❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.3K 898 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 38

130 10 69
By Hi_918

Gece Saat 02.00. Geceleri Saflığın Simgesidir Bir Bakıma. Sessizliğin, Huzurun, Ve Kendinle Baş Başa Kalmanın Simgesidir. Bütün Bildiklerimiz Bundan İbaretti Sadece. Fakat Bilmediğimiz Daha Neler Neler Vardı..? Bütün Bunlar Gece nin Evrene Sarkıttığı Siyah, Yıldızlı Ve Beyaz Ay Tokalı Saçlarında Saklı..

Sağına Döndü Katie. Sonra İse Soluna. Kanter İçinde Kaldığını Her Halükarda Belli Edebilecek Yüzü Kıpkırmızıydı. Canıyla Cebelleşir Gibiydi Adeta. Ya Kabus Görüyordu, Ya da Acı Çektiriyordu Uykunun Gizli Emelleri Ona.

Etrafına Baktı Katie. Elini Uzattığında Bile Bir Faydası Dokunmayan Arkadaşlarına, Küçüklük Dostlarına Baktı. Shiro ya, Allura ya, Hunk a Ve Keith e. Bağırdı Sesini Duyurmak İstercesine.

"KURTULUN KARANLIĞIN SARMAŞIK KOLLARINDAN! DUYMUYOR MUSUNUZ BENİ!? HEY!!"

Titriyordu Yaşına Oranla Kısa Bedeni. Korkuyla Etrafa Baktı. Etraftaki Ses İşlemişti Kanının En Minik Yapıtaşlarına Dahi. Sıkıca Gözlerini Kapatıp Boynundaki Kötü Kokulu Nefesi Hissetti Engel Olamadan.

"Sen ki Zavallı Bir Büyücüsün Katie! Yardım Elin Dokunamaz Dostlarına! HİÇ BİRİNE!! Sadece İzle Kendinle Onların Karanlığa Boğuluşunu. Ölümün Yakındır!"

Sırtında Ve Kollarında Hissettiği Acılar Resmen Haykırtmıştı Kendini. Şekillendirilmiş Ve Son Isıda Isıtılmış Demirler Vücudunda Şekilli Yaralar Oluşturmak İçin Seçilmiş İdeal Aletlerdi. Göz Göze Geldi Karşısındaki Belirsiz Yaratık İle..

Hızla Gözlerini Araladı Katie. Vücudunu Ani Bir Hareketle Yataktan Kaldırdı Ve Gözlerini Kapatıp Soluklandı Derin Soluklar İle. Alnındaki Terleri Silmek İçin Kolunu Alnına Sürttü Ve Çekti Kolunda Hissettiği Derinlemesine Acı İle. Karameli Andıran Gözleri İle Şaşkınca Koluna Baktığında Korkuya Bulanmıştı Yüz İfadesi. Çenesi Titredi Korku İle Kolundan Akan Kanları Görünce. Kolundaki Farklı Dilde Yazılmış Kelimeleri Umursamadan Elleriyle Sırtına Dokundu Yavaşça. Hissettiği Acı Ve Islaklık Hissi İle Dişlerini Sıkıp Ellerine Baktı Soluklana Soluklana.

"Hayır.. Hayır Kabusum Gerçek Değildi Hayır..!"

Kazınmış Şekil Gelmişti Anında Aklına. Rüyasındaki Koca Demirin Aldığı Şekil, Çember İçinde Kuru Kafa Ve Karanlık Sembolüydü. Acı Çekmesine Rağmen Ayağa Kalktı Ve Üstündeki Uykuluk Uzun Ve Kana Bulanmış Beyaz T-Shirt ü Üstünden Çıkarıp Sırtının Birazını Döndü Karşısındaki Aynaya Sırtındakini Görebilsin Diye. İşte Buydu Karanlığın Ölüm Fermanı Sembolüydü.

Ölüm Yakındır Katie. Şuanda Güçsüz İnsan Benzeri Bir Yaratıksın Sadece. İnsanlardan Farksızken Dostlarını Kurtarabilir misin..? GÖRECEĞİZ

Fırlarcasına Çıktı Odadan. Karşısına Gelen İlk Odaya Daldı Hızla. Kırmızı Kapılı Odaydı Burası Keith in Odası. Durdurdu Kendini Aniden. Gördüğü Şey İle Dili Tutulmuştu Resmen.

"K-ke-.."

Artık Ölüm Fermanı Bulunan Kara Alev Çemberinin İçindedir Alev Taşıyıcısı. Gücü Mühürlenmiş, Sessiz, Yoğun Yaralı Ve Hareketsiz. 1 Gitti Geriye Kaldı 3. Daha Kimlerden Yardım Almayı Bekliyorsun..?

Kaşlarını Çattı Ve Terketti Keith in Bulunduğu Odayı. Duvardaki El İzini Andıran Kan Lekeleri Salona Doğru Yönlendiriyordu Kendini. Hızlandırdı Adımlarını. Salona Vardığında İse Duraksadı Aniden.

"HUNK!"

Ayakları Yürümesini Engelliyordu Adeta. Ya da Öyle Sanıyordu Katie. Geriledi Bağı Çözülmüş Titrek Dizleri İle. Boynuna Dolanan Kollar İle Çırpınmaya Başladı Bir Yandan da Nefes Almaya Çalışırken. Anormal Şekilde Uzamış Boyuna Sahip Karşısına Gelen Bir Kafa İle Tanımıştı Bu Kişinin Kim Olduğunu.

"Ax-ax-kk. Ca.."

Sırıtıyordu Kontrol Altına Alınmış Axca. Güldü Sinsice.

"Geriye Kaldı 2. Şansın Ellerinden Kayıyor Kahin! Ölümün Yakındır."

Boğulmasına Ramak Kala Düşünmüştü Katie. Axca Kendinde Değildi Ve Ona Fiziksel Bir Zarar Verip Kurtulmasının Mümkünatı Yoktu. Yüzünün Önünü Kapatan Yüze Olabildiğince Hızlı Bir Kafa Atıp Kurtuldu Hızla Ve Koşmaya Başladı Evin Çıkış Kapısına Doğru. Camda Bedenlerini Görmüştü Boğulmaya Çalışırken Katie. Bu Yüzden de O Bedenlerin Yanına Gitmeliydi Derhal. Biliyordu O Bedenlerin Allura Ve Shiro ya Ait Olduğunu. Çıktı Hızla Evden Dışarıya Ve Takıldığı Taşla Yere Bodoslama Daldı Adeta. Bu Durum Gücünün Yarısını Full Götürmüştü.. Zorlukla Başını Kaldırıp Evi Kalan Güçleriyle Koruyucu Kalkan İçine Almaya Çalışan Shiro İle Allura ya Baktı.

"B-birisi.. Yardım Etsin!!"

Soluklandı Yorgunlukla.

Başını Eğdi Yorgunlukla Allura. Titredi Bedeni.

"Shiro..! Y-yardım Et Katie ye. Ben Aktif Halde Tutabilirim Bu Kalkanı."

Hani Canlılar Düşerdi Ya Bir Süre Sonra Elden Ayaktan. Allura da Tam Bu Haldeydi İşte. Güçsüzleşmiş Kolları Titriyor, Peri Kanatlarının Çırpım Hızı Azalmış Ve Bir Aşağı Bir Yukarı Gidiyordu Bedeni. Güçsüzleşmişti Tek Kelime İle.

Kaşlarını Çattı Shiro.

"Allura Kontrol Edemezsin Burayı Tek Kendin! Bura-"

Shiro nun Zayıflaşmış Sesini Kesen Şey Allura nın Güçsüz Bağırışıydı.

"Shiro.. GİT VE YARDIM ET!!"

Gözleri Parlıyordu Ay ın Soluk Işığı Altında Shiro nun. Allura nın Sözüne Uydu Ve Hızla Katie nin Yanına İndi Kanatlarını Kullanıp. Katie yi Sırtına Alıp Güçsüzleşen Bedenini Zorladı Eve Girmek İçin.

Titreyen Kolları İle Shiro nun Boynuna Sarılmıştı Katie Gücü Yetebildiğince. Titreyen Nefesinden İse Çıkan Tek Bir Cümle Vardı.

"B-bırak Beni Shiro.. L-lance. Onun Yanına Git. Seziyorum Onun İ-iyi Olduğunu."

Kaşlarını Çattı Tüm Ciddiyeti İle Shiro. Salona Geldiğinde Katie nin Canını Yakmadan Bıraktı Onu Koltuğa Ve Koşmaya Çalıştı Üstündeki Büyü Gücünü Çeken Yara İzleri İle. Zorlaştırıyordu Bu Durum Koşmasını. Yere Bıraktı Kendini Ve Sanki Emeklercesine Yürüdü Mavi Kapılı Odaya Doğru Gücünden Kısmaya Dikkat Ederek. Son Emekleme Adımında Gelmişti Lance in Kapısının Önüne. Zorlanarak da Olsa Ayağa Kalktı Ve Kendini Bırakarak Açtı Kapıyı. Yere Çakıldığında Ağzından Acılı Ve Zayıf Bir İnleme Çıkmıştı. Gözlerini Yorgunlukla Yatağın Üstünde Mavi Parıltılar Saçan Küreye Dikti. Baktığında Anlamıştı Bu Kürenin Su Küresi Olduğunu.

"L-lance.."

Yerde Sürükledi Kendini Kollarından Yardım Alarak Yatağa Doğru. Tekrardan Bağırdı Zayıf Sesi İle Lance e Uyanması İçin.

"L-lance..! Uyan Yardımın G-gerekli!"

Bağırmak Gücünün Geriye Kalanını Bitirmiş Çekmişti Resmen. Eline Aldığı Kitabı Fırlattı Geriye Kalan Gücü İle Su Küresini İsabetlemeye Dikkat Ederek. Kitabı Attığı Anda Kararmıştı Herşey. Etrafta Bir Sarsıntı Ve Bilinç Tamamen Kapanmıştı. Buna Güçsüzlükten Bayılma Adını Veriyoruz.

Kilitlenmiş Bir Küreyi Andıran Suyun Koruma Küresi Kendinde Bulunan Kutsal Suları Etrafa Dağıtmış Ve Su Taşıyıcısını Korumayı Bırakmıştı Kendine Gelen Kitap İle. Artık Tamamen Dış Etkenlere Karşı Korunmasızdı Lance. Gözlerini Açtı Ve Yatağın Sert Kısmına Çarptığı Kafasını Ovalayıp Etrafına Bakındı.

"Ne..? Neler Oluyor.?"

Gözleri Bir Anda Yerde Kanlar İçinde Yatmakta Olan Shiro ya Gitmişti. Telaşlı Gözlerle Ona Baktı.

"SHIRO!"

Hızla Yatağından İndi Ve Shiro nun Yanına Çömelip Onu Sarsmaya Başladı.

"SHIRO KENDİNE GEL! SHIRO!!"

Bakışları Ciddi Bir Korku Taşıyordu Lance in. Diğerleri de Bu Halde Olabilir miydi? Keith! Can Dostu Bu Halde Olabilir miydi? Bakması Şarttı. Bir Süre Çaresizce Bekledikten Sonra Çıktı Odasından Ve Kırmızı Kapılı Odaya Doğru Depar Attı Son Hız. Vardığında İse Keith i Korkunç Bir Halde Görmüştü. Mavi Gözler, Bunları Görebilecek miydi..? Titredi Çenesi. Bedeni Sarsılmaya Başladı Kalbine Saplanan Bıçak Acısı İle. Titredi Sesi.

"K-keith.."

Herşey Sana Düşüyor Artık Su Taşıyıcısı. Sadece 3 Saatin Var. Bu 3 Saat İçerisinde Laneti Çözmek mi İstersin? Yoksa Can Dostun Keith İle Beraber Diğer Dostlarını da Ölüme Terk Etmek mi İstersin..? KARAR SENİN..

Continue Reading

You'll Also Like

41.1K 2.1K 28
Hikaye rahatsız edici olabilecek temalar içerebilir "Hayır! Lütfen! Herşeyi yap ama ölmeme izin ver!" "Sen gidersen biz kiminle eğleneceğiz?"
432K 35.5K 27
Melez Kaplan Taehyung, Melez Tavşan Jungkook ile sevgili olmak istiyordu Ha birde onu altında inletmeyi... [texting+düz yazı] #3 - taekook [13.08.202...
11.6K 563 6
Friends to lovers; Gavi × Pedri Tek avucunu masaya yaslayıp Pedri'nin kulağına eğildi; "Konuşabilir miyiz?" diğer eli Pedri'nin omzunu sıvazlıyordu. ...
38.9K 2K 32
Kızın sesini duyunca Alaz'ın omuzları gevşedi. "Öldüm, Asi." Gözlerini kızın yüzünde dolaştırdı. "Sensiz geçirdiğim her gün biraz daha öldüm." Asi al...