❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.3K 898 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 28

153 11 40
By Hi_918

Sabah Sabahın 7 siydi.. Bu Saatte Ev Halkı Uyur Vaziyette Olurdu.. Lance den Tutta Allura ya Kadar Herkes Sıcacık Yatağının İçindeydi.. Peki Keith İçin Aynı Sıcaklıkta  Olduğu Söylenebilir miydi? Tartışılırdı.. Yine Çoğu Sabah ki Gibi Kanterler İçindeydi.. Ateşi Tavan Yapmış, Elleri Kıpkırmızı Olmuştu Battaniyeyi Sıkmaktan.. Dişlerini Gıcırdatıyordu Gördüğü Kabusun Etkisiyle..

Alayla Gülerek Seslendi Keith e Karanlık Odadan Bir Ses..

"Hadi Onların Yanında Kal Ve Öldür Onları Benim İçin! ÖLDÜR DOSTLARINI HADİ!"

Korkuyla Etrafına Bakınıyordu Keith Ve Sağ Kolunda Bulunan Karanlığın Simgesine.. Yutkundu.. Böyle Birşey Yapamazdı.. Kalamazdı Onların Yanında.. Yükselen Sesle İrkildi..

"Hadi Beni Besle Gücünle Ve Nefretinle! Kes Kardeşinin Boğazını Bıçakla! Shiro yu Boğ Ellerinle! Allura nın Kafasını Suyun İçine Sokup Boğ Onu Suyun İçinde!Lance i Fırlat Duvarlara Ve Patlat Kafasını! Besle Beni AÇIM!!"

Sinirle Bağırdı Keith..

"BUNU ANCA RÜYANDA GÖRÜRSÜN! Her Kimsen.."

Güldü Tekrar Histerik Biçimde Karanlık Odadaki Karanlık Tonlu Ses..

"Ben Senin Caniliğinim Keith! Ben Senin Karanlık Yanınım! Ben Senin Nefretle Dolu Halinim! Ben Senin İÇİNDEYİM! Kal Dostlarının Yanında Ve Siyah Evin Renkli Duvarlarını Kan İzlerine Boğ! BESLE BENİ NEFRETİNLE!!"

Güçlü Bir Ses Yankılandı Karanlık Odada.. Keith in Sesiydi Bu..

"Sana RÜYANDA GÖRÜRSÜN DEDİM!! Kalmayacağım Dostlarımın Yanında.. SIRF SANA İNAT!"

Uzaklaştı Karanlık Ses..

"Heh.. Göreceğiz Keith! Göreceğiz.."

Açıldı Violet Gözlerin Kapakları Bir Anda.. Kalktı Bedeni Yataktan Hızla Ve Soluklanmasını Sağladı Ağzı.. İri İriydi Gözleri Korku Ve Şaşkınlığın Etkisi İle.. Etrafına Baktı.. Lance i Koltukta Uyurken Görmüştü Bir Anda.. Yanında İse Kendi Ablası Axca Vardı.. Duvarda Asılı Saate Baktı.. Saat 7.10 du.. Daha Kimse Uyanmazdı Bu Saatte.. Aklına Gelen Şey İle Sağ Kolunu Açtı Hızlı Hareketlerle.. Karanlığın Simgesi, Rüyasında Gördüğü Gibi Yerli Yerindeydi.. Yerli Yerinde! Keith in Kabusuydu Bu.. Kabusu Gerçekse Eğer, Bu Evde Kalamazdı Daha Fazla.. Dostlarını Uzaktan Korumalıydı Artık Eğer ki Yakınlarında Olursa, Onların Sonunu Getirecekti.. Kaşlarını Çatıp Kolunu Kapattı Bluzunun Kol Kısmıyla.. Sessizce Kalktı Ayağa.. Sonükleştirdiği Bakışları İle Yan Yana Uyuyan Ablası Axca İle Çok Sevdiği Büyücü Lance e Baktı.. Devirdi Gözlerini.. Üzüyordu Bu Evden Gitmek Zorunda Olması, Koyuyordu Sevdiği Adamın Yanında İçindeki Gücü Yenene Dek Yanında Bulunamayacağı.. Bir Daha Ablasının Kendi Saçlarında Ellerini Hissedemeyeceği.. Salladı Ellerini Lance Ve Axca ya.. Yaptı Büyüsünü.. Bu Derin Uyku Büyüsüydü.. Birileri Lance Ve Axca Temasla Uyandırana Dek Uyanmayacaklardı Hiçbir Şekilde Yüksek Ses Duysalar Dahi.. Onlara Baktı Derinden Derine Uzaktan.. Nefes Verdi.. Çekildi Önlerinden Ve Yürüyerek Kapının Yanına Gitti.. Aldı Nadiren de Olsa Kullandığı Kara Pelerini Eline.. Giydi Yavaşça Ve Açtı Sessizce Kapıyı.. Duraksadı.. Gidişinin Habercisi Bir Mesaj Bırakmalıydı Bir Yerlere.. Duvarlarına Baktı Odasının.. Yavaşça Masasının Yanındaki Siyah Sprey Boya Şişesini Eline Aldı Ve Yazdı Duvara Mesajını..

Birgün Tekrardan Yanınızda Olacağım.
           
   Keith


Sprey Boya Şişesini Bıraktı Yavaşça Masanın Yanına Ve Çıktı Sessizce Odadan Bir Gölge Misali.. Yürüdü Sessizce Evin Çıkış Kapısına Doğru.. Etrafına Baktı Pelerinin Şapkası Altından.. Kimse Uyanık Görünmüyordu.. Uzattı Karşısına Geldiği Kapının Kulpuna Elini Ve Çıktı Sessizlikle Evden.. Şimdi Yalnızca Yapması Gereken Şey Askerler İle Avcılardan Gizlenerek Buradan Uzaklaşmak, Kalacağı Bir Yer Bulmak Ve Her Dostunu Teker Teker Uzaktan Takip Altına Tutmaktı.. Gerçi Evde Lance Vardı Güçlü Olan Bir Başka Büyücü Olarak.. O Koruyabilirdi Herkesi.. Fakat Gönlü El Vermezdi Böyle Birşeye.. Onu Yorgun Düşüremezdi Bütün Gücünü Kullandırıp.. Kendi Korumalıydı Dostlarını Uzaktan.. Şuanda Şimdiki Görevine Odaklanmalıydı.. Buradan Temelli Uzaklaşmak.. Koştu Gizlenerek Son Hız..

~~~~~SAAT 12.30~~~~~

Çatalını Elinden Bıraktı Allura..

"Daha Uyanmadı mı Lance, Axca Ve Keith?"

Peynire Çatalını Batırdı Hunk.. Peyniri Ağzına Atıp Çiğnedi Ve Lokmasını Yutup Konuştu..

"Bence Birimiz Bakmalı"

Sandalyesini İtip Ayağa Kalktı Allura.. Yürüdü Odaların Bulunduğu Koridora Doğru.. Anlamıştı Uyuyan Üçlüyü Uyandırma İşinin Kendisine Düşeceğini.. Güldü Hafiften Ve Karşısına Çıkan Axca nın Odasının Kapısını Tıklattı.. Açtı En Sonunda..

"Huh..? Axca Yok? Diğerlerinin Yanındadır Belki de.."

11 Adım Daha Ve Lance in Kapısı Karşısındaydı.. Tıklatıp Kapıyı Açtı..

"Lanc-.. O da Odasında Değil..?"

Aklına Bir Anda Dün Gece ki Yaşadıkları Olay Gelmişti.. Yoksa Lance, Axca Ve Keith Yine mi Bir Yerlere Gitmişlerdi Gizlice..? Bakacaktı.. Lance in Odasından da Çıktı Ve En Son Olarak Keith in Odasına Doğru Yürüdü.. Kırmızı Kapının Önüne Gelince Çaldı Kapıyı Ve Bekledi Birkaç Saniye.. Ses Gelmeyince Açtı Kapıyı..

"Demek Buradasınız.."

Gülümsedi Axca Ve Lance in Uyuduğunu Görünce.. Gözlerini Keith in Yatağına Döndürdü.. Keith i Yatağında Göremeyince Şaşırmıştı.. Tek Kaşını Kaldırıp Elleri Belinde Etrafa Bakındı.. Şaşkınlığı Artmıştı Duvarda Gördüğü Akmış Sprey Boya Yazısı İle.. Yaklaştı Duvara Ve Okudu Şaşkınlığını Belli Eden Bir Ses Tonu İle Yazıyı..

"Birgün Tekrardan Yanınızda Olacağım. Keith.. Ne..!?"

Gözleri Kocaman Açılmıştı.. Bu Notu Keith Bıraktığına Emindi Notun Sonundaki Gördüğü İsim İle.. Hızla Uyuyan Axca Ve Lance i Uyandırmaya Çalıştı Onları Sarsarak..

"Uyanın! Lance! Axca!"

Sarsıntı İle Yerinden Sıçradı Lance.. Nefes Verip Gözlerini Ovaladı..

"Uyandım Allura Tamam.."

Gerinip Uykulu Gözler İle Allura ya Baktı Axca..

"Günaydın"

Bağırdı Allura..

"Günaydın Değil! Şu Duvara Bakın Anlayacaksınız Neler Döndüğünü!"

Allura nın Bağırışı İle Bir Anda Odaya Dalmıştı Katie, Hunk Ve Shiro.. Şaşkınca Baktı Shiro..

"Allura Neler Oluyor?"

Telaşla Duvardaki Yazıyı İşaret Etti Allura..

Şaşkınca Duvara Baktı Lance.. Gördüğü Yazı İle Gözlerini Kıstı Ve Okudu İçinden Duvardaki Yazıyı.. "Birgün Tekrardan Yanınızda Olacağım.." Ayağa Kalktı Aniden..

"Bekle Biraz.. NEREDE KEİTH!?"

Telaşla Baktı Axca..

"Allura Ne Zaman Gördün Bunu!?" Duyardım Ben Keith Odadan Çıksaydı.. Tanrım Neler Oluyor!? "

Konuştu Shiro..

"Sakin Olun Ve Ayrıntıları Düşünün.. Katie Dün Ne Oldu da Keith Gitti Evden..? "

Yutkundu Katie..

"Yin Yang İkizlerine Götürdük Keith i.. Keith e Kara Büyü Uygulanmış Birisi Tarafından.. İkizler İyileştirdi Keith i Ve Sonra Eve Döndük.. Keith İle İlgili Birşey Olmadı Neden Gitti Fikrim Yok.. "

Kaşlarını Çattı Lance..

"Dışarıyı Arayacağım.. Bulmam Lazım Benim Keith i!"

Tam Odadan Çıkacağı Sırada Kolundan Tutulması İle Duraksadı.. Korkulu Bakışları Ve Ciddi İfadesi İle Katie ye Baktı...

"Katie Bırak Beni!"

Bağırdı Katie..

"Biz de Telaşlıyız Lance! Ama İlk Önce Bu Odayı Bir İncelememiz Gerek İkimizin de.. Özel Büyüler Kullanacağız Anlayacağın.. Başla Hadi Bu Odanın Geçmişini Araştır.."

Hızla Yatağın Yanına Gitti Ve Eğildi.. Dokundu Yeşil Işık Hüzmeleri Yayan Elleri İle Yatağa Ve Kocaman Açtı Kahverengi Gözlerini.. Görmeye Başlamıştı Yatakta Olan Şeyleri..

Ellerini Tıpkı Katie Gibi Duvara Dokundurdu Ve Açtı Gözlerini İrice.. Bu Durum Duvarın Geçmişini Gördüğünü Gösteriyordu.. Yutkundu Ve İzlemeye Devam Etti Duvar Geçmişini..

Konuştu Katie..

"Keith.. Korkulu Ve Telaşlı Hissedebiliyorum.. Uyumakta Olan Axca Ve Lance e Bakıyor Önce.. Kolunu Açıp Birşeye Bakıyor Sonrasında.. Karanlığın Simgesi! Hızla Ayağa Kalkıyor Ve-.. "

Sıkıca Kapattı Gözlerini.. Başını Tuttu Eliyle..

"Daha Fazlasını Göremiyorum.. "

Ellerini Çekti Lance.. Öfkelendirdi Buruk Bakışlarını..

"Katie.. Dediklerine Bakarsak.. İçinde Kötü Bir Taraf Var Hala.. Karanlığın Simgesinden Anlayabiliriz Bunu.. Ya İçindeki Kötü Tarafı Yenmek İçin Uzaklaştı Evden Ya da Kendini Bizden Soyutluyor Zarar Veririm Düşüncesiyle.. Ama Neden!? Yardım Edebiliriz Biz Ona!"

Kaşlarını Çatıp Konuştu Katie.. Sırası İle Herkese Baktı Ve Bakışlarını Lance e Sabitledi..

"Karanlığın Simgesi Dediğin Gibi Üzerinde Kötü Bir Tarafın Olması İle Alakalı.. Bu Kötü Taraf Keith i Birşeyler İle Tehdit Etmiş Olmalı ki Keith Onun İçin Gitmiştir.. Ya da Dediğin Gibi Zarar Vereceğini Düşünüp  Kendini Herkesten Soyutlamak İçin Gitti Evden.. "

Gözleri Tıpkı Çatlamış Bir Elması Andırıyordu Lance in.. Parlıyordu Çaresizlikle Kırılmışcasına Bakan Gözleri.. Kaybedemezdi Dostunu.. Bulması Lazımdı Onu! Ve Bunu Kendisi Yapacaktı.. Tamamen Kendisi.. Bulacaktı Keith i Ve Çıkaracaktı Onu Saklandığı Delikten.. Bunu Yapacaktı...

Continue Reading

You'll Also Like

40.1K 1.9K 18
[+2345,-12]Mew genç yaşta başladığı oyunculuğa ara verdi...Bence en iyisini yaptı. Geriye çekilip ben ne yaptım diye düşünmeli. [+1224,-345] Mind o...
12.2M 589K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
491K 56.4K 33
alfa jungkook, en yakın arkadaşının kardeşi olan omega taehyung'a deliler gibi aşıktı.
9.2K 1.1K 37
Belki de kader bize bir oyun oynuyor sevgilim, Hiç mutlu olmayacağımız bir oyun oynuyor.. Herşey kurgudur, böyle bir olay yoktur. Lütfen homofobîk o...