❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.3K 898 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 27

139 9 17
By Hi_918

Saat Gecenin 1 iydi Ve Axca, Katie Ve Lance Eve Yeni Yeni Varabilmişlerdi.. Önden Yürüyerek Evin Büyüyle Korunaklı Sınırına Adımını Attı Ve Yutkundu.. Gördüğü Şey Şuydu; Shiro İle Allura Kapının Önünde Bekliyorlardı Kolları Bağlı Ve Yüzlerinde Son Derece Ciddi Bir İfade Vardı.. Girdiği Şaşkınlıktan Çıktı Ve Kendisi de Ciddiyete Bürünüp Adımlarını Hızlandırdı..

Gri Tonlarını Taşıyan Gözleri Lance Ve Diğerlerini Görmüştü Shiro nun.. Nefes Verdi Ve Yaslandığı Duvardan Çekilip Lance İle Diğerlerine Doğru Yürümeye Başladı İçindeki Telaşın Ve Sinirin Yüzüne Vurması İle.. Bir Adım, İki Adım Ve Üçüncü Adımda Tamamen Lance in Karşısındaydı.. Bir Kucağındaki Keith e Bir de Lance in Mavi Gözlerine Baktı Ciddiyetle..

"Neredeydiniz Lance..? Telaşlandık Burada Neden Bize Haber Vermediniz..?"

Tam Lance Söze Başlayacağı Sırada Lance Yerine Axca nın Kendisi Konuşmaya Başlamıştı.. Ciddi Ve Biraz da Olsa Korkusunu Belli Eden Bir Sesle..

"Shiro.. Oldukça Uzun Bir Yoldan Geliyoruz.. Lütfen Bize Zaman Tanı.. Anlatacağız.."

Keskin Bakışlarını Lance e Gönderdi Kendini Takip Etmesini Söylercesine.. Ellerini Yumruk Yaptı Ve Allura nın Yanından Geçti Bir Gölge Misali Sessizce Ve Hızlıca..

Gözlerini Kapatıp Derin Bir Nefes Aldı Ve Verip Hızla Axca Takip Etti Katie İle Beraber Lance.. Konuştu Bir Yandan..

"Katie.. Keith i Kontrolde Tutmak İçin Çok Güç Harcadın.. Odana Git Ve Dinlen. Keith e Ben Bakacağım.."

Tam İtiraz Edeceği Sırada Lance in Buzlaşmış Bakışlarının Altında Kalmıştı Katie.. Lance i Bu Denli Ciddi Görmemişti Tanıştıklarından Bu Yana.. Tek Yaptığı Şey Başını Sallamak Ve Eve Girince Kendi Odasına Doğru Yürümek Oldu..

Gözleriyle Keith in Odasını Aradı Koridordaki Odalara Bakarak Lance.. Ay Işığında Göz Alıcı Kırmızı Birşey Parlayınca O Kırmızı Şeye Doğru Yöneldi.. İşte Bulmuştu Kapıyı.. Tam Kapının Kulpunu Tutacağı Sırada Axca nın İçeriden Kapıyı Açması İle Biraz Şaşkınlık Kaplamıştı İçini.. Hemen Şaşkınlığını Üzerinden Attı Ve İçeri Girdi.. Kırmızı Ve Desenli Tahtalar İle Süslü Yatağın Ortasına Bıraktı Keith i, Üstünü Örttü Kırmızı Aslan Kafası Bulunduran Desenleri Olan Battaniye İle.. Tıpkı Axca Gibi Keith in Yanına Oturdu O da.. Keith in Ay Işığında Bembeyaz Olan Tenini İzledi Derin Bakışlar İle..

"Seni Bırakmayacağım.. Dostum..."

İlk Defa İçinde Böyle Tuhaf Bir His Hissetmişti Dostum Kelimesini Söylerken.. Kaşlarını Çattı Ve Şaşkınlığını Belli Edercesine Nefes Verip Gözlerini Keith in Üzerinden Çekti Bakışlarını.. Önüne Dönüp Halı Desenlerini İzleyerek Düşündü.. "Dostum.. Neden Tuhaf Hissediyorum Bu Kelimeyi Söylerken..? Uh.." Kaşlarını Çattı Hafiften..

Eliyle Kardeşinin Kuzgun Siyahı Saçlarını Okşadı Axca.. Burukça Tebessüm Etti Aklına Gelen Anı İle.. Annesinin Bir Zamanlar Minik Olan Kardeşinin Saçlarını Okşaması Gelmişti Aklına.. Axca nın Kendisi de İsterdi Annesinin Keith in Saçını Okşadığı Gibi Kendi Saçlarını da Okşamasını.. Annesine Söyleyip Okşatırdı Pamuk Elleri İle Saçlarını.. Nefes Verdi.. Ne Güzel Günlerdi Maziler.. Keef Diye Seslendiği Kardeşi İle Oynar, Onu Saldırı Konusunda Eğitir Ve Eğlenirdi Onunla Tıpkı Annesinin Yaptığı Gibi.. Bir de Şimdiki Zamana Bak. Keith Bir Element Taşıyıcısıydı Sonu Kötü Olan.. Askerler İle Avcılar Kaynıyordu Etraf Ve Düşmanlar Geliyordu Üstüne Üstlük.. Lance Ve Kardeşinin Çokça Yıpratmaları Kendilerini Oldukça Üzüyordu Kendini. Özellikle de Kardeşinin Kendini Fazla Zorlaması Ve Kendini Zarara Uğratması.. Çekti Kardeşinin Saçlarından Elini Ve Önüne Dönüp Eğildi.. Elleriyle Yüzünü Kapattı Uzun Uzun Düşünmek İçin..

Kötü Olasılıkları Düşünmek Kendini Yeterince Karamsarlığa Boğmuştu Lance in.. Titrek Bir Nefes Verdi Odayı Doldurabilecek Bir Tınıyla.. Konuştu..

"Korkuyorum.. İlk Defa Böyle Bir Korku Dolaşıyor İçimde İliklerime İşleyen Bir Denle.."

Ellerini Yüzünden Çekti Ve Sönükleşmiş Bakışlar İle Lance e Baktı Axca.. Ona Arkasını Dönük Biçimde Seslenircesine Konuştu..

"Biliyorum.. Ben de Korkuyorum..."

Titrek Bir Sesle Konuştu Lance..

"A-anlamıyorum Axca.. Neden Ben Değil de Keith Tehlikede..? Anlayacağım Ben Tehlikede Olsam Ama-"

Lance in Sözünü Kesip Konuştu Axca..

"Bu Denli Sevmediği Bir Elementi Üzerinde Taşımak Kardeşimi Çok Sıkıyordur Eminim.. Annemizi de Öldüren Element Ateşti.. Askerler Annemizi Ateşe Atıp Yaktılar Öyle Canını Aldılar Onun.. Korkuyorum Ben de Kardeşim İçin.. Ateş Birgün Kardeşime de Zarar Verir Geçici Olmayan Bir Zarar Uygular Ona Diye.. Kardeşim Seçilmiş Kişi Yapacağımız Birşey Yok.."

Ellerini Saçlarına Geçirdi Lance..

"Axca Korumam Lazım Benim Onu.. Kendini Koruyamıyor Güçlerini Tam Hakimiyet İle Kullanamadığı İçin.. Kendi Canını Hiçe Sayıyor Sevdiklerini Korumak Adına Bu Güzel Bir Davranış.. Fakat Ona Zarar Gelirse Biz Nasıl Mutlu Olacağız..!?"

Gözlerini Devirdi Axca..

"Kardeşim Böyledir.. Kendisi Dışında Sevdiklerini Düşünür Hep.. Kendine Zarar Gelse Bile Kendi Çaresine Kendisi Bakmaya Çalışır.. Kimseyi Kendi İçin Uğraşmaya Zorlamak İstemez.. Eğer Sana Kızdıysa Sen Ona Yardım Etmek İsteyince Bu Huyundandır.."

Buruk Bir Tebessüm Kaplamıştı Lance in Yüzünü.. "Tıpkı Bir Melek Gibi.." Yüzünün Kızarmasını Umursamadan Gülümsedi.. İçinden Geçen En Güzel Cümlenin Bu Olduğuna Parmak Basabilirdi.. Nefes Verip Tekrardan Ciddiyetine Döndü Ve Konuştu..

"Axca Odana Git İstersen.. Sen de Zorladın Kendini Yeterince Dinlen.. Ben Durabilirim Keith in Başında"

Kaşlarını Çattı Axca..

"Kardeşim Uyanana Kadar Ayrılmayacağım Bu Odadan Lance.. Israrda Bulunmazsan Sevinirim..!"

Başıyla Onaylamak İle Yetindi Sadece Lance..
Yere Eğdiği Bedenini Kaldırdı Yerden Ve Tekrardan Uyuyan Keith e Bakmaya Başladı.. Elini Keith in Saçlarının Üstüne Koydu Ve Tebessüm Etti.. Kafasındaki Sıcaklığın Elindeki Soğuk Isı İle Alışveriş Yapmasını Hissetti Tereddütsüz.. Diğer Elinin Tersini de Keith in Yanağına Sürttü Yavaşça.. Sıcacıktı Keith Bunu İyi Hissediyordu.. Biliyordu Soracağı Sorunun Cevabını Ama Yine de Soramadan Edemedi..

"Keith in Bu Ateşi Normaldir Değil mi Axca..?"

Lance in Kurduğu Cümle İle Elini Keith in Alnına Koydu Axca..

"Fazla Sıcak Değil.."

Elini Sonradan Lance in Eline Değdirdi Sıcaklığı Nasıl Merak Ettiğinden..

"Ellerin Üşümüş Bu Yüzden Fazla Geliyor Sana Keith in Isısı.."

Başıyla Onayladı Ve Ellerini Geri Çekti Lance.. Ayağa Kalkıp Camların Önündeki Koltuğa Oturdu Ve Kollarını Bağlayıp Keith i İzledi Aralıksız.. Görmek İstediğini Hissediyordu Keith in Uzayı Andıran Violet Gözlerini.. Derinlemesine Bakışlarını Ve İçtenlikle Tebessüm Edişini, Gülümseyişini.. Üstüne Baskı Yapan Uyku Hissiyatını Kafasını İki Yana Sallayarak Atmaya Çalıştı Fakat Başarısız Olmuştu.. Gözlerini Kapattı Yavaşça.. "Gözlerimi Dinlendireceğim Sadece.. Uyumak Yok Lance." Biraz Daha, Biraz Daha Ve En Sonunda Tamamiyle Ele Geçirmişti Lance i Uyku İle Yorgunluk Hissiyatı.. Delta Sinyalleri Yaymaya Başlamıştı Vücudu Ve Bu Sinyaller Vücudunun Uykuya Geçişini Simgelemekteydi.. Kalp Atışları Ve Nefes Alış Verişleri Yavaşladı Dakikalar Sonra.. Bedeni Dayanamamıştı Sadece Gözlerini Dinlendirmeye.. Uyuyordu Artık Su Taşıyıcısı Gecenin Ve Yorgunluğun Etkisiyle..

Mutluluk İçin Hüzün Gereklidir Tıpkı Odunların Yanmak İçin Ateşe İhtiyaçları Olduğu Gibi.. Sabret Taşıyıcı İşin Sonunda Olacak Şeylere...

Continue Reading

You'll Also Like

1.5K 165 19
Louis Tomlinson yetenekli bir oyuncu. Harry Styles ise onun biricik makyözü. Harry, Louis'nin onu arkadaştan öte biri olarak görmesi için her şeyi gö...
54.3K 5.1K 39
Texting Abisinin en yakin arkadasina asik olan Arda ve kardesinin en yakin arkadasina asik olan Altay Full tasak mode on
210K 21.8K 35
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
2.8K 229 11
/// Hashirama'nın hokage olduğu günlerden birinde madara hashirama ile konuşmak ister bu konuşma ise ikisinin şehvetli ve acı dolu aşkına döner.. Has...