Část 48 - Sophie

1K 71 14
                                    


"C-co, jak to můžeš takhle říct? Nechápu, co na tobě vidí." řekla mi holka s brejlema a rozcuchanýma vlasama... "Dobře, jsi trochu hezká." uznala po chvilce.

"Jsem si jistá, že máš Joea ráda, ale musím tě zklamat, Joea ti nedám." zvážněla jsem ton. "Měla jsem Joea ráda dříve, než ty!" "Ale Joe tě nikdy neměl rád." vrátila jsem ji úder. Dobře, jsem možná trošku hnusná, ale opravdu nemám ráda ty typy holek -Mám ho ráda dříve, než ty, takže je můj-

"Nebudu se tu s tebou hádat jako malý dítě." řekla jsem a odešla. Achjo...  Přišla jsem domů a připravila jsem se do školy. Sešla jsem ses Norou a šla s ní do školy. "Tak, jak to jde?" zeptala se mě. "Docela v pohodě." usmála jsem se. Šli jsme do školy, kde to byla docela makačka. Ale nějak jsme to s Norou zvládli.

"Co ty a Sam?" zeptala jsem se Nory. "Uhm, je to dobrý." usmála se. "To je dobře." usmála jsem se za ní. Rozloučili jsme se a začal můj veget!! Uklidila jsem celý dům do posledního prachu a poté jsem si řekla, že uvařím špagety.

Šla jsem do kuchyně a vše si připravila. Ale nemám špagety..... Musím do obchodu. Rovnou koupím i nějaký jídlo na příště... Připravila jsem se a šla směrem do obchodu. Nakoupila jsem jídlo tak na dvě tašky, abych to dotáhla domů.

"Kate?!" vykřikla nějaká paní za mnou. "Mami?" otočila jsem se. "Co tu děláš?" vyjekla. "Bych se měla ptát já. To jsi ještě neodjela na dovolenou?" odsekla jsem a šla k pokladně. "Říkala jsem ti, že odjíždíme příští týden. Takže v Sobotu." "Aha." dělala jsem, že mě to strašně zajímá.

"Tak co? Jak ti jde bydlení s tím tvým klukem?" odfrkla. "Strašně super." schválně jsem se usmála. "Neříká mi, co mám dělat, jak se mám chovat, a kam mám chodit, takže je to fakt super." vykládala jsem nákup na pokladní pás. "Aha." odsekla. "No, jsem si jistá, že až přijedeme, tak se k nám vrátíš, ne?" dělala, jako bych slíbila, že se vrátím. 

To mě štve...

Dneska to není přesně na čas, ale jenom o 12 minut! To se počítá :D Zatím Bye, Bye

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Dneska to není přesně na čas, ale jenom o 12 minut! To se počítá :D Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWo Geschichten leben. Entdecke jetzt