şeytanın ağında ❧ taejin (+15)

By gizemlimars

70.3K 7K 18.9K

Bir hacker ve bir yazarın hikayesi... Taehyung'un karanlık ruhu Seokjin'in gizli ruhuna karıştı. Ortaya ise y... More

prologue
soru cevap
1- İlk Mesaj
2- Güven
3- V
4- Karanlık Evren
5- Tören
6- Saha Oyunu
7- İki Hasta
8- Tek Sığınak
9- Talihsiz Tesadüf
10- Kurtuluş Bileti
11- Başarısız Plan
12- İşbirliği
13- Anlık Sinir
14- Plana Karşılık Plan
15- Duygular ve Düşünceler
16- Aşk Üçgeni
17- Soğuk Savaş
18- Uyuyan Güzel ve Uyuyan Yakışıklı
19- Kışkırtıcı Tutku (+18)
20- Katil
21- Bir Günlüğüne V
22- Kötü Tesadüf
23- Anahtar ve Kilit
24- "Kim olursa olsun"
25- Geçmişten Kalan İhanet
26- Uçurum
27- Kötünün İyisi
28- İhtiyaç Duyulan Sevgi
29- Gerçekçi Rüya (+18)
30- Kıskanç Ağabey
31- Ateşle Oyun
32- Saklanamayan Sır
33- Çelişki
34- Güvensizlik
35- Davetsiz Misafir
36- İşler ve Güçlü Kadın
37- Kendini Kanıtlama
38- Tanımlanan His
39- Mesaj (+18)
40- Kanıtlar
41- Sahipsiz Günahlar
42- Son İçin Küçük Fedakarlıklar
43- Sessiz Ev
FİNAL - part 1
FİNAL - part 2
FİNAL - part 3
Teşekkür
bilinmeyenler#1
bilinmeyenler#2
bilinmeyenler#3
bilinmeyenler#4
bilinmeyenler#5
TAEJİN

cevap 1

918 69 70
By gizemlimars

18. BÖLÜME KADAR OKUMADIYSANIZ BÖLÜME BAKMAMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR!

öncelikle hepinize merhabalar!

cevap 1 yazdım çünkü soru cevaplara devam edeceğim, bu sadece ilk bölümü, sorularınızı merak ediyorum...

o halde uzatmadan başlayalım:

🔹️Seni bu kurguya yazmaya iten şey neydi?
🔸️Belki de kendimi açıklamak istedim. Buna kesin bir cevabım yok. İlk yazmaya başladığım zamanları hatırlıyorum da şimdi, zeki karakterler istemiştim. Her şeyin farkında olan, gerçeklerden rahatça bahsedebilecek karakterler. Ortaya Taehyung çıktı. Jin ise ortaya çıkmasına gerek yoktu. O zaten vardı:) Ayrıca klasik bir aşk hikayesi istemedim, o yüzden ortaya bilinenden farklı bir kurgu çıktı. Ben onların sadece Taejin olmasını istemedim, aynı zamanda tek başlarına Taehyung ve Jin olabilmelerini istedim.

🔹️️Başka Taejin yazmayı düşünüyor musun? Çünkü son zamanlarda Taejin'e kafayı takmış durumdayım. Ve farklı konular işleyen az kitap var.
🔸️Sanırım başka Taejin yazmayacağım. Sanırım diyorum çünkü emin değilim, fikrimi değiştirebilirim de. Açıkçası Şeytanın Ağında'ya başlarken de başlayıp başlamamak konusunda kararsızdım. İki erkeğin sevgisini konu aldığı için ilk defa bu türde bir kitap yazacaktım ve sonuçta ilk defa deniyorum, sevgilerini aktarıp aktaramayacağımdan emin değildim. Bir şekilde başladım, buna başlamamda Taejin'e olan sevgim de vardı elbette. Ama tekrar aynı cesareti alabileceğimden emin değilim.

🔹️+15 derken kastettiğin cinsellik mi, türü mü?
🔸️Kesinlikle cinsellik değil. Hatta Taejin ikilisini olabildiğince cinsellikten uzak bir şekilde birbirlerine olan saf ve sağlam bağlarını anlatmaya çalışıyorum. İlişkileri basit değil. Bana kalırsa basit ilişkilerde cinsellik ön planda olur. Onların arasında çok fazla derin bir bağ var. Taehyung'un kurallarından istisna yapmasına sebep olacak kadar. Dolayısıyla türünü kast ediyorum. İki erkek arasında oluşan ilişkiden dolayı +15 bir kurgudur, tabii buna Taehyung'un düşünce yapısı da dahil. Taehyung gerçekten olmanız gereken biri değil.

🔹️Jin'e verdiğin karakterin seninle bir bağlantısı var mı?
🔸️En basitinden şöyle diyebilirim: Jin benim:). Kitabın başında gerçeklerden ve yalanlardan bahsetmiştim. Özellikle gerçeklerden. Bundan neden özellikle bahsettiğimi şu anda açıklayamam. Ama emin olun ki gerçeklik bahsi basit değil ve sandığınız gibi de değil.

🔹️Kitabın adı Şeytanın Ağında. Şeytan derken Taehyung'dan mı bahsediyorsun yoksa Taejin ikilisinin şeytana bulaştığını mı kastediyorsun?
🔸️Taehyung ve bulaştığı her şey şeytanın bir parçası. Dolayısıyla Jin de şeytanın ağına girmiş oluyor, Taehyung hem bu ağa hem de şeytana dahil.

🔹️Taslak olarak yer alan hayran kurguların BP×BTS içerikli mi?
🔸️Hayır, değiller. Hatta bu da sayılmaz, sadece bir tane ship var bp×bts dahilinde. Normalde başka yerde açıklamam ama açıklayayım bari. A Remedy, Jungkook kurgusu. Baş karakter sadece Jungkook. Kitabı daha önce de yayımlamıştım ama düzenlemek üzere kaldırdım. Untold Truth, Bts'in vokal line karakterlerinden oluşuyor. Hepsinin tek bölümlük hikayesi var. Peri Masalı, Yeri ve Jungkook shipi olan bir kitap; aslında fazlaca gizem içeriyor ancak henüz yayımlamayacağım belki shipini bile değiştirebilirim. Model de yine Jungkook kurgusu, ancak Jungkook dışında hiçbir kpop karakteri yok. Yakın zamanda yayımlamayı istediğim severek yazdığım bir kurgu. Eveet, hepsi böyle.

🔹️Taejin yazmanın sebebi neydi?
🔸️Diğer üyelere göre Taejin ikilisinden çok ayrı bir enerji aldım. Çok daha derinden bağlı belki de. Gerçekten sevgili olduklarını düşünmüyorum, yakıştırıyorum evet ama Bts üyelerinin çoğunun hatta neredeyse hepsinin biseksüel ya da gay olduklarını düşünmüyorum. Taejin arasındaki bahsettiğim enerji ne türdendir bilmem fakat çok çok fazla derinden. Bu yüzden onları yazmak istedim.

🔹️Taejin'den sonra başka bir Taejin bekleyelim mi yoksa başka bir Jin mi bekleyelim?
🔸️Tekrar Taejin yazmam çok düşük bir olasılık. Tekrar cesaret edebilmem için gerçekten bu kitabın fazla yükselmesi gerekiyor. Başka bir Jin belki yazarım, henüz aklımda öyle bir şey yok. Solo olarak yolda iki Jungkook olduğunu söylemiştim başka solo şu an düşünmüyorum.

🔹️Şöyle ki -kitabın adına takmış durumdayım, çaktırma- Jennie, Lisa'ya şeytan demişti. Ve bu aklıma bazı teorileri getirdi. Jin ve Tae'in hala amaçlarını anlamış değilim açıkçası -kaçırmış da olabilirim- ikisi her ne yapıyorsa Hanbin ile başladı. YG'in Ceo'su öldüğü zaman ne şanssa Lisa uzun zaman sonra geri dönüyor. Lisa'yı sevmediğimi söylemiştim ki sebebi ondan şüphelenmemdi. Bizim ikili her şeyin peşinde ve bu ister istemez düşmanlar ve ihanetler doğurur. Taehyung ne hikmetse Lisa'yı seviyor, Jennie sevmiyor. Lisa'nın bir planı olduğunu düşünüyorum. Şüphelerim ne kadar doğru bilmiyorum ama kitabın başlığını bir nevi açıklıyor: "Şeytanın Ağında. Düşmanlar Şeytan, Ağında bizim çocuklar."
🔸️Aslında çok güzel bir teori. Açıkçası hiçbir okuyucudan böylesine derin bir analiz beklemiyordum. Ancak dediklerini okuduğumda şunu fark ettim, önce onu açıklayayım. Bu nefret ve düşmanlık olayının sadece Jennie tarafından söze getirilmesi ve kaynağının tek kişi olan Jennie'ye olan sonsuz güvenin beni şaşırttı biraz. Gerçi sadece senin değil, diğerlerinin de Jennie'ye bu konuda güvendiğini düşünüyorum. Burada ben sormak istiyorum, neden? Jennie iyi biri olduğu için mi? Hayır, değil. Jennie, Taehyung, Jungkook, Namjoon ve Lisa. Bunların hiçbiri iyi insanlar değiller. Bu hikâyede masumlar yok. Olsa bile düşündüğünüz kişiler değil. Ağzından yazdığım kişiler sizin güvenme sebebiniz olmasın. Bu büyük bir hata. Taehyung ve Jin'in elbet düşmanları olacak. Yoongi'yi unuttunuz mu? Uzun zamandır ortalıkta yok, sizce haberi yok mu olanlardan? O kadar kör mü gözü? Ortalıkta olanlara değil, unutulanlara odaklanın. Şeytanın Ağında kısmı için yukarıda başka bir açıklama yapmıştım. Evet, ağdalar; hem dış güç tarafından, hem de iç.

***

eveet sorular bitti, bu cevap bölümünün birincisiydi, sorular çoğalınca ikincisini yayımlarım

umarım cevaplardan tatmin kalmışsınızdır,

desteklerinden dolayı lavir_ya 'ya teşekkür ederim❣

sevgilerle, matmazel.

Continue Reading

You'll Also Like

32.6K 3.2K 24
Aynı gün, farklı sebeplerle cezaya kaldıktan sonra birbirlerinin hayatına izinsiz giren yedi genç. •• yarı texting •• |18|
209K 21.8K 34
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
120K 1.5K 57
Bu kitapta keşfetmeniz gereken belkide çoktan keşfettiğiniz sevdiğim jikook hikayeleri var Önerdiğim kitaplar angst ile bitmiyor (Bazıları henüz sonu...
225K 22.2K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.