❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.3K 898 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 33

122 10 95
By Hi_918

Öğlen Saatleri Hakimdi Güne.. Siyah Evin Renkli Duvarları Güneşin Sıcaklaşmış Işınları İle Parlıyor, Mutfak Ilık Bir Rüzgar İle Serinliyordu.. Perde Uçuşuyordu Rüzgar İle Ahenkle Dans Edercesine.. Masada İse Tek Bir Kişi.. Okyanus Çocuk Düşünüyordu Yine Kendini Moral Olarak Düşürecek Şeyleri.. Başı Kollarının Üzerinde Bir Vaziyetle Nefes Verdi.. Sabah ki Yaşadığı Hisler, Dostu Keith in Kendine Bu Denli Davranmış Olması, Kendini Dostlarının Üzerinde Bir Yük Olarak Görmesi.. Yalan Söylemek Gereksizdi ki Üzülmüştü Keith in Kendine Söylediği Cümleler İle.. Normalde Bu Denli Üzülen Bir Altean Değildi Lance.. Fakat Konu Keith e Gelince Değişiyordu Durum Bilmediği Bir Şekilde..

Duvara Yaslanmış Lance i İzliyordu Allura.. Lance in Neden Böyle Bir Havada Olduğunu Çözebilmiş Değildi.. Merakına Yenik Düşecekti Bunu Biliyordu.. Kımıldadı Yerinden Ve Sandalye Çekip Lance in Karşısına Oturdu..

"Lance?"

Hızla Kafasını Kaldırdı Lance.. Sahte Bir Tebessüm Takındı Yüzüne..

"Hey.. Selam Allura"

Lance in Tebessümünün Sahte Olmasını Bildiği Halde Yine de Tebessüm Etti Allura..

"Selam.. Neyin Var? Sabahtan Beridir Yüzün Asık.."

Sahte Güldü Lance.. Tabii ki de Bunu İnkar Edecekti..

"Hadi Canım! Ciddi Olamazsın Allura Sakın Bana O Parlak Gözlerinin Puslandığını Söyleme Çünkü Yanlış Gördün"

Ciddiyete Büründü Allura.. Lance e Yaklaştırdı Kafasını..

"Ben Bir Peri Altean Meleziyim Lance Haliyle Sezgilerim Oldukça Güçlüdür.. Yalan Söylemenin Sırası Değil Anlat Bana Neler Oluyor?"

Gözleri Devrilmişti İstemsizce Okyanus Çocuğun.. Nefes Verdi Ve Gözlerini Kapattı..

"Keith.. Nasıl Denir Bilmiyorum Ama.. Sabah Onunla Konuştum."

Uzun Kulaklarını Açtı Allura.. Şaşkınca Baktı..

"Keith Uyandı mı..? Peki Neden Kahvaltı İçin Yanımıza Gelmedi..?"

Gözlerini Açtı Ve Okyanus Gözleri İle Allura nın Parlak Ve İri Mavi Gözlerine Baktı Lance..

"Evet Uyandı.. Odama Girip Bana Baktı Önce.. Ben Uyanana Kadar Bilmiyordum Tabii.. O Çıkınca Peşinden Gittim Ve Günaydın Dedim.. Direk Konuya Girdi O İse"

Ciddi Bir İfade Almıştı Allura nın Yüzü.. Başını Onaylayıp Dinlemeye Devam Etti Lance i..

Konuşmasına Devam Etti Lance..

"Onu Kurtaran Kişinin Ben Olup Olmadığımı Sordu.. Ben de Ben Olduğumu Söyledim Fakat Kızdı Bir Anda.. Sanki Bundan Memnun Olmamış Gibi. Hiç te Öyle Görünmüyordu Zaten."

Gözlerini Kapatıp Ellerini Birleştirdi Allura.. Anlamıştı Keith in Yine Kendisinin Kurtarılması Sonucu Agresifleştiğini..

"Keith Kendisine Yardım Edilmesinden Pek Hoşlanmaz.. Düşüncelerini Anlarım Onun Bize Yük Olduğunu Düşünür Kendine Her Yardım Edilişinde.. Kendi Sorunlarını Hep Kendi Başına Çözen Ve Başkalarından Pek te Yardım Almak İstemeyen Bir Tip Olduğundan Sert Çıkışmıştır Sana da Bu Yüzden.. Bilemem Neden Böyle Davranır Fakat.. Axca Sürekli Söylerdi Kardeşinin Annelerine Çok Benzediğini.."

Nefes Verdi Lance..

"Ama.. O Benim Dostum Allura Ona Yardım Etmem Gerektiğini Düşünüyorum.. Gerçeği Söylemem Gerekirse Ona Zarar Gelince Aşırı Kötü Hissediyorum Sanki.. Sanki Kalbime Birşey Saplanıyor Gibi Oluyor Acı Çekiyorum.. Korkuyorum Onun İçin ki Sanırım Böyle Hissetmemin Sebebi Dostuma Fazla Değer Vermem.."

Başıyla Onayladı Allura.. Tebessüm Etti..

"İnanır mısın Keith Bizimle Seninle Anlaştığı Kadar Anlaşmamıştı.. Belki Shiro İle Biraz Bu Denli Anlaşmış Olabilir Fakat.. Sana Çok Farklı Davrandığını Gözlemledim.. Eminim ki Sen de Onun İçin Özel Birisin-.."

Cümlesini Kesen Şey Bir Anda Aklına Uçuşan Düşüncelerdi.. Olabilir miydi Böyle Birşey..? Acaba Lance Keith i Seviyor Olabilir miydi? Yoksa Bu Düşündüğü Şey Çok mu Saçmaydı? Fikri Yoktu.. Belki de Kardeşi Gibi Gördüğünden Dolayı Öyle Davranıyorlardı Birbirlerine.. Hızla Def Etti Kafasından Düşünceleri.. Saçmaladığını Düşündü..

"Yani Öyle İşte.."

Başıyla Onaylayıp Tebessüm Etti Lance..

"Onun İçin Özel Biri Olduğumu Duymak Tuhaf Biçimde Güzel Hissettirdi Beni.. Bu Arada Hep Bu Denli Güzel Hissediyorum Keith in Yanında.. Cidden Güzel Bir Dost O"

Buruk Ve Şapşal Bir İfade Kaplamıştı Yüzünü..

Yüzünü İnceledi Lance in Allura.. Gözlerini Kıstı..

"Yanakların mı Kızardı Senin..?"

Şaşkınca Allura ya Baktı Lance..

"Niye Yanaklarım Kızarsın ki?"

Hızla Atıldı Allura.. Düşüncelerine Engel Olamamıştı..

"Lance Acaba Sen Keith i Seviyor musun??"

Bu Düşünce Bir Anda Doğru Gelmişti Allura ya.. Zamanında Kendi de Yaşamıştı Böyle Hisler Ve Lance in de Aynı Hisleri Yaşamış Olduğu Kafasına Yatmıştı..

Sırıttı Lance..

"Tabii ki de Seveceğim O Benim Dostum Ne de Olsa~"

Elini Alnına Vurdu Allura..

"Onu Demiyorum Aptal Aşk Anlamında.."

Şaşkınca Baktı Lance.. Hızla Ayağa Kalktı..

"Saçmalama! O Benim Sadece Dostum Ayrıyeten.. Kendimin Gay Olduğunu Düşünmüyorum."

Böyle Bir Tepki Almayı Bekliyordu Tabii ki Allura Hazırlıklıydı.. Takındığı Şaşkın Maskenin Altında Resmen Şeytani Sırıtışlar Saklıydı.. Her Canlı Böyle Hisler Beslediğinde Yanlış Bir Anlam Kapıp Aşk Kelimesini Düşünmezdi Bile Anlayabiliyordu.. Hafiften Güldü..

"Nasıl da Kandın Ama! Şaka Yapıyordum Tuzağıma Düştün~"

Önce Şaşkın Bir Şekilde Baktı Lance.. Daha Sonra İse Güldü..

"Şaka mıydı!? Allura Seni! Ben de Burada Ciddi Sandım!"

Güldü Durumunun Komik Olduğunu Düşünüp Art Arda

Güldü Allura.. Bir Yandan İse Geçirdi Zihninden.. "Buna Zaman Karar Verecek. Göreceğiz~" Ayağa Kalktı Ve Mutfağın İçinde Yürümeye Başlamışken Konuştu..

" O Zaman Ben İşime Başlayım Malum Bulaşıklar Var Ne Yazık ki"

Başıyla Onaylayıp Ellerini Silah Figürüne Soktu Ve Allura ya Döndü Lance..

"Benim Kızım Yapar! Hadi Göreyim Seni Allura~"

Göz Kırptı..

Göz Kırptı Ve Güldü Hafiften Allura.. Hızla Bulaşık İşine Koyuldu..

Tekrardan Yerine Oturdu Ve İç Çekip Gülümsemesini Buruklaştırdı Lance.. Acaba Şuan Keith Ne Yapıyordu Odasında? Ziyaret Etmeyecekti Rahatsız Edecek Düşüncesiyle.. Allura nın Yanında Onu İzlemeyi Tercih Etti Bir Süre..

Odanın Kırmızı Renk Tonlarına Dalmıştı Gözleri Keith in.. Sabah Uyandığından Bu Yana Odasında Tıkılı Biçimde Oturuyordu.. Ayağa Kalktı Sonunda.. Açtı Pencereyi Sonuna Kadar Ve Yüzüne Vuran Serin Rüzgar İle Gözlerini Kapattı.. Aklında Ablasının Kendisine Kızması Geçmişti Bir Anda.. Odada Sadece Kendisi Tıkılı Kalmamıştı Ablası İle de Konuşmuş Ve Tartışmıştı Yine Her Zaman ki Gibi..

"Gerçekleri Söylemek Suç muydu..? Yüküm Ben Buraya.. Kızmalarını Bekliyordum.."

Lance Ve Axca nın Yüz İfadeleri Geldi Gözlerinin Önüne Anında.. İçli Bir Nefes Verdi Sonra.. Böyle Durumlara Bir Dal Sigara İyi Giderdi Kendisi İçin.. Yanında Nadiren Taşıdığı Sigara Kutusunu Aldı Çekmeceden Hızla Ve İçinden Bir Dal Sigara Çekip Dudaklarının Arasına Yerleştirdi.. Parmağı İle Ateş Oluşturup Yaktı Sigarasını Ve İçine Çekti Dumanını.. Parmakları Arasına Alıp Sigarayı Verdi İçine Çektiği Zehirli Dumanı..

"Gerçekler Acı Cidden.. Gerçeklere Sadığım Yine de..."

Düşündüğü Şeyler Cidden Gerçekler miydi? Yoksa Kendisi İçin Gerçek Sayılan Bir Çeşit Yalan mıydı? Dostları İçin Bu Gerçekler Düpedüz Bir Yalan Olurken Aslında Kendisi İçin Gerçeklerdi.. Ya Körü Körüne Bağlanmıştı Doğru Sandığı Yanlışlara Ya da Cidden Doğruydu İnandığı O Şeyler.. Tamamen Araştırmadan Birşey Demesi Güçtü.. Tek Seçenek Zamana Bırakmaktı.. Zaman En İyi Haberci Olmakla Beraber En İyi Öğretmendi Aynı Zamanda.. Su Akardı Ve Bulurdu Yolunu.. Görecekti Zamanla Bu Atasözünün Gerçeklik Payını..

Continue Reading

You'll Also Like

54.4K 5.1K 39
Texting Abisinin en yakin arkadasina asik olan Arda ve kardesinin en yakin arkadasina asik olan Altay Full tasak mode on
98.3K 7.5K 38
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
11.3K 685 12
Bir pasta şefi ve genç bir müzisyenin hikayesi
3K 117 5
istenen çiftlere oneshots yazıcam.