog steeds klein is. Ze woont er echter niet alleen. Wanneer we binnenkomen roept ze iets in het Frans, waar iemand anders op antwoord. Ik heb geen idee wat de betekenis is. Ik volg de imitatie Mia naar de keuken, waar een oudere vrouw staat te koken, haar moeder (het meisje zei maman tegen de vrouw). De dochter proeft wat van de saus, waarop de moeder haar hand wegslaat.

Ik krijg honger van de geur. Straks zal ik wat eten nemen. Ik laat het paar alleen en verken het appartement. Er is een slaapkamer, de keuken, de badkamer en de living. De slaapkamer is in twee opgedeeld, met een soort van bovenverdieping waar je met een ladder op moet klimmen. In de living staat een kleine zetel die niet gemaakt is om op te slapen. Hij ziet er niet aangenaam uit. Misschien moet ik toch ergens anders overnachten.

Terug in de keuken is het eten klaar. De moeder en dochter zitten gezellig aan hun kleine tafel tegenover elkaar te eten. Af en toe zeggen ze wat. Gelukkig voor mij heeft de vrouw wat te veel eten gemaakt. Anders had ik zelf moeten koken met de overige ingrediënten - iets waar ik op dit moment geen zin in heb. Ik schep mezelf de spaghetti met balletjes in tomatensaus op en zet me op de harde zetel. De spaghetti smaakt huiselijk, zoals de maaltijd die Mia me had gegeven. Ik krijg er tranen van in mijn ogen.

Ik wil Mia zien. Ik wil haar eten proeven, haar stem horen en haar aanraking voelen. Zo kan ik niet verder, denk ik. Het wordt tijd om mijn angsten onder ogen te komen. Althans, mijn angst voor Mia - ik ben niet klaar voor Senan. Senan is te gevaarlijk, te sluw. Als ik eenmaal terug ben, moet ik zorgen dat hij het niet te weten komt.

Nadatik de laatste spaghettisliert op heb nestel ik me op de zetel. Nu ik eindelijkheb besloten wat te doen zou ik beter moeten slapen. Ik ga mijn kracht nodighebben indien ik dit wil doorzetten. Morgenvroeg vertrek ik.

Continue Reading

You'll Also Like

6.9K 545 51
Dit boek is niet heel goed geschreven in het begin, maar ja het het begin is altijd saai uiteindelijk wordt het geweldig. Kan vaak typefouten bevatte...
1.9K 105 33
Ze houden van een gewoon meisje, ze haten ons. Ze houden van een braaf meisje, daar val ik ook af. Rowan heeft altijd al een zwaar leven gehad. Verb...
22.1K 1.4K 32
"Pas op, Olivia." Dit keer kwam de waarschuwing als een klein zuchtje wind mijn kant op zweven. Mijn vuisten balden onwillekeurig en het duurde een p...
9.3K 773 42
♥ Wattys 2021 winnaar in de categorie Fantasy en beloond met de prijs voor "grootste twist"! ♥ Vastbesloten om wraak te nemen op de moordenaars die h...