Část 44 - Kulturní festival

1K 69 6
                                    


"Přijďte, ověřte si vaše partnerské schopnosti." vyhlašovali jsme s Norou všude a přicházelo k nám více a více lidí. I když více jak třetina prostě přišla a zeptala se mě na telefonní číslo. Do školy má v ten den přístup i několik jiných škol, či lidí, kteří sem chtějí přestoupit další rok.

"Ahoj, ty jsi druhačka?" přišel nějaký kluk. "Neumíš číst?" ukázala jsem na ceduli, na který bylo 2-C. "Promiň, nevšiml jsem si." uchechtl se. "Radši odejdi je zadaná." vložila se do toho Nora. "Ty taky nejsi špatná." prohlídl si nás obě od zdola nahoru. Až jsem měla husinu...

"Tak, vyměníme si čísla?" "Neslyšel jsi nás? Navíc jsem obě zadané." šmikla jsem rameny. "Ale no tak, to říkají všichni holky, ale nikdy nejsou." zasmál se. 

"Neslyšel jsi je?" "Oni nejsou jako všichni." objevili se za ním Joe a Sam. "A vy jste?" otočil se na ně a rozklepal se. "Jejich kluci." odpověděli mu. "Promiňte, sbohem." utekl tamten. "Achjo." povzdychl si Joe v oblečení upíra. "Sluší vám to." teprve teď si všimli našeho oblečení. 

"Děkujeme." usmáli jsme se. "Jak dlouho tu budete muset ještě být?" zeptal se nás Sam. "Tak ještě hodinu." povzdechla jsem si. "Hlídá vás tu někdo?" zeptal se mě Joe. "Ne." zakroutila jsem hlavou. "Tak pojďte." chytil mě za ruku a šli jsem všichni čtyři pryč.

"Nebudeme mít problém?" znervozněla jsem. "Vůbec." odpověděl hned Joe. "Je to jenom hodina, nikdo si toho nevšimne." zasmál se Sam. "Kam chcete jít?" zeptala se Nora. "Na střechu." uchechtl se Joe.

"Co na střeše?" vyptávala se Nora. "Bude tam nejlepší výhled." uchechtl se Joe. Vystoupili jsme schody a vyšli na střeše. Už se pomalu stmívalo a hvězdy šli už trošku vidět.

"Za chvíli se spustí ohňostroj." řekl Joe. "To jste plánovaly?" zeptala se Nora. "Docela jo. Chvilku jsem přemýšleli, jestli budeme oba na střeše, nebo někdo na střeše a někdo venku, ale nakonec jsme se rozhodli, že když jste tak dobrý kamarádky, budete chtít během ohňostroje být spolu, ne?" uchechtl se Sam.

"Asi jo." řekli jsme s Norou. Ale je zakázané být na střeše, snad nás nikdo nenajde...

Další díl vydaný a další díl blíže ke konci, tak si užívejte posledních 7 kapitol :3 Zatím Bye, Bye

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Další díl vydaný a další díl blíže ke konci, tak si užívejte posledních 7 kapitol :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWo Geschichten leben. Entdecke jetzt