❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.7K 1K 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 11

201 27 7
By Hi_918

Keith in Düşünceli Bir İfadeye Bürünen Suratını İnceliyordu Lance.. Yutkundu Ve Nefesini Tuttu.. İçinde Aşırı Bir Telaş Duygusu Uyanmıştı.. Kendine Engel Olmasa Keith in Başının Etini Yerdi Bu Konu İçin Fakat Keith in Fazla Baskıyı Sevmediğini Öğrenmişti Kayalarda Bulduğunda Onu.. Farkettirmeden Sessiz Bir Nefes Verdi Ve Kaşlarını Çattı..

Kollarını Bağlayıp Ciddi Bir Ses Tonu İle Konuştu Katie..

"Keith..?"

Kaşlarını Çatıp Gözlerini Yere Dikti Keith.. Karar Verememişti Bir Türlü Gördüğü Rüyayı Anlatıp Anlatmamak Konusunu.. Kötü Birşey Çıkar da Telaşlandırır Herkesi Diye Korkuyordu.. Kimsenin Kendi İçin Korkmasını İstemezdi Hatta Büyük Bir Kaza Geçirse Dahi Takmamalarını İsterdi Kendini.. Ama Bu Kadar İyi Dostlara Sahip Olmak Dostu İçin Başına Bir Kaza Geldiğinde Çok Korkmayı Ve Endişelenmeyi de Beraberinde Getirirdi.. Violet Gözlerini Halıdan Çekti Ve Katie ye Baktı..

"Bakın.. Eğer Olur da Kötü Birşey Çıkarsa Benim İçin Endişelenmemenizi İstiyorum Tamam mı..?"

Gözlerindeki Endişe Sanki Cam Kırıkları Gibi Belli Ediyordu Kendini.. Gözlerini Yere Sabitleyip Susma Ve Dinleme Hakkını Kullandı Lance..

Kaşlarını Daha da Çattı Katie..

"Keith Anlat! Yoksa Ben Öğrenirim.."

Nefes Verdi Ve Birkaç Dakika Sonra Başladı Cümlesine Keith..

"Hava Alma İhtiyacım İle Dışarı Çıktım Ve Kayalıkların Yanına Oturdum.. Bilirsin Katie Takımca Burada Toplandığımızda Ben Kafamı Dağıtmak İçin Hep O Kayalıkların Yanına Oturup Kendi Kendimi Dinlerim.. Bu da O Zamanlardan Biriydi Ve Bir Şekilde Kendi Kendime Düşünürken Kayaları Hareket Ettirecek Bir Hareket Sergilemiştim.. Kayalar Hareket Etti Ve Ben Tam Ayağa Kalkarken Başıma Kaya Düştü.. Bayılmışım O Esnada.."

Gözlerini Kapatıp Ellerini Yumruk Yaptı Ve Bacaklarının Üstüne Koyup Nefes Verdi.. Bu Konu Kendini Yeterince Strese Sokmuştu..

Başıyla Onayladı Katie..

"Anlıyorum.. Peki Bunun Dışında Normal Dışı Birşeyler Oldu mu..? Yani Hayal Vesaire Birşeyler Gördün mü Hiç..?"

Başıyla Onayladı Keith..

"Rüya Gördüm Gerçekten Yaşamışım Gibi Aklımda Hala.. Karanlık Bir Ortamdaydım Gözlerimin Bile Açık Olduğundan Emin Olamadığım Bir Yerde.. Tok Sesli Birinin Sesini Duydum Önce.. Seçilmiş Kişiden Bahsediyordu Ve Seçilmiş Kişinin Ne Denli  Zeki Biri Olduğunu Çözümlemek İçin Onu Denetliyordu.. Seçilmiş Kişi Benmişim.. Kim Olduğunu Sordum Ona Cevap Gelmeyince de Belli Belirsiz Olan Yerde Koştum Habire.. Kafama Çarpan Kulpa Benzeyen Şeyi Tutup Onu Aşağı İndirdim Hiç Tereddüt Etmeden.. Karanlık Alan Birden Yanan Sonbahar Ağaçlarının Ve Kırmızının En Göz Alıcı Renklerini Taşıyan Bir Gökyüzünün Olduğu Alana Dönüştü.. Karşıma Vücudu Alevlerle Kaplı, Gözleri Öfkeden Alevlenen Dev Bir Ejder Çıktı Ve Başını Benim Boyuma İndirip Selam Verdi Bana.. Zamanı Gelince Anlayacağımı Neler Olduğunu Ve Bana Yardım Edebilecek Bir İsim Söyledi.. Su Gücünü Taşıyan Kişinin Bana, Kendine Ne Olduğunu Çözdükten Sonra, Yardım Edeceğini Anlattı.. Kayboldu En Sonunda..."

Nefesini Tutarak Gözlerindeki Meraklı Ve Telaşlı Bakışlar İle Keith e Bakıyordu Lance.. Su Gücü Kendisine Çok Tanıdık Gelmişti.. Aklında Anımsar Gibiydi Gecenin Bir Vakti Aniden Yanına Gelen Mavi Ejder Hayaletinin Ya da Ruhunun Kendisi İle Konuştuğunu.. Sessizce İçinde Tuttuğu Nefesi Verdi Ve Gözlerini Kapattı Düşünebilmek İçin..

Telaşlı Bir Şaşkınlıkla Keith e Bakıyordu Katie.. Bu Belirtileri Özel Büyü Kitabında Görmüştü.. Hatalı Bilmediğinden Emin Olmak İçin Ellerini Birbirine Vurdu Ve Devreye Giren Büyü Güçleri İle Büyü Kitabını Eline Aldı.. Hızla Sayfaları Çevirmeye Başladı Elementler İle Alakalı Sayfalara Gelene Dek.. Durdu Bir Anda Ve Bir Sayfa Daha Çevirip Okumaya Başladı İçinden Kırmızı Desenli Ejder Sembolü Bulunan Sayfayı.. "Özel Güçler Dünyasında En Kuvvetli Büyü Güçlerini Taşıyan 4 Adet Element Vardır.. Bunlar Su Toprak Hava Ve Ateştir Ve Bu 4 Elementin Kendilerini Temsil Edecek Güçlere Sahip Ejderleri Vardır.. Aralarında Öfkeyi, Saldırganlığı Ve Tehlikeyi Temsil Eden Tek Element Ateş Elementidir.. Bu Elementin Güçlerini Kaldırabilecek Kişi Ateş Ejderi Gibi Oldukça Sağlam Bir Bünyeye, Güçlü Bir Kontrol Özelliğine Ve Yüksek Seviyeli Büyü Bilgilerine Hakim Olmalıdır.. Aksi Taktirde Kişinin Sonu Yakın Süreli Bir Ölümdür Ve Geri Dönüşü Yoktur.."
Kitabı Ani Bir Hareketle Kapattı Ve Dik Dik Keith e Baktı.. Keith in Sonu Kötü Olabilirdi...

"Keith İyi Dinle Beni.. Sen Ateş Elementini Temsil Eden Ejder Tarafından Seçilmiş Birisin Ve Ateş Elementi Diğer 4 Element Arasında En Tehlikelisidir.. Ateş Elementinin Güçlerini Üzerinde Taşıyabilmek İçin Güçlü Bir Bünyeye Güçlü Kontrol Özelliğine Ve Geniş Bir Büyü Bilgisine İhtiyacın Olacak.. Eğer ki Bu Özelliklere Sahip Değilsen Başta Kendin Olmak Üzere Kontrolsüzlükten Her Canlıyı Tehlike Altına Sokarsın.. Saydığım Şeylere Sahip Olamazsan Eğer.."

Yutkundu Zorlukla..

"Sonun Ölüm Olacak.. Ölümün Geri Dönüşü Yoktur..."

Katie nin Söyledikleri Karşısında Şoka Uğramışçasına Keith e Baktı Lance.. İçinde Aşırı Biçimde Korku Oluşmuştu Dostu İçin.. Değer Verdiği Birisinin Tehlikede Olması Kendisini En Çok Sarsan Unsurlar Arasındaydı.. Titrek Bir Ses Tonu İle Fısıldadı Adını..

"K-.. Keith..."

Gözlerini Kapatıp Başını Hafifçe Eğdi Ve Derin Bir Nefes Alıp Verdi Keith.. Kötü Birşeyler Olacağına Adı Gibi Emindi Ve Sezgileri Doğru Çıkmıştı Her Zaman ki Gibi.. Annesinin Canını Alan Element Şimdi de Kendini Tehlikeli Kılacak Halde, Üzerinde Bulunuyordu..

"Katie.. A-anlamıyorum Ben.. Niye Ben Seçilen Kişiyim..!?"

Telaşını Gizleyemedi Katie..

"Ateş Ejderi Seni Uygun Görmüş Keith.."

Hızla Ayağa Kalktı Ve Bağırdı Keith..

"S*çarım Ben Böyle İşe! Niye Başkası Değil de Ben!?"

Hızla Ayağa Kalktı Ve Keith in Kolunu Tuttu Lance.. Telaşını Gizlemek İstercesine Tebessüm Etti..

"Keith Bak Bana.. Kendini Korumak İçin Bir Fırsat İşte Fena mı Dostum..?"

Bağırdı Keith..

"Herkesi Öldüreyim de Kendimi Koruyayım Sadece Öyle mi!? Lance Saçmalama! Seçilmemeliydim Ben!"

Şaşkınca Keith in Yavaşça Alev Rengini Alan Gözlerine Baktı Lance.. Telaşlı Bakışkara Dönüştü Şaşkın Bakışları Birden.. Keith e Engel Olamazsa Öfkesine Engel Olamayacak Ve Ortaya Çıkaracaktı Büyü Güçlerini.. Keith in Aniden Alev Sıcaklığına Ulaşan Kolundan Çekti Elini Ve Konuştu..

"Keith Sakin Ol! Keith!"

Üstündeki Siyah T-Shirt ün Vücut Sıcaklığından Renk Açmasına Takmadı Ve Bağırdı Kalınlaşan Sesi İle Keith.. Sanki İçine Ateş Ejderi Kaçmıştı Bir Anda..

"OLMAZSAM NE OLUR!? SÖYLESENE!"

Kaşlarını Çattı Lance.. Keith in Vücut Isısını Önemsemeden Sıkıca Sarıldı Ve Kulağına Fısıldadı Üzgün Bir Tınıyla..

"Sakin Ol Kendin Ve Bütün Dostların İçin Keith.. Lütfen..."

Kulaklarının Duyduğu Sakin Ve Üzüntülü Ses Tonu İle Yavaşça Yumruk Yaptığı Ellerini Çözdü Ve Vücut Isısının Yavaş Yavaş Düşmesine İzin Verdi Keith.. Alev Rengini Alan Gözleri Eski Violet Rengini Almıştı Ve Sakinleşmişti Lance in Kendisine Sarılması Ve Kulağına Fısıldaması İle Aniden.. Konuştu Fısıltı İle..

"Teşekkür Ederim Yardımın İçin.."

Nefes Verdi Ve Tebessüm Etti Elini Keith in At Yelesi Saçlarına Götürmüş Okşayan Lance..

"Dostum İçin Herşeyi Yaparım.."

Yüzünde Tebessüm Oluşmuştu Keith Ve Lance i İzleyen Katie nin.. Salondakilerin Kendilerini Duymadıklarını Umut Etti Ve Nefes Verdi.. Ne Olacaktı Dostunun Durumu..? Zaman Ölümü mü Yoksa Yaşamı mı Gösterecekti Keith İçin..?

Continue Reading

You'll Also Like

46.4K 4.2K 37
barış alper yılmaz, dm kutusunu sorunlarını anlatıp bir dert defteri gibi kullanan fanının mesajlarını okur.
89.8K 7.5K 15
"Potter balo için eş bulamamış diye duydum. Onun balo eşi sen olacaksın." | Dancing With Our Hands Tied - Taylor Swift |
114K 13.2K 34
değişiyorsun, dayanamıyorum
62.7K 6K 22
hataydı, unutmak gerekiyordu, peki neden hayatına devam edemezmiş gibi hissediyordu