İNTİKAM ATEŞ'İ 🚬

By Sldakser

2.6M 43.3K 9.3K

# 1 - gençkurgu © © Tüm hakları saklıdır İntikam ateşi yalnızca erkekleri mi yakar? Peki ya bir kadın intak... More

TANITIM 👑
İntikam Ateşi
Bölüm 2
Kimim ben
Bölüm 4
Pişmanlığın ateşi
Bölüm 6
bek
Bölüm 8
Veryansın
Bölüm 10
Söz
Bölüm 12
Tercih zamanı
Bölüm 14
Kırık Düzen
Bölüm 16
Aşkımız günah
Bölüm 18
Affetmez mi
Bölüm 20
Böğürtlen
Bölüm 22
Büş - Ok
Düş
Bölüm 26
Sızı
Bölüm 28
Seviyorum seni
Bölüm 30
Karanlık
Bölüm 32
Vuslat
Bölüm 34
Aşktan kaçış
Bölüm 36
Yalan dolan
Bölüm 38
Mutluluk zamanı
Bölüm 40
Ölürüz
FİNAL
Özel Bölüm

Bölüm 24

9K 545 141
By Sldakser

Kanatlarım yok ama bir uçuruma aşığım


Neymiş gece yarısı bir şey yiyemezmişim. Neymiş  doktorun yemek listesi varmış... Ben önce aç karnımı doyurayım benim yanımda yatamanın hesabını soracağım. Adama bak ya resmen yanıma gelip sıvışmış ben sana sormaz mıyım?

Selda sen tıkına bildiğin tıkın yoksa bu Ateş sana bir lokma daha yedirmez. Ağzıma pastaları tıkarken bir anda ışık açıldı. Buyurun cenaze namazına... Ateş gözlerini kocaman açıp  bana bakarken ağzımdakini yutkundum. O bana ve önündekilere bakarken bende sol elimdeki turşuya bakarak ağzıma attım.

"Sana gerçekten  inanamıyorum. Bir fare gibi gece yarısı kalkıp ne bulduysan yiyor musun?" Sinirle yanıma gelip masadakileri tezgaha koyarken bende turşu kasesini elime alarak yemeğe devam ettim.

"Senin midenin içinde neler var hiç bilmiyorum. Ver şunu Selda..." Elimden turşuları almaya çalışinca vermedim. "Ömrü hayatımda pasta ve turşuya aynı anda yiyen bir kadın görmedim."

"Ya bıraksana turşu yicem bırak!"

"Ne oluyor burada... Ateş ne yapıyorsun?" Ateş'in annesini görünce  ayağa kalkip arkasina saklandım. Bir yandanda ona inat yemeğe devam etmiştim.

"Anne görmüyor musun, ne bulduysa yiyor yakında  bizide yiyecek diye korkuyorum." Ona omuz silkerken annesi bana bakıp  güldü.

"Ne güzel oğlum işte karın turşu yiyor. Buda demek oluyor ki kız babası olacaksın."

"Kız mı?" Beni öksürük alırken Ateş de karıma baktı. Kızımız mı olacaktı. Ben öksürmeye devam ederken Ateş bir bardak su doldurup bana uzatmış verirkende bu defa turşu tabağımı elimden almıştı. "Ben sizi yalnız bırakayım. Iyi geceler."  Ben suyumu içerken  bile utanmayı nasıl başarıyordum.

Elimin tersiyle ağzımı siliyordum ki Ateş yüzünü buruşturarak bana ıslak mendil verdi. Birincisiyle ağzımi diğer ikisiyle de ellerimi sildim. Sessizce ona bakarken masayı kaldırmaya devam etti. Araksıni döndüğü anda uzanıp çubuk  kraker alacaktım ki sakın, dedi.

"Söyler misin ne yapacağım seninle, şuan sen böyleysen birkaç ay sonrasını düşünemiyorum."

Ne var canım ben hamileyim. "Yattığım yerden  şekerimin düştüğünü hissediyordum. Açıkıyor olmam benim suçum değil."

Ateş  anlayışlı bir yüz ifadesine bürünerek ellerimden tuttu. "Canım ben yeme aç kal demiyorum. Yalnizca doktorun söylediklerine riayet edelim. Sağlıklı beslenelim. Yoksa bebeğimiz hastalıklı dünyaya gelecek bunu ister misin?" Bu kadar da tatlı konuşulmaz.

"Sen abartıyor olabilir misin iki lokma yemek yedim diye bebeğimiz sağlığından mı olacak?" Sorumla birlikte Ateş masaya bakti. Bende masaya bakarak dudak büzmüştüm. "Tamam ama bana da hak ver. Sen bir şeyleri  kısıtladikça içimdeki yeme arzum kabariyor."

"Anladım... O halde şöyle yapalım. Istediğin her şeyden yiyebilirsin. Yalnızca benim yanımda benim gözetimimde ve belli ölçü de okey miyiz?"

"Her ne istersem mi?"

"Bugünkü kotanı doldurduğun için direkt odaya çıkıyoruz. Yarın sabahtan itibaren her şeyden yiyebilirsin. Üstüne basarak söylüyorum ki belli orantı da..."

Ama derken beni itekleyerek mutfaktan çıkarmıştı. Az öne gözüme birkaç şey daha kestirmiştim. "Hiç değilse ortalığı toplasaydik." He gülüm  he diyerek mutfağın ışığını kapattı. Oflasamda mecbur uyuyacaktım.

Merdivenlerden çıkarken ayağım kayar gibi olunca belimden sıkıca tutarak dikkat, demişti. Anlık düşme korkusuyla koluna tırnaklarımı geçerdim. Ateş de düşeceğimi sanarak beni kendine biraz daha çekmişti. Çıplak ayağım onunda çıplak ayağına dediğinde başımı aşağıya eğip ayaklarıma baktım.

Karanlıkta  net bir şey görmeyince  tekrar başımı kaldırdım. Saniyler içinde dudağımda sıcaklık hissedince dudağıma küçük bir buse bıraktı. Uzatmadan ayrılıp elimden tutunca bir kez daha dikkat et demişti. Odaya gelince elimi ondan kurtarıp yatağima girdim.

"Midem..." Ölüyor olabilir miydim? "Sana soda getirsem iyi olacak." Mutfağa ineceğini söyleyince  ağzım sulanmıştı. Allah'im bir insanın aklı fikri yemekte olur muydu? Ateş odadan çıkınca  örtürünün altına  girerek elimi karnımın üstüne koydum.

"O adamı hiç sevmesemde sana iyi bir baba olacağına eminim. Seni çok seviyor." Bir adam annesi sevmediği  bir çocuğu sever miydi? Bu adam seviyor ondan gelenlere da razı oluyordu.

Elimi dudağıma götürdüm. Az önce  kuş kadar hafif bir öpücük bırakmış bende utanmıştım. Her an gelebilir diye elimi ağzımdan çektim. O ne kadar alttan alırsa ne kadar şefkatli olursa ben üste çıkıyordum. Bu hayatın kanunu muydu? Onun gibi  bir adam neden bana sürekli şekilde tolerans göstersin ki...

Selda, artık  evli olduğunuzu kalbullenip hiç değilse ona insanca davran. Hiç değilse bebeğimiz dünyaya gelene kadar sende ona karşı toleranslı davran. Ateş  bunu hak ediyor.

"Geldim..."dediğinde yattığım yerde doğrularak elimi ona uzattım. Elindeki iki sodadan birini bana verince  direkt kafama diktim. "Buz gibi..." dediğimde gözleri kocaman oluvermişti. "Hiç yeltenme bir kere elime verdin hepsini içeceğim." Bir kez daha  içtiğimde bu defa ağzımdan tuhaf bir ses çıktı. Ben utanıp  elimle ağzımi kapatırken  o da gülerek kendi odasını içmişti.

Bu adam çok güzel gülüyordu. Şöyle  bakınca  onun benimle evlenme oranı yüzde sıfırdı. Bebeğim  doğduğunda çok şanslı bir bebek olacaksın... "Bittiyse şişeyi alabilir miyim, onu da yemeden korkuyorum." Şişeyi verirken dil çıkardım.

"Artık uyuyalım yarın sabah işe gideceğiz."

"Bak baştan söylüyorum bana ayak işi yaptıracak olursan  iş yerini birbirine katarım." Ateş ışığı kapatıp yatağa girdiğinde bende uzanmıştım.

"Babam her ne kadar sıfırdan  başlamanı söylesede hamile halinle buna müsaade etmem." Ateş  yatınca  benden tarafa dönüşmüştü. "Anlaşıldı, beni  yataktan kovacaksın." Kalkacağı sırada elimi koluna koydum.

"Gitme... Orada  rahat uyuyamadığıni biliyorum. Uyanınca  seni yanımda gördüğüm için kızsam da sen iyi bir adamsın... Yaptığım onca şeye rağmen  bana hep iyi davrandin... Bu yüzden artık kavga dövüş olsun istemiyorum... Bebeğimiz için..." Elimi karnımın üstüne koyduğumda  o da elini elimin üstüne koyarak  bebeğimiz için demişti.

Bir kez daha öpeceğini hissedince sırt üstü dönerek bakışlarımı tavana çevirdim. Ateş ise elini elimin üstünden çekmemiş bana bakmaya da devam etmişti. Bu şekilde  uyuduğumda sabah kollarının arasında uyandım. Ilk defa benden önce uyanmamış hala huzur içinde uyuyordu.

O an için gözlerimi kapattarak kokusunu içime çektim. Boyun boşluğunda uyumak güzeldi ama doğru değildi. Ondan ayrılarak yüzüne  baktım. Bana kalırsa fazla masum uyuyordu. Onu izlediğimi anlamısın diye yataktan çıkıp  banyoya girdim. Tekrar  odaya girdiğimde  Ateş yatakta geriniyordu.

"Günaydın..." Bende günaydın diyerek  dolabı açıp elbise baktım. Ikimizde üstümüzü değiştirdikten sonra beraber kahvaltıya indik. Dinçer Bey işle  ilgili bazı şeyler  anlatıp Ateş'e daha  fazla işi aksatmaması için  uyarı çekmişti.

Şirketlerine geldiğimizde beni bazı çalışanlarıyla  tanıştırıp yeni odamı gösterdi. Diğer işyerinde odam değil yalnızca masam vardı. Ateş  sorun olursa karşı odayim diyerek beni yalnız bıraktı. Bende onu izleyerek  nereye girdiğinde baktım. Hemen karşımdaki büyük odaya girerek  kurulmuştu. Bende ağzı açık aptallar gibi onu izliyordum. O an elimi kalbimin üstüne koydum. Bana böyle ne oluyordu

"Sakın Selda, düşmanına güzel duygular beslemezsin sakın!"



Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar.
Aşk bir milad demektir.

Şayet "aşktan önce" ve "aşktan sonra"
Aynı insan olarak kalmışsak
Yeterince sevmemişiz demektir.

Birini seviyorsan onun için yapabileceğin
En anlamlı şey
"Değişmektir!".

O kadar çok değişmelisin ki , sen sen olmaktan çıkmalısın...

Aşk, Elif Şafak


Instagram :  Sldakser

Continue Reading

You'll Also Like

2M 80.4K 52
Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur.
309K 10.7K 59
Karanlığı içerisine hapsetmiş bir çift kahverengi göz! içi ve dışı kara olan bu adam adeta ölümü andırıyordu bakışlarıyla sevdiriyordu cenneti de ceh...
584K 17.7K 53
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
9.6K 1.8K 55
FLASHBACK (Geriye Dönüş) "Nefes. Yapma, bak ciddiyim yapma dedim!!!" "Offf Toprak, Paşalığın tuttu gene. " "Ben bir tek senin paşanım. Sultanım " Ann...