Část 10 - Její kluk

1.5K 88 5
                                    


"Konečně doma!" skočila jsem na postel a vzala do rukou mobil. Bylo 15:00. Pořád    mě bolí hlava. Nemůžu uvěřit, že jsem tam ty dvě hodiny seděla a ani necekla, bolí to strašně.. Měla jsem si vzít ten prášek od Joea..

Sešla jsem po schodech dolů a vzala si prášek na bolest. Snad to přestane... Vyšla jsem schody a opět spadla na postel. Na nočním stolku mi zavibroval mobil. Vzala jsem ho a přišla mi zpráva od Nory. - Prosím, ihned mi zavolej, jak to půjde, musím ti něco narychlo říct!! :3

Vytočila jsem číslo Nory a ihned mi to zvedla. "Kate!!!!!" vyjekla mi do mobilu, až jsem ho hodila o skříň. "Blbe!" sebrala jsem ten mobil a vyjekla na ní zpátky. "Promiň, promiň, ale tohle si musíš vyslechnout! Vzbudila jsem se v klučičím pokoji toho kluka, kterýho jsme včera poznali. Strašně mi bolela hlava, tak mi dal prášek na spaní. Prý jsem se strašně moc opila a on mě musel vzít domů. No není to super?" nadšeně mi všechno vyprávěla Nora.

"Ty taky? Mě to samý udělal Joe..." povzdychla jsem si. "To je super! Taky tě požádal o to, abyste byli spolu?!" Cože?!! "Ne.." vyhrkla jsem ze sebe. "Mě jo! Kate, já mám svýho prvního kluka! Nemůžu tomu uvěřit... Je strašně hodný. I když jsem byla u něj celou noc, nechal mě spát ve svý posteli a on si šel lehnout na gauč. Je mu dvacet let a bydlí sám. To, že je trošku starší, vůbec nevadí, jsem tak zamilovaná!!"

"Noro, znáš ho teprve dva dny." "To nevadí! Už teď jsem do něj zamilovaná.." Rozplývala se nad ním Nora. "Aha, jsem ráda, že jsi šťastná." "A co ty a Joe? Máš ho ráda viď?" uchechtla se Nora na to konto jsem strašně zčervenala. "Takže jo!" "Cože, ne!" zalekla jsem se.

"Ale, zčervenala jsi ne?" uchechtla se a já neodpověděla. "Takže jo! Kate, ty máš ráda kluka, nikdy bych to od tebe nečekala!" zasmála se. Mám ho ráda?

Tak, a začínají se projevovat city :D :3 Zatím Bye, Bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak, a začínají se projevovat city :D :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now