Kráska a Ignorant

By KarmaNamiChan

73.8K 4.4K 450

Kate je docela dost namyšlená holka, která má skoro všechno. Krásu, peníze a chytrost. Je to královna školy... More

Úvod
Část 1 - Ignorování
Část 2 - Nora
Část 3 - Slabota
Část 4 - Zjištění
Část 5 - Karaoke
Část 6 - Alkohol
Část 8 - Výlet?
Část 9 - Návštěva
Část 10 - Její kluk
Část 11 - Změna
Část 12 - Kamarádky
Část 13 - Přesvědčení
Část 14 - Domluva
Část 15 - Rande?!
Část 16 - Dolézání
Část 17 - Polibek
Část 18 - Vyznání?
Část 19 - Problémy
Část 20 - Pomoc
Část 21 - Ošetřovna
Část 22 - Vrácení
Část 23 - Polibek na celý život
Část 24 - Rozhodnutí
Část 25 - Venku
Část 26 - Dárky
Část 27 - Měsíc sama?!
Část 28 - Místo, kde zůstanu
Část 29 - Rozloučení
Část 30 - Nastěhování
Část 31 - Školka
Část 32 - Společné bydlení
Část 33 - Ráno
Část 34 - Návštěva
Část 35 - Podezřívání
Část 36 - Hádka
Část 37 - Plán
Část 38 - Skutečnost
Část 39 - Vyřešení
Část 40 - Hvězdy
Část 41 - Rande ve třech
Část 42 - Vrácení domů
Část 43 - Příprava
Část 44 - Kulturní festival
Část 45 - Ohňostroj
Část 46 - Výsledky
Část 47 - Sama doma
Část 48 - Sophie
Část 49 - Vrácení
Část 50 - Dvojitý rande
The End

Část 7 - Telefonát

1.5K 106 2
By KarmaNamiChan


Vzala jsem si svou kabelku a vyšla z toho pokoje. "Krásná..." zazářily oči malé holčičce přede mnou. "Ahoj, co tu děláš?" poklekla jsem si s úsměvem k ní. "Ty jsi přítelkyně mého brášky?" naklonila hlavu. 

"Ne, nejsem." pohladila jsem ji po hlavě. "A proč jsi u něj spala v posteli?" tázavě se mě zeptala To bych taky ráda věděla! "Víš, hodně se toho stalo." Vlstně ani nevím, co se přesně stalo. "Nasnídáš se s námi?" usmála se.

"Už musím domů." "Cože?" slzy měla na krajíčku. "Ahhh, dobře, nasnídám se s tebou." povzdechla jsem si a vzala ji do náruče. "Jsi opravdu hezká, hezčí holku jsem neviděla." objala mě. "To mi lichotí." zasmála jsem se.

"Docela spolu vycházíte." přišel chodbou Joe. "Ty sklapni." moje tvář se změnila v naštvanou. "Tak jdeme snídat." opět se změnila na usměvavou. "Kdepak máte kuchyň?" zeptala jsem se jí. "Od tebe nalevo, na konci doprava." řekl za ní Joe. "Tebe jsem se neptala!" naštvaně jsem po něm vystartovala.

"Ty nemáš ráda brášku?" opět měla slzy na krajíčku ta holčička. "Ne, tak to není." šla jsem do kuchyně a posadila jsem jí na židli. "Jak se vlastně jmenuješ?" zeptala jsem se jí. "Katty." zamumlala. "To máme podobný jména, já jsem Kate." uchechtla jsem se a udělala jsem toasty.

"A mě jsi neudělala." "Udělej si sám." odsekla jsem Joeovi a zakousla se do toastu. "Pořád jsi naštvaná?" povzdychl si Joe. "Pořád!!! Stalo se to před deseti minutama!" vyjekla jsem na něj. "Crrrrrrrr" začal mi v kabelce zvonit mobil.

Koukla jsem se na mobil, kde byla napsaná Máma. Kruci, já ji nenapsala, neví, že jsem tady.. "Ano?" zvedla jsem mobil a moje ruce se začali třást. "Kate!! Kde kur*a seš! Dneska jsme měli naplánovanou tu návštěvu ke známým a ty pořád nikde! Kde jsi byla přes noc!" začala na mě křičet, že se vsadím, že to slyšel i Joe.

Užijte si další díl :3 Zatím Bye, Bye


Continue Reading

You'll Also Like

29.8K 1.5K 40
Příběh je rozepsaný ( kapitoly nevycházejí pravidelně ). začátek: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
17.4K 735 62
Vládce podsvětí Lucius Darkmoon, dostal ultimátum od svého otce, vládce nebes i země. Do tří let si musí najít ženu svého srdce, nebo mu otec vezme...
12.5K 585 37
Druhý díl. Zvládne Emily a Matheo rodinný život?A jak se vypořádají s nepřáteli?A co minulost ?Budou schopni udržet lásku a vášeň?
91.8K 4.2K 48
Myslíte si, že být v bohaté rodině bývá to nejšťastnější co Vás může potkat? Tak to se hluboce mýlíte, protože né vždy to dopadá dobře. Jako u mladé...