Část 15 - Rande?!

1.4K 90 15
                                    


Přišla jsem ve slíbenou dobu před kavárnu a po pár minutách přišel i Joe. "Ahoj." "Ahoj." zčervenala jsem. "Oni tu ještě nejsou, co?" "Ne, ne." zakroutila jsem hlavou a v kabelce mi začal vyzvánět mobil.

"Ano?" zvedla jsem ho. "Ah, Kate, tady Nora, nemůžeme dneska přijít, tak si to užijte sami, zatím." po jedné větě mi zase Nora mobil típla. "Co říkali?" zeptal se Joe. "Nemůžou přijít." otočila jsem se zčervenalá na něj.

"Aha, tak jdeme sami?" nakročil. "Ah, uhm." zaskočila jsem se a poté hned přikývla. "Kam chceš jít?" zeptal se mě. "Mě to je jedno, půjdeme, kam chceš." odpověděla jsem mu. "Tak do kina." otočil se zpátky. "Dobře." přikývla jsem.

V kině jsem upřímně ještě s klukem nebyla. Jsem nervozní.. "Na co bys chtěla?" "Mě to je jedno." šmikla jsem rameny a on vybral nějaký akční film. Stejně jsem ho celou dobu nevnímala a přemýšlela o tom, co teď s Joem budu nadále dělat..

"Líbil se ti film?" zeptal se mě potom, co jsme vyšli s kina. "Uhm, byl zajímavý." přikývla jsem, i když jsem vůbec nevěděla, o čem byl.. "Vyhládlo mi, půjdeme se někam najíst?" zeptala jsem se. Překonala jsem trému, mám jídlo fakt ráda a nesnáším hladovění..

"Okey, tak zajdeme do čínský restaurace tady poblíž? Mají tam dobrý nudle." "Uhm." přikývla jsem a mířili do té restaurace, kam jsme došli za pár minut. Vůbec jsme si nepovídali, atmosféra je u nás strašně hustá, že by se dala krájet..

"Poprosím stůl pro dva." zeptal se Joe u restaurace. Oba jsme si sedli na místo a hned si objednali. "Musím na záchod, počkej tu." vstal. "Uhm." přikývla jsem a vytáhla mobil. Napsala mi Nora, jak to jde, odpověděla jsem, že jsme si ani moc nepopovídali a byli v kině.. Vlastně se toho ani moc nestalo...

Ano, já vím, je to později, ale ležím s chřipkou v posteli, tak to pochopte :/ Zatím Bye, Bye

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ano, já vím, je to později, ale ležím s chřipkou v posteli, tak to pochopte :/ Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin