❝Pole Star❞ 《Klance》

By Hi_918

10.3K 898 2.7K

~Kutup Yıldızını Hiç Yön Bulmak Dışında Farklı Bir Özellik İle Düşündün mü? Kutup Yıldızının Yön Göstermesi D... More

✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
✍Flashback✍
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 14
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
Bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49 (Final)

Bölüm 7

225 25 58
By Hi_918

Uzun Süren Bir Konuşmadan Sonra Kendi İçin Seçilen Odasına Geçmiş Camdan Ay Kadar Parlak Olan Yıldızları İzliyordu Keith.. Ellerini Arkasında Birleştirdi Ve Konuştu..

"Bu Gece Uyku Yok Sanırım.."

Kaşlarını Çatıp Pencereyi Açtı Ve Serin Rüzgarın Yüzünü Yumuşakça Okşayıp Geçmesine Tebessüm Etti.. Gözlerini Alan Işığa Bakması İle Kutup Yıldızını Görmesi Bir Olmuştu..

"Demek Yine Buradasın Huh..?"

Burukça Tebessüm Edip Beyninin Düşünceleri Tarafından Ele Geçirilmesine İzin Verdi.. Aklına Anında Küçüklük Anıları Hücum Etmiş, Beyninin İçinde Sanki Bir Film Şeridi Gibi Geçiyorlardı.. Bu Anılar Bir O Kadar Harika Ve Bir O Kadar da Can Yakıcıydı.. Küçüklüğünde Yaşadığı En Can Yakıcı Anıyı Anlatmaya Gerek Bile Yoktu.. Göz Yaşlarının Devreye Girmesi İle Işıl Işıl Parlamakta Olan Sarı Galra Gözlerini Karşısında Kendine Parlayan Kutup Yıldızına Dikti Ve Gökyüzünde Belirip Dans Edercesine Yayılan Kutup Işıklarına Çevirdi Gözlerini Anında.. Bu Parıltılar Dünya nın İşlevini Yavaş Yavaş Karıştırdığı Ve Doğa Düzeninin Bozulmaya Başladığının Bir Göstergesiydi.. Kutup Işıkları Normalde Kutuplarda Dolaşırlardı Başka Hiçbir Yerde Değil.. Nefes Verip Konuştu Kendi Kendine..

"Sonumuzun Ne Olacağını Tanrı Biliyor.. Dünya İşlevini Kaybediyor Zaman Geçtikçe.."

Kapının Tıklatılması İle Kulaklarını Hareket Ettirdi..

"Girebilirsin.."

Kapının Kulpunu Aşağı İndirip Odaya Adımını Attı Elinde Avucuna Sığacak Büyüklükte Olan Şişe İle Lance.. Kapıyı Kapatıp Sessiz Adımlar İle Keith in Yanına Geldi Ve Konuştu..

"Uyku Tutmadı Ha Dostum?"

Lance i Onaylayacak Bir Ses Çıkarmakla Yetindi Sadece Keith..

"Hı-hm.."

Gözleri Bir Anda Lance in Elindeki Şişeye Kaydı..

"O Şişe de Ne Lance?"

Şaşkınca Elindeki Şişeye Baktı Lance.. Bir Konuşma İle Anında Aklından Çıkmıştı Elindeki Karışımla Dolu Küçük Şişe.. Hızla Elini Keith in Boynuna Götürdü Ve Boynundan Bir Tutam Galra Tüyü Kopardıktan Sonra Minik Şişenin Tıpacını Açıp Tüyü Şişeye Koydu.. Şişeyi Çalkalayıp Karşısında Boynunu Ovalamakta Olan Keith e Uzattı..

"Bu Karışım Senin Galraya Dönüşme Evreni 3 Aylığına Kısıtlayacak Keith.. Axca ya da Verdim Ama Onun Üzerinde Pek İşe Yaramadı Sanırım.. Şimdi Bu Karışımı Sende Deneme Zamanı~ Hadi Bekleme Ve Dik Kafana"

Tek Kaşını Kaldırıp Lance in Elindeki Küçük Şişeyi Aldı Ve Tıpasını Çıkarıp Tereddüt Etmeden Kafasına Dikti Karışımı Keith..

"İçtim"

Tebessüm Edip Keith in Elindeki Küçük Şişeyi Aldı Ve Cebine Koydu Lance..

"Artık 3 Aylık İnsan Formundasın Keith~"

Tam Konuşacağı Sırada Vücudunu Kaplayan Bir Ağrıyla Dişlerini Sıkıp Kendini Lance in Üstüne Bıraktı Keith.. Ağzından Acı Dolu Küçük Bir İnilti Sesi Çıkmıştı.. Zorlukla Konuştu..

"L-lance İyi Hissetmiyorum.."

Telaşla Kucağına Düşen Keith e Baktı Ve Ellerini Sırtında Gezdirdi Yavaşça Lance..

"Geçti.. Geçti Keith.."

Gözlerini Açıp Violet Gözleri İle Şaşkınca Etrafa Baktı Ve Lance in Üstünden Kendini Kaldırıp Tebessüm Etti Keith.. Yanaklarının Kızardığını Hissedebiliyordu Ve Çözümleyemiyordu Neden Kızardıklarını..

"Teşekkür Ederim Lance.."

Tüm İçtenlikle Gülümseyip Konuştu Lance..

"Dostum İçin Herşeyi Yaparım~"

Hafiften Gülüp Tekrardan Yıldızlara Çevirdi Gözlerini Keith..

Nefes Verdi Ve Boynunu Ovup Konuştu Lance..

"Keith Uykum Yok ta.. Yanında Durabilir miyim Sakıncası Yoksa?"

Violet Gözlerini Lance in Parlak Mavi Gözlerine Çevirdi Keith..

"Sormana Bile Gerek Yok Lance"

Gülümseyip Hızla Keith in Yanında Yerini Aldı Ve Gözlerini En Parlak Yıldız Olan Kutup Yıldızına Dikti Lance..

"Keith Kutup Yıldızının Şans Getirdiğine İnanır mısın?"

Nefes Verip Konuştu Keith..

"Pek İnandığım Söylenemez.. Fakat Annem Çok İnanırdı Zamanında Kutup Yıldızının Şansına.. Axca İle Bana Anlatırdı Sürekli Kutup Yıldızının Kendisine Verdiği En Büyük Şansın Tanımadığımız Babamızı Bulmasının Olduğunu Ve Tabii ki Bizim de Ona Kutup Yıldızının Hediye Ettiği En Güzel Şans Olduğunu da Söylerdi.. Bence Sadece Bir Yıldız Kutup Yıldızı Yön Göstermekten Başka Bir İşlevi Yok.."

Şaşkınca Keith e Baktı Ve Gülümsedi Lance.. Kolunu Keith in Omzuna Atıp Konuştu..

"Ben İnanırım Kutup Yıldızının Şansına.. Hatta Yakın Zamanlarda Kutup Yıldızı Bana Bir Şans Armağan Etti"

Şaşkınca Lance e Baktı Keith..

"Nedir O Şans Peki?"

Tüm İçtenlikle Gülümsedi Ve Heyecanla Konuştu Lance..

"Seninle Kutup Yıldızının Gökyüzünde Olduğu Zaman Karşılaştım Keith Hatırlamıyor musun? Çok Zaman Geçmedi Yani Üstünden.. Ayrıca Seninle Tanıştıktan Sonra 5 Yeni Arkadaş İle Daha Tanıştım Birbirinden Cana Yakın.. İşte Bu Durum Kutup Yıldızının Bana Armağan Ettiği Şans~"

Güldü Keith..

"Sanırım Haklısın Lance Senin Gibi Cana Yakın Yeni Bir Dost İle Tanışmak Çok Güzel Doğrusu"

Sırıttı Lance..

"Sen Ve Arkadaşların Gördüğüm En Cana Yakın Kişilersiniz Keith Tanışıklığımız Çok  Kısa Süreli Olsa Bile Çok Bağlandım Size Diğer Tanıştıklarım Bu Kadar Sıcak Davranmamıştı Bana Ve Size Bağlandığım Kadar Bağlanmamıştım Onlara.. Seninle Tanıştığım O Geceye Şükrediyorum"

Kendine Hakim Olamayıp Sıkıca Keith e Sarıldı..

"Şükürler Olsun O Geceye"

Şaşkınca Kızarmış Yanakları İle Karşısına Bakıyordu Keith.. Hala Yanaklarının Neden Kızardığını Anlamış Değildi.. Geçirdi İçinden "Sanırım Böyle Bir Hareket Beklemediğimden Oluyor Bu Kızarmalar.." Tebessüm Etti Ve Kolları İle Lance i Sarmaladı..

"Şükürler Olsun"

Sarılmayı Bırakıp Mutluluktan Parlayan Gözleri İle Keith in Galaksiyi Anımsatan Violet Gözlerine Baktı Lance.. Baktı, Baktı Ve Baktı Bir Süre Boyunca.. Hayatında Karşılaşmış mıydı Böyle Güzel Gözler İle? Karşılaştığını Sanmıyordu.. İçinden Geçenleri Aktardı Direk..

"Gözlerinin Görünümü Eşsiz Güzellikte Keith Böyle Gözler Görmemiştim Daha Önce"

Şaşkınca Lance e Bakakaldı Keith.. Annesi Dışında Ablası da Dahil 7 Yaşından Bu Yana Kendisine Tek Bir İltifat Eden Dahi Olmamıştı Ve İçinde Tanımını Yapamadığı Eşsiz Bir Duygu Oluşmuştu Anında.. Yine Yanaklarının Kızardığını Hissedebiliyordu..

"Şey.."

"Ne Keith Bence Gayet Haklıyım Gözlerin Uzayın En Güzel Parıltılarını Taşımakta Tenin Bembeyaz Ve Pürüssüz Görünüyor Saçların Desem.. Mullet Kafa Olmak Seni Ayrı Güzel Kılıyor Ve Bakışlarının Derinliği Anlam Taşıyor Resmen Ve Ve.."

Boynunu Ovdu Ve Utangaçça Gülümsedi..

"Kendime Engel Olamadım İçimdekileri Aktardım Direk Sana Eheh.."

Kızarmış Yüzü İle Şaşkınca Lance e Bakıyordu Keith.. Lance Böyle Konuşmaya Başladığı Andan İtibaren Kalbinin Atış Hızı Anlatılmaz Yaşanır Niteliğindeydi.. Bakmayı Kesti Ve Boğazını Temizleyip Konuştu..

"İlk Defa Bu Kadar Çok İltifat Alıyorum Birinden Ve.. Teşekkür Ederim Fakat Dış Güzelliğe Bakmak Yerine İnsanın İç Güzelliğine Bakmak Daha Anlamlıdır"

Hızla Söze Atıldı Lance..

"Zaten İnsanın İç Güzelliği Dış Güzelliğine Yansırmış Ve Bu Söz Seninle Çok Uyumlu Duruyor Dostum.."

Gözlerini Devirdi Ve Yere Sabitledi Utandığını Belli Eden Bakışlarını Keith.. Kalbinin Gereksiz Yere Hızla Atması Ve Havanın Isınması Normal Şeyler Değildi Onun İçin.. Sessiz Bir Tonda Konuştu..

"Teşekkür Ederim.."

Kocaman Bir Gülümseme Takınıp Elleri İle Keith in Yüzünü Tuttu Ve Violet Gözlerinin Kendine Bakmasını Sağladı Lance..

"Bunları Hakediyorsun Keith Utanma~ Eğer Şuan Hiç Olmadığım Kadar Mutluysam Hepsi Kutup Yıldızının Bana Verdiği Şans Olan Sensin~"

Sırıttı Ve Hızla Ellerini Tabanca Haline Getirip Cümlesinin Arkasına Bir Cümle Daha Ekledi..

"Ayrıca Sevdiklerime İltifat Etmeyi Seviyorum Pew Pew~!"

Tüm İçtenliği İle Gülüp Derinlemesine Lance in Mavi Gözlerine Baktı Keith.. Kesinlikle Lance de Diğer Canlılara Göre Çok Daha Farklı Bir Hava Vardı Ve Bu Hava Kendini Anlamsızca Mutlu Ediyordu.. Bunun Anlamını Çözememişti Fakat Böyle Bir Dosta Sahip Olduğu İçin Şanslı Hissetmişti Kendini.. Çok Şanslı Hissetmişti Anlamsızca.. Bu Kadar Kısa Sürede Bağlanmıştı Yeni Dostuna Anlam Veremeden.

Continue Reading

You'll Also Like

2.8K 229 11
/// Hashirama'nın hokage olduğu günlerden birinde madara hashirama ile konuşmak ister bu konuşma ise ikisinin şehvetli ve acı dolu aşkına döner.. Has...
93.8K 4K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.
160K 16.9K 53
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...
227K 22.4K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.