Část 27 - Měsíc sama?!

1.2K 78 4
                                    


Rozloučili jsme se s Norou a šli domů. Ano, opravdu hodně dlouho nám trvalo koupit jeden dárek. Ale takhle je o s námi prostě vždycky.. "Jsem doma!" přišla jsem domů. "Kate, pojď se najíst, akorát máš jídlo na stole." odpověděla mi bezduše máma.

"Stalo se něco?" sedla jsem se na židli do kuchyně, kde máma vařila. "Jo, stalo." odsekla mi. "Je to vážný?" "Docela dost.. pro tebe." vařila pořád. "O co jde?" začala jsem se trochu obávat. "My s tatínkem jsme dostali lístky na Hawaii." "To je super ne?" Už jsem se bála. 

"Máme jenom dva." nandala mi jídlo. "Cože?" vyhrkla jsem ze sebe. "Budeš muset být měsíc sama." "To není tak těžký ne?" napila jsem se. "Nenecháme tě v našem domě, je mi jedno kde, ale k někomu se na měsíc nastěhuješ, samotnou tě tu v tomhle domě nenecháme." začala jíst máma taky.

"Co tím myslíš? Proč tu nemůžu výt sama?! Jsem už dost na to stará!." vyjekla jsem na ní. "Kate!" okřikla mě. "Prostě tě tu samotnou nenecháme, bůh ví, co bys dělala." povzdechla si. "Ale proč mě necháváte jako napospas osudu? Kde jako mám bydlet!" "To je mi jedno, je to jen na měsíc, snad máš nějaký kamarády, ne?" zeptala se mě.

"To mám, ale ještě bych neslyšela, že by nějaký rodič nechal svoje dítě měsíc samo se slovy "Najdi si někde bydlení."" naštvala jsem se. "Tak to jsme první." odešla z kuchyně. Neuveřitelný, ona mi opravdu udělala tohle... Vůbec se o mě nezajímají..

Vyběhla jsem do pokoje a skočila na svou postel. Popadla jsem mobil a hned zavolala Noře. "Noro?" zavolala jsem jí. "Copak je Kate? Je docela pozdě, už jsem v posteli." "Docela chodíš spát brzo." divila jsem se. "To je jedno, Noro, rodiče na měsíc odjíždějí a mě řekli, že si mám na měsíc sehnat bydlení, nemohla bych bydlet u tebe?" vyhrkla jsem ze sebe všechno.

 "To je jedno, Noro, rodiče na měsíc odjíždějí a mě řekli, že si mám na měsíc sehnat bydlení, nemohla bych bydlet u tebe?" vyhrkla jsem ze sebe všechno

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Tak se zase něco po dlouhé době děje :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantDonde viven las historias. Descúbrelo ahora