Kolej Savaşçıları [Tamamlandı...

By Renkli_Bukalemun_

26.4K 3.3K 269

Hayatta bu kadar salak bir grup tanımışmıydınız? O halde tanışma zamanı! 🙈🙉🙊 Amac sadece salaklardan kurt... More

İkinci Bölüm
Üçüncü Bölüm
Dördüncü Bölüm
Beşinci Bölüm
Altıncı Bölüm
Yedinci Bölüm
Sekizinci Bölüm
Dokuzuncu Bölüm
Onuncu Bölüm
On Birinci Bölüm
On İkinci Bölüm.
On Üçüncü Bölüm
On Dördüncü Bölüm
On Beşinci Bölüm
On Altıncı Bölüm
On Yedinci Bölüm
On Sekizinci Bölüm
On Dokuzuncu Bölüm
Yirminci Bölüm
Yirmi Birinci Bölüm
Yirmi İkinci Bölüm
Yirmi Üçüncü Bölüm
Yirmi Dördüncü Bölüm
Yirmi Beşinci Bölüm
Korkusuzlara
Yirmi Altıncı Bölüm
Yirmi Yedinci Bölüm
Yirmi Sekizinci Bölüm
Yirmi Dozuncu Bölüm
Otuzuncu Bölüm
💕Teşekkürler💕

Tanıtım

3.5K 167 49
By Renkli_Bukalemun_

Herkese methaba 👋 çok eğlenceli bir kurgu geldi ve onu buraya yazmak istedim. İlk kitabım Bir Yağmur Damlası 'ndan daha iyi ve özenerek yazmak istiyorum. Her bölüm yazarken içimde bir heycan patlaması oluyor. Desteklerinizi, yorumlarınız ve beğenilerinizi bekliyorum.

Başladığınız tarihi buraya bırakın 👉

Dostluk ve aşk içeren çok eğlenceli bir kitap bekliyor sizi.

İyi okumala.

Bu arada yazım hatalarımı bana bildirirseniz sevinirim😊

Bu bölümde karakter tanıtımı yapmak istedim.

💕

Ecem Seven :17 yaşında ve 11. Sınıfa gidiyor. İkizini on yaşındayken bir yangında kaybetmiştir ve kardrşinin ölümünün kendi sucu olduğuna inanmaktadır. Dans etmeyi ve şarkı söylemeyi çok sefer. Ayrıca Korkusuzlar dans grubunun başkanıdır.

Derin Aksoy : 17 yaşındadır ve 11. Sınıfa gitmektedir. Ecemin en yakın arkadaşı ve ayrıca Korkusuzların üyesidir. Tek çoçuktur. Gruplar sahne almaktadı. Gitar çalmak ve dans etmekten hoşlanır. Aşırı hızdan korkar ve Ecemden sonra söz sahibidir.

Biricik Yıldız : 17 yaşında ve 11. Sınıfa gitmektedir. Korkusuzlar grubunun üyesidir. Grupta en masum ve saf karakterdir. On yaşında küçük bir kız kardeşi vardır. Grupta Ecemle beraber solisttir.

Pelin Akkaya : 17yaşında ve11. Sınıfa gitmekte. Grubun (Efe kadar olmasada ) şebeğidir. Korkusuzlar grubunun üyesidir. Sahne almayan tek kız Korkusuzdu. Tek çocuktur.

Derya Arslan : 17 yaşında ve 11. Sınıfa gidiyor. Annesi ve babası ayrıdır. Korkusuzların üyesidir. Gitar çalmakta ve grupla sahne almaktadır.

Mete Soykan : 18yaşında ve 12. Sınıfa gitmektedir. Soykan kolejinin başkanı ve ayrıca sahibidir. Anne ve babası ayrıdar. Annesinde kalmaktadır. Annesi Deniz hanım Soykan kolejinin müdüresidir. Tek çocuktur. Resim çizmekte ve piyano çalmaktadır. Korkusuzların üyesidir.

Burak Çetiner : 18yaşında ve lise son öğrencisidir. Tek çocuktur. Korkusuzların üysidir.

Mert karaduman :19 yaşında ve lise son sınıftır. Altı yaşında küçük bir kız kardeşi vardır. Annesinve babası ayrıdır. Üvey annesi ve öz babadıyla kalmaktadır. Şiire önem vermektedir. Korkusuzların üyesidir.

Emre Akyürek :18yaşında ve lise son sınıf öğrencisi. Tek çocuktur. Spora ilgisi vardır . Korkusuzların üyesidir.

Efe Bacaksız : 19 yaşında ve lise son sınıf öğrencisi. Gruptaki neşe kaynağıdır. Korkusuzların üyesidir. Soğuk espriler yapmaya bayılır. Tek çocuktur.

Şimdilik bukarad umarım beğenmişsinizdir. Eğer istek gelirse yan karakterleride eklemeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.

💕İyi okumalar💕

Continue Reading

You'll Also Like

319K 17.8K 38
Bilinmeyen numara: Balık yediğimiz zaman süt içince zehirleniyorsak, denize süt döksek balıklar ölür mü? Bilinmeyen numara: Sütü biz bulduk da deniz...
211K 16.5K 37
"Öptüm" Ben... Aşkı... Gözlerinden öptüm... BORANLI; "Kır bahçesinde esen ıssız bir Boran fırtınası" &&&&&& İLK YAYIN TARİHİ: 13 Ocak 2018 "MADE İN M...
13.3K 725 35
Hayatta imkansız denilen herşey gerçek olabilir. Belki gerçek hayatta değil ama watty hayatında bu mümkün. Kim yoona ne mesleği seçeceğine ka...
1.1K 310 63
Belki de daha ufacıkken sende şiir dinlemeyi severdin . Belki duygularından uyuyarak değil de sende yazarak kaçıyorsun . ortak noktalar çıktı bile be...