❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.3K 898 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 25

125 10 1
By Hi_918

Siyah Renkli Gözlerini Çevirdi Şaşkınca Yang.. Ev Zillerinin Çaldığına Fazla Rastlamazdı Haliyle Kendi Evlerine Kimse Gelmediği İçin Uzun Süredir.. Ayağa Kalktı Ve Kapıya Doğru Yürüdü.. Kapının Yanına Gelince Açtı Kapıyı.. Axca Görünce Tebessüm Belirmişti Yüzünde Tabii Keith i Kader Küresinin İçinde Şeytanlaşmış Biçimde Görünce Soldu Tebessümü.. Geçirdi İçinden.. "Kara Büyü Uygulanmış Keith e.. Kara Büyüyü Temizleyeceğiz.." Kaşlarını Çattı Ve Kenara Geçip İçeriyi İşaret Etti Eliyle..

Başıyla Onayladı Axca.. Kaşlarını Olabildiğince Çattı Ve Lance i Taşıyarak İçeri Geçti Katie Ve Kader Küresinin İçindeki Kardeşi Keith İle Beraber.. Salona Adımını Attı Yavaşça Ve Gördüğü İlk Koltuğa Bıraktı Onu..

Kader Küresini Daralttı İyice Ve Keith i Salona Geçirip Tekrardan Büyüttü Küreyi Katie.. Ayakta Durarak Yin Yang İkizlerini Beklemeye Başladı Ciddi Bir İfade İle..

Yanında Erkek İkizi Yin İle Beraber Salona Geçti Yang.. Kaşlarını Çatarak Küreye Baktı.. Büyü Gücünün Konuşma Özelliğini Zamanla Alması Dolayısıyla İkizi İle İç Ses Aracılığı İle Konuşmak Zorundaydı.. Konuşturdu İç Sesini..

[Keith Kara Büyünün Elinde Yin.. Arındırmam Gerek Onu Kötü Büyüden..]

Hiçbir Yeri Görmeyen Bakışlarını Bir Yere Sabitleyerek Başını Salladı Yin.. Büyü Gücü Zamanla Gözlerindeki Görme Yetisini Almış Ve Kör Etmişti Onu.. Buna Rağmen Haline Şükrediyordu Hala Vardı Büyü Gücü.. Yoksa Ne Yapardı Büyü Gücü Olmadan..? Anlaşamazdı Kimse İle Tabii ki..

Kaşlarını Çatarak Küreye Yaklaştı Yang.. Tek El Savuruşu İle Yok Etmişti Keith i Kontrol Altında Tutan Küreyi..

Şaşkınca Hareketlenmeye Başlayan Keith e Baktı Katie.. Gözlerini Kapattı Sıkıca Keith in Yang a Karşı Atağa Geçmesi İle..

Kendine Engel Olamıyordu Keith.. Kendi İradesi Dışında Kendini Kontrol Eden Bir Güç Vardı Üzerinde.. Konuşmak İstese Konuşamıyordu, Kendisini Durdurmak İstese Durduramıyordu.. Sadece Karşısındakine Nedensiz Bir Öfke Besliyor Ve Ona Karşı Atağa Geçiyordu.. İşte Yine Denemişti Kendini Kontrol Etmeyi Fakat Kontrol İpleri Kaymıştı Ellerinden.. Bağırdı Sinirle Kendi İradesi Dışında Ve Yumruk Yaptığı Eliyle Kara Büyü Oluşturup Yang a Karşı Atağa Geçti..

İyice Ciddi Bir İfadeye Geçiş Yapıp Keith in Kendine Doğru Yönelttiği Kara Büyü Gücü Saçan Yumruğunu Tuttu Tek Eliyle Yang.. Kendini Aydınlık Ruhunun Ele Geçirmesine İzin Verdiği Anda Etrafa Gözleri Alıcı Işık Işınları Yaymaya Başlamıştı.. Keith in Yumruğunu Tuttu Sıkıca Ve Keith i Döndürüp Bacaklarının Üstüne Çöktürdü Hızla.. Etrafa Saçılan Gürültülü Sesler Tarif Edilemezdi Orası Ayrı Konuydu.. Diğer Elini Kaldırdı Havaya Ve Parmaklarını Hazırlayıp Keith in Alnına Koydu Sanki Vururcasına.. İşte Başlamıştı Özel Gücünü Kullanmaya.. Etrafında Dönen Tozlar Halindeki Kara Büyü Aydınlık Gücünün Kullanıldığını Kanıtlar Nitelikteydi..

Telaş Taşıyan Bakışları Ve Ciddi İfadesi İle Yang ın Kardeşini Kötü Büyüden Arındırmasını İzliyordu Axca.. Kalbi Acıyordu Keith in Acı Çektiğini Düşündükçe.. Fakat Gerekliydi Acı Temizlenirken.. İşin Sonunda Tamamen Arınacaktı Biricik Kardeşi Emindi.. Yang a Güveni Sonsuzdu..

Salonu Dolduran Bağırış Sesleri İle Yorgun Gözlerini Açtı Hızla Lance.. Yorgunluk Taşıyan Bakışları Korku Ve Telaşla Dolmuştu Bir Anda.. Tek Elini Uzattı Zorlanarak.. Sıktı Dişlerini..

"K-keith.."

Tek Gözünü Kapattı Etrafa Yayılan Işıktan Etkilenmişçesine.. Konuştu Zor Güç..

"C-canını Yakıyorsun.. Yapma..!"

Mavi Gözleri Keith in Acıyla Bağıran Yüz İfadesini Gördükçe Parçalanıyordu Kalbi.. Başını Yana Düşürdü Ve Astı Yüzünü Acı Çekercesine.. Sıktı Dişlerini..

"Keith.."

Göremiyordu Ne Olup Bittiğini Yin.. Fakat Hissediyordu İkiz Kız Kardeşinin Güzel Bir İş Çıkardığını.. Gülümsedi Keyif Almışçasına..

"Devam Et Yang.."

İyice Baskı Uyguladı Keith in Alnına Yang.. İçinden Bağırdı Konuşma Yetisi Olmadığından Dolayı.. "YOK OL!!" Büyüsü Kesildiğinde İtti Keith in Kafasını Ve Aydınlık Ruhunun Kendi Kontrolünü Bırakmasını Bekledi Öylece Durarak..

Keith in Yere Doğru Düştüğünü Görürken Atıldı Hızla Ve Tuttu Keith i Titreyen Güçsüz Kalmış Kolları İle Lance.. Koltuktan Yere Attı Kendini Ve Zorlukla Sarmaladı İçinde Ona Karşı Güçlü Bir Sevgi Beslediği Galra Kolları İle.. Sıkıca Gözlerini Kapattı Ve Kafasını Keith in Boyun Boşluğuna Gömdü Son Gücüyle.. Keith in Üstündeki Eşsiz Kokusunu Soludu Art Arda.. Tebessüm Etti Aheste Aheste..

Ayağa Kalktı Ve Keith in Yanına Çömeldi Katie İle Beraber Axca.. Hafiften Dolmuş Gözleri İle Keith Ve Keith e Sıkıca Sarılmış Lance e Baktı Anlamlıca.. Eliyle Keith in Kuzgun Siyahı Saçlarını Okşadı Narince.. Konuştu Bir Yandan..

"Annem Haklıymış Cidden.. Teşekkürler Yardımın İçin Yang.. Kardeşim İyi Değil mi..?"

Tebessüm Etti Ve Ellerini Önünde Birleştirdi Yang.. Konuşamıyordu Ve Anlatamayacaktı Keith in İyi Olduğunu Axca ya.. Kendisi Yerine Konuşan Erkek İkiz Kardeşine Çevirdi Siyah Gözlerini..

Konuştu Yin İkiz Kardeşi Yang Yerine..

"O Gayet İyi Axca.. Sadece Dinlenmesi Gerekecek Gücünü Ve Sağlık Direncini Yeniden Toplayabilmesi İçin.."

Başını Onayladı Axca.. Tebessüm Etti Hafiften.. Sessizce Konuştu..

"Teşekkür Ederim Tekrardan.."

Tebessüm Ederek Keith Ve Lance e Bakıyordu Katie.. Keith e Dediklerini Hatırladı Anında.. Keith e Uyardı Lance Gibi İyi Kalpli Biriyle Hayat Arkadaşı Olmak Bunu Hissediyordu.. Lance Saf Ve İyi Birisiydi Kendilerinden Kat Kat Daha Fazla.. Ve Keith i Çok Sevdiğini Biliyordu Adı Gibi.. Ama Karışmayacaktı Bu Sevgi Aralarında Tamamen Karşılıklı Oluncaya Dek.. Ve O Gün Gelecekti Bunu Gayet İyi Biliyordu..

Elini Yin in Omzuna Koydu Yang.. İçinde Onlara Karşı Anlatmak İstediği Birşey Vardı Ve Bunu Yin in Halletmesini İstiyordu..

Yang ın Ne İstediğini Anlamıştı Yin.. Konuştu Boğazını Temizleyip Başka Bir Yöne Bakışlarını Sabitleyerek..

"Axca.. İsterseniz Bu Gece Burada Kalın.. Göremiyorum Fakat Hissediyorum Yorgun Olduğunuzu.."

Hızla Başını Kaldırıp Şaşkınca Başka Yöne Bakan Yin e Baktı Axca..

"Bu Gece Çıkmalıyız Yola Teşekkürler Düşüncen İçin.. Fakat.. Neden Göremiyorsun?"

Nefes Verdi Yin.. Yürüdü Ve Bacaklarıyla Hissettiği Koltuğa Oturdu..

"Aydınlık Ve Karanlık Güçlerimiz Görme Ve Konuşma Yetimizi Elimizden Aldı Zamanla.. Benim Gözlerim Görmüyor Yang İse Konuşamıyor.. Bu Yüzden Suskun Sabahtan Beridir İkiz Kız Kardeşim.."

Gözlerini Devirdi Axca.. Başını Salladı Onaylarcasına.. Derin Bir İç Çekti..

"Anlıyorum.."

Burukça Tebessüm Etti Yin..

"Seviyesi Tanrısal Güce Kadar Çıkan Kuvvetli Büyü Güçlerini Taşıyan İnsan Dışı Yaratıklar Günün Birinde Duyu Organlarından Birisinin Yetisini Kaybediyor Zamanla.. Tabii Şans Eseri Kaybetmeyenlerde Var Ama Nadiren Oluyor Böyle Birşey.. Tanrı nın Bize Verdiği Güçlerin Karşılığını Alma Biçimi Bu.."

Tekrardan Başını Salladı Axca..

"Sevdiklerimiz İyiyse Kendimize Zarar Gelmesi Önemsiz Bana Göre.. Sonuçta Sevdiklerinle Sende İyi Olursun.."

Kulaklarının İşittiği Cümle İle Tebessüm Etti Yang Kardeşi Yin İle.. Axca nın Ve Keith in Aynı Düşünce Yapısına Sahip Olmalarını Ve Bu Düşünceyi Seviyordu Nedensizce..

Keith in Güzel Kokusu Ve Güçsüzlüğü İle Kolayca Uyuyakalmıştı Lance.. Farketmedi Katie nin Büyü Gücü Yoluyla Kendilerini Koltuğa Yatırdığını.. Ama Hissediyordu Buna Rağmen Hala Keith e Sıkıca Sarıldığını.. Saatler Hatta Sonsuza Dek Kalabilirdi Böyle.. Sonsuza Dek Keith İle Birlikte Sağlık Ve Mutluluk İçerisinde..

Continue Reading

You'll Also Like

887K 71K 14
arkadaşlarıyla birlikte orduya katılan jungkook, ilk görüşte etkilendiği komutan kim taehyung'a cinsel içerikli mesajlar atmaya başlar. taekook, tex...
41.5K 2.1K 28
Hikaye rahatsız edici olabilecek temalar içerebilir "Hayır! Lütfen! Herşeyi yap ama ölmeme izin ver!" "Sen gidersen biz kiminle eğleneceğiz?"
498K 57.4K 33
alfa jungkook, en yakın arkadaşının kardeşi olan omega taehyung'a deliler gibi aşıktı.
3K 117 5
istenen çiftlere oneshots yazıcam.